like the darkest night

Kemin sprider sig över mitt liv som en ond mörk dimma... Inatt blev jag så förstörd över att jag inte kom på svaret när någon frågade hur struktorformeln för mandelmassa såg ut, så jag var tvungen att väcka Mathias och fråga vad mandelmassa består av.

Jag håller på att bli galen. Nu ska jag gå och lägga mig med mina kemiböcker som ersätter Mathias (vad var det jag sa om att kemin är ond och tar över mitt liv?)...

Ha det underbart iallafall!
Puss på er

Jag hade varit på rymmen utan någonstans att fly

Kärlek för mig är att sakna några minuter efter senaste kyssen och sakna lika intensivt dagar senare

Lycka för mig är att få vara i dina ögon och hålla din hand

Du är för mig obeskrivligt med enbart ord






planerna är sköna och de kan flyta litegrann

Jag tappade rösten efter att de spelade ramlar i fredags, och efter att ha vandrat ute i den "friska" (aka svinkalla) luften. Men det var endå en sjukt kul kväll! Finfina tjejer som började hos Carro och sedan drog till o´learys där Mathias och madde och co var. Vi dansade tills vi ledsnade och då följde jag med m&m (hehe) mm. till kebab city. Kvällens missnöje: kebabcity har ingen varmkorv, men väldigt äckliga strips. Kvällens person: Sabina! En av stans sötaste tjejer, klart jag ställer upp för dig :)

Lördagen och söndagen blev riktiga lat- och mysdgar med min underbara Mathias. Vi satt framför TV:n med täcket halva dagen och åt pannkakor till frukost.

Nu känner jag mig typ såhär av förkylningen. Jag lät som en kråka imorse, sedan slog förkylningen till mot bihålorna så allt jag säger ekar i huvudet.


Ha det underbart
Puss på er!

There's nothing to run from

Jag hade just skrivit ett jättelångt inlägg och nu försvann allt. Jag som skulle övervinna min bloggtorka...

Så nu orkar jag inte skriva lika långt igen. Men jag kan säga att gårdagskvällen var sjukt kul iallafall. Madde och Tommy hade inflyttningsfest, bara ett halvår försent men det var lika kul för det :) Först blev vi bjudna på underbart god middag, sedan kom resten av folket. Kvällen var mysig och överlag riktigt rolig! :) Tack så mycket Madde och Tommy!

Jag har skaffat mig en ny bakgrundsbild och dagens motto:


Tack och hej leverpastej!

RSS 2.0