Something good?

Jag är hemma nu! Skönt, men jag är så trött så nu orkar jag inte skriva mer.

Sabina är lycklig ikväll har jag hört!

Vad jag håller på med kan man undra. Eller jag undrar iallafall.

Var är träningen imorgon? Vilken tid? Fan vad jag har noll koll.

Jag ska sova nu och vakna som en ny människa. Eller nåt i den stilen, sova ska jag iallafall.
Puss från mig


Det bästa jag någonsin lärt mig är att inte tänka så mycket, inte fundera och grubbla över onödiga saker. För det löser sig alltid!
Karro övertalade mig någon gång en sen sommarpromenad när vi dikuterat meningen med livet, typ.
Och det är sjukt vad rätt hon har.



Strawberry fields forever

Jag vill hem.
Jag vill snacka om idioter med Karro & co och bara överdriva min ilska lite.
Jag vill hem och flumma, och spela shack men Sabina och Karro(hmm.... jag hoppas ni är oseriösa?).
Jag vill träffa Anna och Madde! Gå på bio eller nåt.
Jag vill ligga på ett golv och skratta åt jag-vet-inte-vad med Eve tills hag får ont i magen.

Jag vill glömma. Jagbryr mig inte längre om vad som hände. Det bliv fel. Ja, visst. Men kan du någon gång acceptera det och lämna mig ifred.

Det där lät deppigt. men jag är bara less. Glad och väldigt lyckligt för saker och ting är bra nu, men less på vissa saker.

Ha det underbart. Snart är jag hemma!
Puss från mig

Jag liksom väntar på en vårdag i November, tror mig skymta värmande solstrålar

Jag och mamma har virrat runt på stan idag. Vilket betyder att nu är vi fattigare på pengar men desto rikare på kläder.
Fast ändå, jag kom inte hem med något som jag behövde. Det jag verkligen borde köpt blev inte köpt den här gången heller. Och som vanligt, när jag ska ha spikskor så finns de inte i min storlek. Såklart, fast denna gång fanns de iallafall på Nikes europalager så de går att beställa. Men innan vi beställer vi gör ett nytt försök imorgon på Löplabbet i Solna.

Innan vi hade kommit tillbaka hit lyckades vi också köpa ett kilo kantareller. Ett kilo liksom! Har du sett hur mycket ett kilo kantareller är? Vi kommer få äta kantareller till frukost, lunch och middag i flera dagar. Sjukt, men bra försäljare. Allting på hötorget reades ut för klockan var så mycket, och mamma skulle ha blommor(världens största bukett) så vi råkade(iprincip råkade) köpa massa frukt och kantareller innan vi kom därifrån.

Jag är så grymt trött, så obeskrivligt trött. Jag somnar så fort jag lägger mig ned, även när jag inte ligger ned, vilken tid på dygnet det än är. Och jag har inte varit pigg på flera veckor. Är det hösten som gör det, eller sover jag för lite? Jag har föresten inte tid att sova mer, så det går det ju inte att göra så mycket åt. Men pigg måste jag bli på nåt vis. Jag kanske ska börja nu.
Godnatt och sov så gott! :)

I wanna tell you a good song

Hejhopp norrlänning!
Nu sitter jag nere i Nacka i ett vitt och gult hus(sånt här arkitektgrejs du vet), med alldeles för många gula väggar. Är de någonting jag inte gillar är det gula väggar. Just detta rum är ändå okej för väggarna är iallafall inte sådär äckligt gula.
Vi kom hit igår vid middagstid och som vanligt så lyckas jag bli så grymt uttråkad när jag är här.
Så för att fördriva tiden, så jag kan komma härifrån igen, gör jag sådant jag aldrig har tid med hemma. Idag har jag varit ute och sprungit i två timmar(och märkte att mitt lokalsinne svikit mig), hittat ett par riktigt bra hörurar att lyssna på musik genom, satt mig ner och teknat en lång stund, försökt lära mig spela med ackord och nästan lyckats, ätit godis. Och även planerat turen till Stockholm imorgon. Jag och kissen har också suttit och filosoferat om livet, eller något annat värt att filosofera om.
Klockan är ändå inte mer än tre!!
Snart är det fika, igen. Nu, rättare sagt är det fika.

Puss

Jag hoppas jag packat allting. Då är jag redo för avfärd

Nu ska jag äta lunch snart(om några sekunder typ).
Jag åker till våran huvudstad klockan två.
Anna väntar på flyget till Thailand just nu. Jag har berättat allt jag kom på om flyget och vart på stranden det finns internetcafeer. Hon har lovat att skriva därifrån och berätta hur hon har det. Och jag ska banne mig läsa varje dag!! Saladan är supermysigt, trevligt och jättefint. Jag ska guida Anna till några bra ställen när hon är där ;)

Och till er som skrivit kommentarer.
Tack Karro!
Och Emma jag går nog på någon film nån gång.
Och kul att du också läser Madde! Hoppas det är mer intressant än Blondinbellas blogg då ;)

Och jag måste bara säga att jag får ont i magen när jag umgås med Eve. Liggandes på golvet och slänger skor och äckel-macka på varandra, tårarna sprutar och det gör så ont i magen att man inte kan röra sig. Kul? Jaaa!

Nu ska jag ladda mp3n med lite najs musik.

Vi ses när jag är hemma igen!
Puss/ Anana Banana

Men det ända som egentligen betyder något är här och nu. Inte då och inte sen

Trött så sjukt, grymt trött bara. Trött i ögonen. Trött i huvudet. Trött i hela kroppen. Trött i munnen. Psykiskt trött och fysiskt trött.
Idag på träningen lyckades jag till och med känna hur det är att vara trött i öronen. Ja, jag var trött även i öronen.
Och riö-teorin var lika givande som vanligt. Fast idag gjorde jag faktiskt flera frågor, jag läste och vsrade fel på frågorna. Men ändå, jag svarade på frågorna. Fast Pontus satt även hela denna teorilektion "Anna, vad är svaret på 21? Vad är svaret på 22? Få se vad du skrivit på 23?" Och när han frågade Linus vad har skrivit på vad som händer när man "går in i väggen" fick han till svar att då får man en bula i pannan. Kanske inte så konstigt att han inte frågade Linus mera. Mycket mycket duktiga friidrottare på teorin måste jag säga!

Nu. Rakt till sängen.
Puss från mig

För vi har solen i ögonen och trotsallt skuggorna bakom oss

Nu sitter jag på en stol, lyssnar på The Knife(faktiskt, punkt punkt punkt) och gör egentligen ingenting. Behöver jag säga att jag har mycket tid över och är väldigt uttråkad för tillfället? Och för tillfället så känns det också bra att vara uttråkad. Om det verkligen är ett bra tecken vet jag inte.
Snart är mamma hemma och då nalkas middagen, har hört att det blir något gott!

Och nu klarade jag inte av The Knife längre. Nu hörs Winnerbäck ur högtalarna igen :)

Idag var det skol-if möte. Jag hann inte med slutet av träningen, skyndade mig att duscha jättefort. Men ändå kom jag till mötet efter tjugo-i-tio. Fast jag missade nästan en halvtimme av spanskan på grund av mötet, sjukt skönt!

Nej, nu kära läsare, ska jag inte sitta här och tråka längre. Väskan inför stockholmsresan ska packas. Och kanske ska jag ta fram gitarren, det var längesedan den användes.

Puss från annana banana

Kan man fylla en scen Kan man fylla en bok

Ord bredvid varandra
liksom på en rad eller två
Noggrannt utspritt
Om jag river sönder pappret
kan du då lägga ihop dit pussel
igen
och börja om från början
kan orden då göra lika ont
ord är bara
bokstäver
är bara
sträck
i ordning

En känsla, en tanke, en färg. Det blir lätt ord på papper.
Nu väntar sömnen efter en färdigskriven svenskatext om slanguttryck, och imorgon ska jag göra allt jag kan på det där jävla matteprovet.

Ha det underbart
Puss från mig

Exactly who are you fooling?

Idag har jag lyckats med att göra så lite bra saker som möjligt.
-Vaknat av att solen lyser in starkt i mitt fönster klockan nio i morse
-Fösökt förstå varför min rullgardin bara trillar ner -Försökt komma på något sätt jag kan täcka för fönstret
-Ätit jordnötsringar och druckit varm choklad framför teven i morse
-Skrivit några meningar på svenska texten(Vad sjutton ska man egentligen skriva om slanguttryck?)
-Gått till Sabina en halvtimme
-Varit nostalgisk över bilder från nian
-Och! Som du kanske märkt ändrat min design till något nytt(kolla på den i firefix, inte explorer, så får du höra musik också)

Nu ska jag sätta mig med mina föräldrar och kolla på Svensson svensson.
En sådan där seg, tom, händelse-tom dag. Men ändå, otroligt härlig.

Puss från mig

This ain't what you think

Efter första veckans träning, den som skulle vara den lättaste veckan, har jag ont i hela kroppen. Jag är verkligen slut och inte blir det bättre av att jag har sovit för lite.
Träning måndag till fredad med förhållandevis lätta träningar. Iallfall om man jämför med ifjol. Så inte trodde jag att det skulle göra så här ont. Det är jobbigt att sitta still, för det är då jag känner hur det liksom kryper i hela kroppen och rör jag på mig känner jag bara tröttheten i varenda liten muskel i hela kroppen.
Fast särskilt pepp på att träna i fredags var jag inte. Och verkligen inte Eve heller. Träna fredagar tre till fem, det är inte snällt.

Igår samlade Emma ihop en massa tjejer från våran tid på Valla och vi satt och pratade gamla barndomsminnen. Nej, det gjorde vi inte. Men vi umgicks, åt tårta och hörde knappt teven för allt prat. En lyckad kväll och äntligen tid för att fira Maria. Och påtal om Maria, det finns en chans att du läser min blogg. Så då kan jag passa på att meddela att jag tror du ska hålla dina ideer och fantasier, om mig och en viss person, för dig själv. Jag träffar antagligen denna mäniska någon gång nästa vecka, men inte som i dina fantasier. Och om du fortsätter fantisera högt kommer jag bara tänka på dig och allt du säger, det blir väldigt komiskt och grymt pinsamt. Hahaha.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Ska vara hemma, titta på tv och sova. Grymt skönt faktiskt och det behövs nu.
Pussar

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHH

Tjo!! Jag fick nyss mail från skol-if. Och kan du gissa vad? Gissa vem som kom in? Jag, det kunde man aldrig tro. Jag som inte sa något bra på intervjun och som var helt säker på att inte komma in.
Det var iallafall jag, Jenny, Hampus från riön och Oskar. Mycket trevligt. Första möte nästa onsdag 09.40.

Idag slutade träningen med att vi fick springa ut från sporthallen och ute möttes vi av två brandbilar och massa poliser. Värsta action! Dock läskigt. Och jag vet inte om jag vågar vara i närheten av Johanna och Eve någon mer gång när det blir nädsituation(haha).

Visste ni hur många saker man kan använda en stekspade till? Väska, karta, tennisracket, kyrktupp, pulka, sköld, paraply mm. Detta är  vad som händer i en annan del av nv08 när vi borde lyssna på vad Margareth babblar om.

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande
Puss från mig

Underbart underbar

Har du någon gång vaknat upp och känt att den där lilla orolighetskänslan i magen försvunnit? Att det är något du tänkt på eller oroat dig för som helt plötsligt inte känns jobbigt längre?
Jag vaknade upp för någon dag sen och kände något som inte funnits där förut, eller kanske tvärtom. Att något försvunnit. Och liksom, känslan av att "nej-jag-bryr-mig-faktiskt-inte-alls-längre" var total. Det var underbart. Kanske att det var längesedan det verkligen bekymrade mig, men att det helt plötsligt inte rörde mig totalt förvånade mig nästan. Hur mycket jag än försökte bry mig så gjorde jag det inte. Så underbart!

Och igår var Pryts på besök på cirkusen. Tittade i spegeln och "Nämen shit". Jag har lovat att jag ska vara vig i axlarna till jul då han är tillbaka, får se hur det går. Jag ska träna rörlighet varje kväll. Men att jag ska lära mig mördar-rullningar någon gång i livet är nog för stor förhoppning. De lätta ska jag kunna det här året.

Och idag var det träning i göviken. Eve hittade dit! -Wow! säger jag bara. Jag är så grymt otroligt glad över att träna med FIG i år. Träningen idag var kul, givande och inte ångest-framkallade, hemsk och tråkig. Så underbart!

Nu borde jag sova. Såå underbart!
Puss från mig

"Åååh vilka stänkskärmar!!"

Nu sitter jag och skriver min andra utredande/analyserande text för terminen. Jag vet fortfarande inte vad det är.

Kom nyss hem med "Ett öga rött" från Karro. När jag gick till Karro fick jag också en massa tips om hur jag ska skriva texten, så det börjar klarna nu. Jag vet inte vad en utredande text är men nu vet jag iallafall hur jag ska skriva den.

"Fem tusen för cykeln! Ååh en sån fin huskvarna. Fem tusen! (går fram och kollar jättenoga på kedjeskyddet) Åh alldeles ovalt! Vilken årgång är det? 94? 87 va? Kedjan är ju smörjd. Bra där, bra!
(Går fram till Eves cykel och smeker stänkskärmarna) Ååh vilka stänkskärmar! Men kedjan är ju osmörjd. Alldeles rostig är den! Får jag femton för den? Tvåtusen? Du är ju alldeles för snygg för den där cykeln! Sälj den till mig. Vilket år går du? Andra? Första? Jaha, hade du gått andra hade du sålt den."
Ett fyllo ville köpa Livs cykel för fem tusen, men jag kunde ju inte sälja hennes cykel. Då när den udda människan kom träffade vi också Malin och Elin. Trevligt ;)

Sedan när vi någon gång när natten började närma sig morgonen cyklade vi in till stan för att äta något, var det några som ville köpa en korvvagn för 20 tusen.De pratade även engelska med korvbubben som om han inte förstod svenska. "You have to make more bread! One korv. 20 thousen för korvvagnen! Va tjugotusen för EN korv!?!" 

Att jag överlevt cykelturerna på pakethållaren när Andreas cyklar är ett under ibland attså. Som när han svänger ner till Gövikenhallen utan att bromsa och ska sedan försöka bromsa med bromsar som inte alltid fungerar.

Ne, nu kan jag inte sitta och inte göra någonting längre
Puss från mig

Somehow I just lost my words

Jag låter Winnerbäck(förra inlägget) tala för mig idag.
Jag läser gamla inlägg och ser hur mycket mer jag hade att skriva då. Hur mycket intressantare det är att läsa det jag skrev då.
Jag hade väl inte ett mer intressant liv då. Jag hade nog bara ett bättre sätt att få ut tankarna, genom kroppen och ut i fingrarna, för att sedan nå tangentbordet. Nu fastnar mina tankar och känslor någonstans på vägen ut. Men jag kan iallafall försöka beskriva min känsla nu. Lycklig och pepp, det liksom spritter i benen och jag orkar inte sitta still längre.
Det blir nog kul ikväll! Känns varje gång som det var hundra år sedan sist vi träffades. Och det kan bero på att vi inte träffas en massa gånger varje dag längre.

Den här veckan har jag insett meningen i att vara virrig. Och det är inte särskilt kul kan jag lova. Akta dig för skåpen på Wargen, de är riktigt lämska och slukar nycklar som om de vore smågodis.
Idag upptäckte jag hur man kan vinna utslagspoker med tre tvåor och tre ess. Läs om meningen och räkna hur många kort jag hade. Lite för många kanske. Vi spelade kort i väntan på att bli intervjuad av skol-if. Hampus(fick veta idag att han hette så) hann bli smått galen på mig, inte bara en gång. Det kan ju också bero på att jag vann över han många av de gånger jag inte råkade ha fel kort, haha. Jag fick känna att jag har kvar lite av träningsvärken sen i tisdags.

Ha en bra helg!
Puss på dig

Söndermarken

Så som himlen ser ut en tisdag över skolans kommunala korridorer
Klockan fyra i oktober
Strax innan det mörknar och det luktar från bespisningen av halvhjärtad husmanskost
Och löven ligger klistrade mot marken

Gråvita skyar
Tandläkarväder
Nån grävmaskin som sliter upp en cykelväg vid fotbollsplan
Och nyponbuskar, nyponbuskar
Hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar
Och nånstans där så blev jag den jag är nu

Drömmen om en högre höjd
Ett sjörövarskepp som blåser rätt in i Los Angeles
Och stjärnorna som glittrar
Och ingen jävel når mig nånsin mera
Bort från regelboken, stöveltrampet, tegelväggen, la isla bonita
Och dom brandgula stolarna man staplar på varandra

Parkeringshus byggdes
Ett litet steg för människan
Ett stort steg för betongen och den rotlösa känslan
Som ännu ett hinder på vägen mot den råa romantiken
Och gitarren i butiken och flykten över taken

Man la klossar över ängen med små fönster och dörrar
Det var slogans överallt från alla medelbeiga firmor
Och en skivaffär i centrum
Som ett hål genom kulissen ut i verkligheten, drömmen
Ut till färgerna man bara ser på bio

Drog med handen genom jorden
Fyllde naglarna med lera av all yta som vi skrapade
För nånstans under lagren av tätortstimotej bredde stora världen ut sig
Utan farthinder och Konsumkort och nypon

Vi satte båtarna i bäcken såg dom flyta in i tunneln
Kanske vidare mot Vättern och kanalen ut till Nordsjön
Över vågorna mot Irland ut på havet och sen blåsa iväg
Och aldrig komma tillbaka mer till bäcken där det började

Jag ser den gräddgula färgen
Den moderna men diskreta
En helhet för det enkla
Bara fälla upp och skruva
Men ändå alltid nåt som ville jaga och förvirra
Nåt som inte var Ikea
Nåt som inte hade lösningen i kanten

Du vaknade och upptäckte att det du tagit förgivet redan försvunnit

Biologi och nk prov idag. Jag hade inga förväntningar på att det skulle gå bra, så jag kan väl säga att jag är nöjd. Bara jag får G så var det bra, med tanke på att biologi inte är mitt bästa ämne, helst inte om ekologi och sånt.

Och taket i lyan hade rasat ned märkte vi imorse. Då tänkte nv08 att "äh vi överlever nog" och sprang under allt som rasat och in i biologi-salen. Vi överlevde. Men någon sur tant kom och skällde ut oss.

Tester idag också, tjoho! Kul. Kast med kula, och femsteg. Jag är smått missnöjd med kulan, men jag ska ändå inte klaga på resultatet, det duger.
På måndag och fem måndagar framöver ska vi träna ute på morgonen. Ute! Helgalet kan tyckas, men man ska aldrig sluta förvånas över Hubbes idéer. Sedan. När man får veta att vi ska köra ett "milt mördarpass" så känner man bara hur det spritter i benen och man önskar att de tredan var måndag. Eller som i mitt, fall helt tvärtom.
Men resten av träningen längtar jag tills den börjar. Det lär bli så mycket bättre än i fjol, och det kan inte bli tråkigare och hemskare. Så ge mig tisdag snart!

Nu ska jag börja tänka på att gå och lägga mig
(Shit! Jag kom precis på att jag har en ogjord sida i matteboken...)
Puss från mig

Känslan av att känna igen något, fast tvärtom. Tappa något, fast ändå inte. Förvirring, fast så underligt glasklart.

Det finns en pusselbit som inte vill in

Snälla. Jag tror jag redan är i behov av lov! Jag är smått frånvarande på lektionerna, vill bara sova. Börjar bli skoltrött och, idag låste jag in alla mina nycklar plus mitt passerkort i skåpet.

Jag har också varit till tandlälaren idag, igen. Infektionen var inte bra och den verkar tydligen vara ganska allvarlig för jag ska dit på torsdag igen. Men liksom, hur många lärare tror på att man är hos tandläkaren tre gånger på en vecka?! Det känns som en dålig lögn bara. Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte går rumt med en infektion och uppsvullen kind hela livet.

Idag hade vi tester på FIG! Jaa!! säger jag bara. Så underbart. Nu när det började igen förstår jag hur mycket jag egentligen saknat det. Fast jag kunde knappt springa, känns som jag glömt allt. Båda 60meters starterna blev totalt misslyckade. Fast jag slog Eve med några centimeter på stående längdhopp. Det var det viktigaste idag! Förstå ironin. (Att hon var betydligt mycket bättre än mig på 60m och brutalmage borde jag spara som en hemlis, men nu är det försent).

Nu måste jag verkligen plugga. Spanskaläxa tills imorgon och Biologiprov på fredag. Trevligt värre...

Pussar

Alla ögonblick vi jagar, för att vara nånting mer än bra att ha

Jag var hos tandläkaren idag. Jag som trodde de tvar en visdomstand som krånglade. Det visade sig att jag har någon slags infektion i en tandköttsficka längst in i munnen. Tandläkaren petade en massa och tvättade sedan med något som smakade förjävligt och sprutade sedan in medicin i såret han lyckats åstadkomma. Jag har nästan samma slags infektion vid tanden som Sotis hade, fast jag lär ju inte avlivas för det...
Jag ska tillbaka till tandläkaren imorgon. Så jag kommer missa början av idrottslektionen. Igen! Inte bra det här. Jag har knappt kunnat vara med på idrotten hittills. Jag undrar egentligen vad läraren tror om mig.

Sedan blev det bråttom till cirkusen för att hinna äta pizzan Karro vart så snäll att ta med.
Sedan, tro det eller ej, men jag lärde mig att jonglera med käglor lite smått. Fast att jag skulle lyckas med, som Vincent sa, att om han väckte mig mitt i natten skulle jag kunna jonglrea med käglor, är väl kanske lite för stora förhoppningar.

Nu väntar sängen på att jag ska komma
Godnatt och puss på dig

Ett slags tidsfördriv. En del kallar det höst



Egentligen så är det väl inte så konstigt att sakna sommaren.

Vad ska vi säga, sju månader va? Sju, hela månaders väntan igen! Sju månader med kalla vindar och vit snö.
Men jag vet att det finns de som gillar vintern. Kul för er, för då har ni verkligen hamnat i rätt stad ;)

Jag har varit opositiv på sitone, eller negativ för er som inte är ett fan av "o-orden". Inte likt mig. Jag ska skärpa mig! Men allt har sina upp- och nedgångar. Det måste få gå neråt ibland. Som min pappa alltd sa när jag var liten och klagade på att jag hade tråkigt: "Du måste ha tråkigt ibland, för att det roliga ska bli roligt". Surt bara att när det är riktigt riktigt bra ska bli trist och jobbigt.
Jag har så mycket jag vill säga, men det blir inga vettiga ord och inga fullständiga meningar av någonting.
Eller jag kom på något smart igår kväll, sådär man gör precis innan man är påväg att somna. Men det glömdes bort innan jag vaknade.

Jag ska kanske till Umeå nån gång i November. Det ni! Och så blir det nog övernattning med Kammen, Liv och Eve i gövikenhallen i helgen. Wihii, kul!

Sov så gott
Puss från mig

Tengo problemos- i-landsproblem




Ja. Här ser du mitt i-landsproblem. Först hittade jag ingen jacka sedan två. Jobbigt läge. Viilken är snyggast?
Den korta jackan(övre bilderna) eller den långa jackan(de två undre bilderna)?

Ha en bra dag
Puss från mig

"-Grusförsbacke? Då vet man ju inte om den är uppför eller nerför. -Men en backe är väl alltid både och!"

Jag träffade Elinor i veckan! Kulkul, och hon flyttar alldeles strax till Spanien(!) och jag är inte avundsjuk. Nejnej tro inte det. Jag har alltid älskat hösten och vintern, skönt med minusgrader och ihållande förkylning...

Jag har lovat att länka till Eves blogg så då kan jag ju passa på att göra lite reklam för den också. Kolla in http://evely.blogg.se/ :) Min lilla neu kompis. Måste ju bara kalla henne för det nu när hon gör så stor grej att jag går natur.
Och jag ska hjälpa dig lilla otekniska neumänniska med din design ifall du vill. (Bara för att jag är så grymt teknisk av mig att jag nästan borde extrajobba som någon slags tekniker) Åh vad jag älskar ironi, Sabina fattar du?
Och lilla Sabina. Det är jättegulligt av dig att läsa min blogg 87 gånger per dag bara för att det ska se ut som att jag har många läsare, men jag förstod direkt att det var du ska du veta. (Sabina ska för tusan glo på Winnerbäck idag!)

Och Anna. Jag tror vi har dåligt inflytande på varandra. Hur ska detta sluta? Fast det var hundra tusen gånger roligare att gå på stan med dig.

För Ikväll vill jag glo på Winnerbäck dvd med Karro och de andra som har lust att komma och bara mysa.
Puss från mig

P.s. Tack för skjutsen igår Anna! :) (Fast vi gick från stan och hem för vi hade inte riktigt koll på bussarna. Hahaha) D.s.

Ledig dag. Blöt dag

Ja, bara för att få skryta lite: Jag var ledig idag! Wey, grymt skönt. Fast då fick vi ju istället en massa läxor som man måste ta tag i någon gång. (Fatum är att jag precis öppnade ordbehandlaren för att börja skriva).
Och nu(ett tag senare) har jag skrivit nästan en halv sida och kan inte komma på mer att skriva om demokrati. För, vad skriver man om demokrati? En krönika, det vll säga, jag ska tycka något om demokrati. Vad då liksom?
Nu har det någon timme och tro det eller ej jag är klar med krönikan!

Idag har Anna förgyllt min dag. Vi har varit och tittat på kläder och skor nästan hela dagen. Kul kul! Jag velade jättelänge men tillslut köpte jag ett par senapsgula leggings och en stor mysig stickad tröja. Anna handlade skor. Mitt paraply hann även gå sönder och vikas åt fel håll och så vidare och vi tog bussen åt fel håll både till och från lillänge, men vi är glada iallafall.

Åh vad ingen bryr sig om vad jag köpte för kläder och åh vad jag brukar hata sådana inlägg.

Nu ska min lilla bror ha datan
Puss från mig

Känslan av att allt börjar gå riktigt riktigt bra
Jag brukar hata den, den brukar betyda att jag närmar mig en vändning
Men snälla, inte denna gång

RSS 2.0