... så nu stinker mina händer gummihanskar

Till att börja med; Gårdagskvällen ägde alla era andras kvällar!
Dock var dagen inte lika bra, då jag stressar in till stan, för att lyckas bli osams med mamma när jag skulle köpa skor(men lugn, vi blev ganska snabbt sams igen), sen när jag skulle ta bussen hem efter att varit på stan i ca en timme(onödigt? ja) så lyckas jag såklart missa bussen med tre minuter. Det vill säga, inte särskilt förvånande eftersom det var ju faktiskt jag som skulle ta bussen.
Så då kom jag på att jag kan gå och kolla på almanackor i en halvtimme... Men sen, du lär inte förvånas, så när jag kommer till busshållplatsen hinner bussen precis åka därifrån när jag är bara några meter ifrån. Kulkul... En halvtimme, TILL! tills nästa buss går...

Och idag så har jag vart städtant hela dagen. Nu är det dammtorkat, moppat, dammsugat, undanplockat, vädrat mm på hela cirkusen. Jag kan ju säga att det behövdes.

Nu ska jag äta något, tror jag...

Puss

Wierd, just soo wierd hah?

Less, så jävla less



Jag funderar på att köpa denna sko, lila och mörklila sko med guldigt nikemärke. Men vet inte riktigt om det är min stil...


Black septemper's coming on Summer won't be here for long

Man saknar inte det som man har. Nej man saknar allt som man inte har.

Nu är vi en vecka närmare slutet, såklart så ska ju sånt firas! Enligt traditionen(intern) så firas det alltid att vi klarat en vecka i skolan.

Vi har typ världens bästa spanska lärare, hur gullig som helst!
Jag börjar bli riktigt orolig för Sabina(jag vet att du läser detta nu, så skärpning), jag sa att jag skulle börja bli lite mer som dig, mera ordentlig och ha mer koll. Men du måste ju inte bli mer som mig bara därför!! Ojojoj, lilla Sabina, jag kan säga av egen erfarenhet att det aldrig kommer sluta bra.
Idag var det soligt, vilket mitt humör genast märkte, inget regn, ingen huvudvärk och inga sura miner.

Puss


Hahahaha....

Det är underbart att ha helvetet bakom sig

Idag, när klockan var 18.20(ungefär) och Gunilla står och skriker att det ska gå fortare med uppvärmning och skobyte, och jag känner hur jag får rysningar bara av att höra allt det där, då var jag grymt glad att jag valde att söka till RIÖ. Jag som till och med var osäker på om jag skulle söka!
Men efter ett år med Christer och Gunilla är det som att komma till himmelen på RIÖ-träningarna, även fast idag var första gången på länge jag hade träningsverk.

Imorgon ska vi ha något slags diagonostiskt prov på matten och vi har redan fått flera läxor. Efter två dagar med lektioner! Det känns inte som en särskilt bra början, men men, jag ska så ut tre år, fy fan vad jag ska börja plugga!! (Obs! detta är min vision, vision, ni vet dröm, ouppnåligt mål...).

Jag köpte två Caesars-skivor idag på lunchen, underbara!!

Och nu ska jag sova, denna vecka har jag vart tröttare än hela valla-tiden. Det måste ändras på

Puss


Hur kan något så simpelt bli så svårt?

Ska vi fira två avklarade dagar?

Eller så väntar vi tills på fredag och firar att vi klarat en vecka på skolan ;) Som varje år.
Idag var första träffen med RIÖ också. Fiska! Ojojoj... Ingen fisk, men en massa mygg.
Och till middag hubbes flamberade hambörjare. Trevligt värre.
Och imorgon är det träning 08.00-09.30, sen så börjar vi inte själva dagen förrän 13.20 med lektionerna. Kul... not! Och medans vi tränar, antagligen i regn, så ligger resten av klassen och sover...
Men klassen, min nv08 klass är ganska så kul. Och det är kul på Wargen också, att träffa en massa man känner.
Nu ska jag fundera på hur jag ska ta mig till träningen imorrn.

Puss

Maybe we lost it?

Sista dagen

Waplansspelen i helgen.
Första gången det var bra väder på en tävling i Krokom tror jag. Wow!
När jag kommer till tävlingen(har under flera år aldrig hört något namn på arenan) ångrar jag extremt mycket att jag inte låg kvar i min varma säng. Eller åtminstonde tagit på mig vantar och en tjock tröja.
Men när klockan blivit ett och jag suttit och typ kollat på karate(eller något liknande) i två timmar,fråga inte varför, var det mycket varmare och dags för uppvärmning. Men efter en lång uppvärmning och utan någon ork alls i benen så började det närma sig start. Trodde jag ja. Nej, kulan ar försenad en hel åldersklass!!
        Så tillslut så blir det så att 100m, som var 45 minuter senareegentligen, blir före kulan.
-första startförsöket: "På edra platser" sen"Ja, nu tar vi prisutdelning för blablabla..." från speakern.
-andra startförsöket: "På edra plaster, färdiga" "Blablabla" från speakern, så utan att jag hinner reagera har jag sprungit ur blocken för att all koncentration runnit av mig.
-tredje startförsöket: Den jävla gubben börjar prata även då men kan tillslut bli tyst så vi kommer iväg. Men det som innan kändes som att det kunde bli ett bra lopp blev pga av all irritation och noll koncentration ett av mina sämsta 100m-lopp någonsin.
        Kulan då? Jo nu var den mer än en timme försenad och när jag kommer dit så har F15, som skulle stöta samtidigt som oss, redan börjat och vi skulle starta efter dem. Jaha, då var det bara att lägga sig ner, lyssna på musik och försöka bli lugn, för jag var så jävla irriterad just då. Jag hade värmt upp sen ett och då var klockan ungefär tre!! Men när vi tillslut fått börja så går det ändå hyffsat bra. Jag var mycket jämnare än jag varit på en massa veckor och tekniken börjar bli bättre, dock ingen höjd. Jag slutade tvåa på 10.46. Okej reslulat måste jag medge.

Måste berätta om problemet med att en av två bilar går sönder.
Idag(söndag dårå) var jag publik. Åkte dit till vad som kändes som mitt i natten för mig(halv elva) för mamma och lillebror skulle till Ås på fotbollskupp, de skulle vara där kvart i elva. Det sista mamma sa när jag klev ur bilen var "men hur kommer du hem nu då?" Ajdå, en liiiten miss i planeringen kanske. Så när jag agerat hejarklack åt ÖGIF så började funderingen på hur jag skulle komma hem. ajg ville ju inte bli kvar i Krokom.
Som tur var hade Leo plats i bilen, tur för mig, så jag kunde åka med in till stan. Tack, tack!

Ha det bra gott folk!
Puss

Wierd, hehehehe

När ingen annan förstår eller orkar bry sig

Jag vet ingen annan som jag kan prata med om samma saker,
ingen annan förstår alla udda saker jag pratar om.
Inte med någon annan kan jag sitta i flera timmar och diskutera sådant som ingen annan diskuterar.
Ingen annan har samma udda humor.
Ska vi säga:Ingen annan är lika underbart konstig som oss!
Karro, alias sparrisen, i mitt hjärta!

Igår kväll hade jag och Karro en typisk Anna-och-Karro-kväll där vi pratar, tänder ljus och kommer på en massa saker. Det sägs ju att de som är född i stjärntecknet tvillingarna är lite galna.

Ikväll ska jag träffa lite trevliga människor och förhoppningsvis blir det inte något helgalet de har hittat på.

Puss på er, alla underbara människor

What's going on?

But I just keep searching everywhere for something true

Nu är sista träningen med grupp A, med ÖGIF helt enkelt, avklarad. Och jag inser att jag faktiskt kommer sakna den gruppen. Det blir såå mycket bättre träningen med RIÖ, men jag kommer sakna t.ex Andreas(ofc!), Leo, Simon och Maj! De flesta i gruppen har jag ju tränat med ett antal år.
Men vi ska ha "avskedsmiddag" med träningsgruppen efter Skol-sm, det ser jag fram emot!
Och jag och Eve fick idag veta att vi ska åka till Häggenås och träna friidrott för 6-7 åringar tre gånger, vi får rese-ersättning och betalt. Soft!
Och kulan måste jag fortfarande jobba en massa på. Jag är så ojämn så högst en femtedel av stötarna blir bra, det funkar inte på en tävling.
Idag var förresten andra gången på bara några månader någon sagt till mig: "Ha ett bra liv!" Ja, jag ska försöka Andreas.

Puss från mig

Hmm...

Bild från gårdagen :)

Photobucket

Vi avslutade sommarlovet på samma sätt som det började

Japp igår samlades "valla-tjejerna" hemma hos Anna för att äta, kika på film och umgås helt enkelt.
(Fast jag och Karro var tvungen att åka till cirkusen för ledarmöte, vilket var lite trist... Och att få veta att vi ska ha TOLV små tyg-ettor nästa år höll på att sabba humöret hela kvällen.)
Det känns lite ledsamt att alla vi inte längre ska gå på valla nästa år. Men jag, Karro och Jenny hamnar ju i samma klass, vilket blir kul :)
Och man lär ju fortfarande träffa alla, men ändå... lite sorgligt är det.

Nu måste jag skynda mig att äta lunch och klä på mig. Snart plinar det på dörren.

Puss från mig

Allt är så sjukt att jag bara hånskrattar åt det nu

Ni gör mig lycklig och förvånad

Okej, ville bara berätta att ni är bäst. Bättre vänner hittar jag nog aldrig.
Gårdagskvällen var kulkul, lite osmidigt av mig bara att knappt lyckas klättra över stängslet. Fast så mycket som jag skrattade var det nog mest tur att jag inte trillade ner.
Och historien om vad som hände på klassresan i Gteborg kan berättas hur många gånger som helst och den blir bara bättre och roligare för varje gång.

Nu måste jag duscha om jag ska hinna hemifrån idag.
Puss på er

Don't worry be happy

You just lost the groove

Stackars Susanna Kallur! Slå i häcken sådär och ramla och missa finalen...

Jag har varit elak mot miin plånbok idag. Hittade ett par skor jag verkligen inte kunde motstå, underkläder och en t-shirt som vra riktigt snygg. Dock så var den lila! Ja, lila, även att den fanns i en jättefin blåfärg men jag ska vara antiblå ett tag(dagen inköpta skor räknas inte). Men jag hittade inte det jag skulle köpa, en svart kofta, mascara och en vit t-shirt, ajaj...
Och jag är som vanligt sämst på att matcha färger, nu har jag ett blått linne, en klarblå kofta och en lila t-shirt jag nästan inte har nåt till...

Btw så kom nån slags lyckokänsla igår eller i förrgår. Jag går runt och hoppar och ler utan anledning, helskumt. Men jag klagar inte!!

På onsdag, då jävlar tjejer!!

Puss från mig

Hmm...
Som sagt jag har slutat bry mig om sånt som gör mig förvirrad och inget mer...

It just keep raining

Klockan är halv tio och jag har varit vaken i en timme! Wow, det är första gången detta sommalov som jag har klivit upp så tidigt frivilligt.
Igår var jag med Eve, vi fick för oss att vi skulle bada, men ångrade oss när vi kände att det var minusgrader i vattnet. Då blev det tillbaka till tv:n för att se OS igen, det var ju friddrotten.

Usain Bolt vilken man! Vilket lopp, vilken tid! Helt sjukt

Idag är det en vecka kvar tills skolan börjar. Det känns inte bra att detta sommarlov alldeles snart är slut, jag vill ha mera. Skolan är inte det värsta med att sommarlovet är slut, men att vänta nästan ett år till på sommaren, det känns tungt.

Puss från mig

Jag förstår inte, men jag vet inte längre om jag bryr mig
Det finns så mycket mer att fokusera på i livet, sånt som betyder

Tredje gången

Jag är helt slut efter träningen. Jobbigaste träningen på länge, alltså inte särskilt lyckat när jag sover dåligt och får huvudvärk och sover sämre och får mer huvudvärk och blir jättetrött.
Jaja, exakt sex timmar kvar nu med dessa träningar, sen är det RIÖ!!
Och samma klass som Emma och Karro :)

Nu pågår en väldigt komisk msn-konversation med andreas och eve. Sjuk humor egentligen, men jag dör av skratt.

Puss

...

14 augusti(för andra gången)

Okej, det mesta går verkligen inte bra för mig nu alltså.
Men iallafall, gårdagskvällen var den roligaste kvällen på länge.
Det är nästan så jag känner träningsverken efter alla skrattanfall.
Och tillslut lyckades jag nästan förstå mig på Karros mobil utan att skicka fel sms med fel ord på. (det var en väldigt udda situation när jag satt och smsade med Karros mobil till en som smsade från en kompis mobil, wierd hahaha)

Nej, nu måste jag snart få tag på Eve för att se om hon ska på träningen ikväll.

Puss

Nej, allt detta händer inte. Inte på riktigt...

(OBS! Jag har drabbats av i-lands problem och är nästintill förkrossad!)

Nej, nej nej nej!!!
Jag antar att man inte ska säga att det inte kan bli värre.
Det är inte riktigt sant egentligen, allt som händer, det kan det inte vara.
Våran ena bil gick sönder för ett tag sedan, igår gick den ANDRA OCKSÅ SÖNDER!!! OCH som för att jag ska bli ännu gladare så är min cykel också trasig och måste lagas!!!
Snart kan jag inte komma hemifrån...

Och en liten "helt obetlig liten grej" till är att spikskorna jag trodde att jag hade beställt inte finns i den storleken!!!!! INGENSTANS!!! Den finns inte ens att beställa från Nike Europa!!!! Sånt här händer inte!
Jag måste ha nya spikskor!!! Så nu lär det ju bli så att jag köper Asics iaf :S
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!

Hoppas ni har det bra
Puss på er

Och en sak till; IDIOT!

Poängjakt i spöregn...

Denna poängjakt bör nog glömmas bort så fort det bara går...
Kul var det i spöregnet också...

Puss

Jag förstår ingenting längre...

12 augusti

Gårdagen blev väl inte riktigt som det var tänkt.
Men den blev ju hyfsat kul iallfall :)
Gårdagskvällens roligaste måste ju vart när en kille skulle sparka på fotbollen(han spelade i ett korpenlag) och så missade han nästan bollen och den kom typ två meter, ojojoj vad vi skrattade. Han var fan sämre än mig och Karro.

Ikväll är det tävling, får se om jag kan vara med. Jag har fortfarande ont i hälsenan sen jag ramlade med cykeln. Och som vanligt har jag ont i ryggen och så, som grädden på moset(vem kom egentligen på det uttrycket?) så har jag jätteont i båda axlarna...

Jag läser sällan hososkop och de har aldrig någonsin stämt. Men för någon dag sedan så läste jag ett horoskop. Allt skulle gå sämst för mig, jag skulle inte ha tur, ingen lycka och inga pengar. Och visst stämmer det...

Puss från mig

Men va fan!

Vem fan är det som vill mig ont?

Alltså på sistone har det inte gått bra för mig.
På mindre än 2 veckor har jag lyckats få en ond låsning i ryggen, cyklat in i en geting som stack mig på halsen och ramlat med cykeln.
Alltså idag, skulle till Hofvallen, men ramlade efter typ trehundra meter och fick trampan i hälsenan och små röda, svidande skrapsår i ansiktet. Jag säger bara; varför går ingenting bra för mig? Vem fan är det som sitter och gör så att allt går åt helvete för mig?

Jag hoppas, hoppas och hoppas att jag kan vara med och tävla på tisdag. Att jag kan springa då, även fast min hälsena är som den är, men döljs med ett stort plåster över halva vaden...

Och så är det nog bestämt. Jag ska antagligen köpa nikes sprintskor. Nike liksom? Jag som alltid varit asics, asics, asics! De ända skor som suttit riktigt bra på mina fötter har hittills varit asics. Men nu blir det nog nike, läskigt.

Gårkvällen var ju kul, jag och Maria gick till Adam. Fast vi måste nog träna liiite på Rockband-trummorna om vi ska bli rockstjärnor ;) haha

Puss från mig

Ja?

Igår var det 08-08-08. Tufft ;)

Idag är det 16 dagar kvar tills skolan börjar.
Jag börjar oroa mig riktigt mycket för nv nu alltså. Tänk om jag inte pallar det? Jag menar, jag har ju knappt pluggat nu i nian, visst har jag pluggat men inte speciellt mycket. Det jag pluggat mest var ju spanskan, men jag kan ändå ingen spanska, ganska otrligt att jag fick vg i det.
Och till no-proven var det inte speciellt engagerad pluggning. Jag läste no-boken en eller två dagar i förväg, eller lite panikläsning på rasten innan, sen skrev jag så mycket jag kunde när det var dags för prov och det fick gå som det gick.
Jag fattar verkligen inte hur jag kunde få MVG i engelska. Hallå?! Jag och engenska går ju inte riktigt ihop.
Ibland känns det extremt dumt att jag ska gå nv, visst jag har 290 poäng(hur gick det till?) men för det första är jag inte intresserad av nogrejer eller matte. Jag tycker inte att det är särkilt fascinerande hur ljudet färdas eller hur pi kan vara 3,14(osv). Och för det andra är jag inte bra på att plugga så det blir ju kul att se hur det här slutar...

Tack för igårkväll!! Det gör vi om :)

Puss från mig

Uuuunderbart hörru

Nyårsdagen

Jag måste berätta att igår var det nyårsafton, ifall du inte visste det.
Jag, Karro och Sabina skålade och sjöng happy new year. Bara för at det passade så bra att det skulle vara nyårsafton just igår.
Så idag är det alltså första dagen på det nya året. Och jag tog bort mitt Yranband i natt, något måste man ju göra om man har nyårsafton.

Ser mitt förra inlägg och läser att det skulle vara en bra dag igår. Nja, så jävla bra var den väl inte. Jag var så trött att jag knappt orkade träna. Det blev typ fem-meters starter, fast även längre lopp när vi mårkte att man knappt hinner märka att man springer innan man passerat fem-meters linjen ;)

See you later, aligator
Puss

Förstå mig rätt, inte fel...


Idag är en bra dag, känns det som

Idag slog det mig att jag och Karro har känt varandra iprincip hela våra liv, ända sedan jag började på dagis. Och att vi har gått på samma dagis, samma klass och nu ska gå samma klass på gymnasiet också.
Liksom, fatta hur många år det blir i samma klass/dagisgrupp!!! Och så måste jag berätta att jag bara minns en ända gång som vi bråkat, jag har ingen aning om vad vi bråkade om. Det ända jag minns är att det var en massa år sedan, vi måste gått i något av våra första år i skolan.
Jag undrar om man kan komma till en gräns där man känner varandra för bra? Så att det blir för mycket? Nej, det går nog inte, låter inte riktigt klokt.
Och Sabina, lilla Sabina, att inte längre gå i samma klass som dig, det känns lite konstigt. Om jag räknar rätt har vi känt varandra i 14 år nu!! Min lilla "mamma" vem ska nu ta hand om mig? Se till så att jag och Karro har koll på allting? Ojojoj... hahaha ;)

Igår var en kul dag! (ska jag berätta en hemlis, Maria har kylskåpet fullt med godis, pizza chips mm. hahaha )
Men det är ju bara så typiskt, jag tagit mitt förnuft till fånga, och blivit lite övertalad av Eve, och kommit på att nu ska jag köpa nya spikskor. Jag är så less på mina fula gula nu efter de antal år jag haft dem! Men iallafall, jag hade hoppats på att det skulle finnas på Intersport men nejnej. Gubben där hade knappt koll på vad spikskor var överhuvudtaget, så när jag frågade om de hade sprintskor så kommer han med en allroundsko och fattar ingenting när jag säger att jag redan har en sådan sko, att jag vill ha en spiksko i sprintmodell.
Allting slutar med att han är irriterad och säger att det inte längre går få tag på spikskor, att man måste beställa från USA eller vad sjutton han nu snackade om. Och jag var lika irriterad så jag sa att jag hade jättebråttom till Hofvallen för att träna. Så nu blir det att betsälla skor från Runnersstore istället.

Lycka till till Evelina Nyman Wänseth på USM i helgen!!! :D

Nu ska jag snart till Sabina för att se klart på The Beach
Puss från mig

Det är inte som du tror...


5 augusti, 20 dagar kvar...

Du sprang så fort du kunde för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen. Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Vad är det egentligen du vill ha? Vem är det du vill verka som att va?
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot. Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Succéer, kabaréer, entréer och turnéer.
Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

Klockan är tio, jag är ofattbart trött, även fast jag sov minst 12 timmar förra natten.
Jag höll på att somna på stavhoppsmattan idag under träningen...
Så godnatt och sov så gott såger jag bara
Puss på dig

Missupfatta mig inte...



Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

Jag har bestämt mig, jag ska göra något bra av mitt liv. Alltså verkligen! Jag har inga fantastiska superplaner att sätta i verket nästa vecka, men något som jag verkligen ska göra någon gång!
Till att börja med ska jag inte bo kvar i Östersund, jag pallar inte den långa, kalla hösten och vintern. Min mardröm är att bo här hela livet och skaffa barn, villa, volvo och trist jobb när jag precis passerat 20...
Och så ska jag resa mycket. Varför inte åka till Norge och packa bröd, tjäna jättebra och efter några månader åka på en jorden runt resa eller liknande, eller luffa runt någonstans?
Kalla mig inte galen!! Det har min mamma redan gjort ett antal gånger, citerat mamma"Jajaja det är bra att du har drömmar iallafall".

Jag borde sova snart, alla oanvända sömntimmar börjar bli närvarande.


Och bara för att få det sagt(skrivet) igen så; ja, jag hatar kent! Jag hatar känslan man får direkt när man lyssnar på dem, jag hatar deras attityd och jag hatar vad deras musik gör med de trogna lyssnarna. Någon låt nån gång ibland är nästan bra, visst, men överdoser är som vanligt farligt!
Jag själv lyssnar ju så mycket hellre på t.ex Miss LI, lite glatt och underbart :)

Godnatt och sov gott
Puss från sovandes liten blond filur, det är hennes omedvetande som skriver


Jag vet inte, men vissa stunder känner jag mig som en idiot. Lalalala...

Come here, don't be stiff and proud

Come here, dont be stiff and proud
It wasn't me who did the crime
Come here, it hurts so bad inside

Nu har jag äntligen fått tag i Eve, så nu sticker jag och tränar.
Btw så har min deppighet gått över litegrann från igår. Te och filmkväll hjälpte nog till lite :)
Men ändå, när yran är över är allt slut. Sommaren, sommarlovet, värmen, ljusa nätter och så vidare...

Nu måste jag skynda mig
Puss från mig

En chans till, hur svårt kan det va?

Gråa dagar skyndar aldrig på

Imorse, eller vad man ska kalla det, när jag vaknade(för inte så länge sen) så var jag jättedepp. Utan någon anledning egentligen. Jag kände bara att nej, jag orkar inte gå upp ur sängen, jag ligger kvar här hela dagen. Men jag gick upp och åt lite frukost. Jag var inte ens hungrig. Vad är det med mig idag?!
Det måste vara någon omedveten deppighet över att yran är över eller nåt. Eller på grund av vädret. Jag vet inte, men jag hatar det iallafall.

Yran igår var bra :) fast jag har jätteont i nacken.
Håkan var härligt, fast lite för många sega låtar tkr jag...
Vi träffade Rebecca, Niklas och Karl ganska så tidigt, så vi gick med dem ända tills NIklas och Karl inte pallade Håkan längre ;) haha. Jag och Rebecca blev typ offer när de andra var och åkte karuseller. Vi satt på en trappa och alla som gick förbi typ slog oss i huvudet med fotbollar, skulle ta våra väskor och slänga dom och så vidare...
Under Håkan var jag nästan lite rädd att något fullt håkanfan skulle slå ner Karl och Niklas för att de stod och skrek att håkan är bög, ojoj.
Jag träffade lite mer trevligt folk denna kväll också(någon var ju aningens nyktrare än på fredagen, haha).

För ett tag sedan när jag var lite flum startade jag en diskussion om vegetarianer och veganer. Har veganer på sig kläder med ull i. Jag menar liksom, att ta ull från ett får är väl typ samma sak som att ta ägg från en höna och mjölk från en ko. Och jag har hört att det är löss och saker från grisar i godis, så då äter väl inte vegetarianer det heller. Och i choklad är det oftast mjölk och chips med animaliskt fett borde väl veganer inte äta? Och väskor och jackor i skinn, och sallad, då äter man väl upp djurens mat? Och papper kan de väl inte använda, stora skogar där det bor djur huggs ner för pappersindustrin.
Det jag vill komma till är var går gränsen? Hur mycket hjälper det egentligen att en människa slutar äta kött, ingenting va? Ibland blir det lite patetiskt.


Förresten så såg jag några låtar med kent i torsdags. Aldrig förr, aldrig igen!

Puss från lilla mig

Slutar allt med att det blir jag som står där och är idioten står jag inte ut....

Det här är min hemstad. Det här är min hemstaaaaaaad

Ja ibland är man ju faktiskt glad över att bo i Östersund.
Lite stolt är man ju också att Annika Norlin kommer härifrån.
Lite överlycklig över att Storsjöyran är i denna stad också.

Jag gissar att yranfredagen kommer vara den bästa av yrandagarna. Hittills är den helt klart det  iallafall!
Efter att vi väntat på att Neverstore spelat klart så Maria och Julia skulle komma drog vi på McDonalds för att inte hungra ihjäl resten av kvällen, den halvtimmen(nästan) var nämligen den ända tid det fanns att äta på. Sen, efter att vi slängt i oss en äcklig strips, så började fyrtio minuters väntan inför Winnerbäck. Det var värt att stå där i fyrtio minuter och lyssna på några som skrek Winnerbäck shalalalala om och om igen tills det började, för vi fick bra platser, näst längst fram :)
Det var sjukt bra!!!
    Sen blev det bråttom till Säkert! Vi som var kvar, efter att resten var borttappade, hamnade bland en massa långa, tråkiga människor som varken sjöng med, klappade, skrek eller hoppade. Trist!
    Sen blev det väldigt bråttom, först springa allt vi kan upp till någon toa(donken blev det) sen springa allt vi kunde ner till Miss li. Jag hann även krocka med lite folk på vägen ner, menmen. Haha.
Miss li var helt fantastiskt, alla hoppade och sjöng med och var allmänt glada(och lite onyktra) även fast det spöregnade och var kallt och blött.
Oh boy, you make me feel like
oh boy you make me feel like no boy can make me feel like you
I really really want you
Oh boy you make me feel like
oh boy you really turn me on boy and I don't know what to do

Vi ses ikväll i regnet
Puss

Lyckliga dagar. Förstör inte dem för mig nu

RSS 2.0