Jag försöker med jag förorar varje gång

Jag försöker dämpa min ångest och konstant växande oro med choklad. Efter choklad i form av godis, kakor, kex, mackor, varm dricka, kall dricka måste jag säga att det inte hjälper. Nu övergår jag till nästa metod, att dränka ångesten i mitt nya lläppstift, får se hur det går.

Medan kylan kryper närmare

Jag bjöd precis lilla lillebror på en kaka som jag nyss bakat.
"Men den var ju god!" sa han förvånat när han vågat sig till att smaka.
Nehe, vad hade du trott? Att jag helt plötsligt kom på att jag bara måste bara en riktigt äcklig kaka som jag ska ta med till jobbet imorgon.


Här är den förresten. Kakan som, faktiskt, inte blev äcklig

All that matters

Jag tror att jag börjar bli en pensionär. Jag blir trött redan på eftermiddagen och skulle lätt kunna gå och lägga mig åtta om jag inte kom på en massa saker som måste göras. Det måste det bli ändring på när jag flyttar till Trondheim, annars kommer jag aldrig orka med ett krävande heltidsjobb. Jag kanske får börja med vitaminer, D-vitamin sägs pigga upp under de mörka årstiderna.

Och det där med Trondheim, jag längtar så jag spricker. Jag har börjat skriva en lista på allt som måste köpas, men vi har kommit en bit på vägen, igår köpte vi en osthyvel, en stekspade och disktrasor. Bara tusen saker kvar typ. Men jag längtar så mycket, jag skulle kunna flytta imorgon redan :)
Fast då måste man ju ha någonstans att bo, och de som hade en av lägenheterna vill inte svara på mitt mail. Men jag skulle verkligen vilja ha den lägenheten.

Idag var det fint ute. Dock så kallt att det knappt gick att andas.


Jag skulle försöka se glad ut, men ansiktet hade frusit fast i en uppgiven min efter en lite jobbig dag på jobbet.

För varje dag som går

Nu har jag börjat maila på lägenheter i Trondheim och börjat kika på möbler. Det börjar kännas verkligt nu, verkligt med läskigt.

Femtonde januari

Just nu sitter jag i soffan hos Mathias och kikar på slalom. Och samtidigt gnager tanken om jobbet i Trondheim o huvudet, den tanken finns konstant där. Jag vill ha det jobbet så mycket att jag inte vet vad som händer med mig om jag inte får jobbet, eller om Mathias inte får jobbet så jag kan flytta med. Kommer jag att deppa ihop totalt?

Samtidigt så tänker jag lika mycket på hur det ska bli att flytta dit, och att flytta ihop med Mathias. Såklart så känns det galet roligt, men jag är minst lika rädd för hur det ska bli. Tanken att bo i en liten lägenhet varje dag och varje natt och inte kunna åka hem någon dag ifall vi blir less på varandra skrämmer livet ur mig. men man kan ju faktiskt inte bara gå och oroa sig. Vi har iallafall börjat diskutera vilka osthyvlar vi ska ha ;)



Igår åt jag och mathias supergod och supernyttig middag, mums!

När allt känns hopplöst tänker jag på dig

Här kommer en bild på mina underbara julklappar, sådana här klappar älskar jag. Det är sådant jag aldrig själv vill lägga så väldigt mycket pengar på men verkligen njuter av att ha. Dock så fattas det ett body botter duo och ett vanligt från body shop och en massageolja från samma serie som badskummet.




2012

Nyårsafton är över och nu börjar 2012 års problem. Klockan nio ikväll är det både Love actually och Sommaren med göran på tv. Min svenska favoritfilm och en av de engelska favoriterna, vad ska jag ta mig till?!

RSS 2.0