Den tjugosjunde februari tvåtusennio

Jaaa!! Äntligen är det lov, hur skönt är inte det liksom? :)
Och ändå så sitter jag här sjukt trött och ska snart äta middag, vet inte ens om jag orkar ta mig hemifrån ikväll. Jaja, jag lär ju bli pigg nån gång på lovet iallafall.

Och så såg jag att Julia ska ha födelsedagsfest snart, hmm jag undrar om jag är hemma då. Jag undrar om det är en bra ursäkt för att slippa åka till mormor och morfar, mmmhmm...

Föresten så krånglade jag till den där betalsaken på bussen när jag skulle ladda busskortet idag. Busschauffören blev arg, jag fick åka buss gratis och det visade sig senare att jag fått femtio gratisresor. Vilket betyder trehundra extra i plånboken, det känns ju ganska så härligt.

Ha det underbart!
Pussar

Opepp som fan

Jag är så sjukt jävla less och trött att jag skulle kunna somna här på tangentbordet precis just nu...
Och idag är det onsdag, veckans längsta och drygaste dag, fast jag har iochförsig håltimme nu från efter träningen till spanskan börjar. Kankse just därför denna dag är så grymt seg.
Aaaah jag orkar egentligen inte med skolan idag, jag har ont i ögonen och jag mår illa och jag har ont i huvudet.

Aja, nu ska jag snart äta lunch.
Hoppas du får en bra dag.
Puss och kram skumbanan

Sabinas födelsedag

Grattis Sabina!!

Och nu har vi känt varandra i femton år. Helt sjukt :)



Riset må förgås

Gårsdagskvällen gick rysligt fort.
Ja må de leva lät fint och Emma lyckades tillslut räkna till tio hus.
Seriösa disskusioner och kafferep.
Skratt och jag tror Maddes "riset må förgås" var en komplimang om att kakan var god, riktigt säker är jag inte ;) hahaha.
Synd bara att Erika inte kunde vara med...
Men ett stort tack för gårdagskvällen :)

Ha en bra kväll! (det ska iallafall jag, hoppas jag)
Pussar

Jag finns alltid här för dig min vän
I jobbiga motgångar och underbara stunder
Vi måste snart fira vårat 15-års jubileum Sabina :)

Here comes the sun(snälla geee mig)

När jag läser Sabinas blogg går det upp för mig att hon sett Sällskapsresan alltför många gånger. Nu börjar hon analysera sitt liv efter det(eller typ) "Tyngden på dalskidan älsking". Fast jag kanske ska erkänna att jag varit med ett antal gånger hon sett dessa filmer.

Idag lyckades jag och Pontus göra en sju minuters lång rdovisning på biologin. Jag är stolt! Vi började skriva något vettigt igår, fast iochförsig så har vi inte börjat på den skriftliga inlämningen än(den skulle vara inne idag...)

"Igår var tisdag igår", dagens extremt smarta grej som vi kom på idag, haha.
Jag kommer aldrig förstå varför vi friidrottare aldrig fattar något av det vi gör på RIÖn och varför jag alltid blir idiotförklarad på torsdagseftermiddagar.

Jag ska cykla till Madde någon gång när snön försvinner. Det borde verkligen gå, det ska fan gå.
På tal om Madde så har jag bakat en tårta, som det stod skulle vara helt underbert god, ikväll. Får väl se hur god den blev får se om någon tycker om den imorgon, men än så länge ser den hyffsat god ut.
Och påtal om tårta så har jag ikväll även hunnit dammsugit här hemma, städat hela mitt rum, städat i skåp osv i köket, gått till affären och såklart gjort tårtan. All detta aktivitet beror på mitt underliga behov att göra något hela tiden, så när jag inte hade hågon träning ikväll hade jag alldeles för mycket tid att annars bara tråka på.

Förövrigt har det inte hänt mycket idag. Jag har varit sådär lite borta som jag är ibland. Jag hade ett tag ingen aning om vad det var för dag imorgon, resten vill du inte veta.

...godnatt, sov sött :)

Things have changed

Idag har jag haft alldeles för lång tid för att tänka, förbered dig på ett långt inlägg.
Jag undrar om någon tänker om mig "hon har förändrats så mycket på sistone", "tänk om hon skulle vara som förut" eller något liknande. För jag vet ju att jag själv tänker så om andra. Alla förändras, det är ju ganska självklart. Men hur det är med mig vet jag ju inte. Vissa stunder saknar jag "mitt liv för ett år sedan", när jag tänker tillbaka nu så kändes det så enkelt och lyckligt. Men jag antar att det bara är för att man enbart kommer ihåg det som var bra. Jag hoppas ju att jag bara förändras till det bättre, men hur ska jag kunna bedöma det.
Och när jag sitter och funderar sådär så fortsätter mina tankar med: "Undra om de jag lärt känna senaste tiden, som t.ex. nya klassen, uppfattar mig annorlunda än de jag känt en massa år?". Det ända jag hört är att jag blivit mer seriös och mindre flummig av mig. Jag antar att det är bra att jag är mycket mer seriös på skolan och så, men jag undrar om det är bättre förövrigt. Det låter ju liksom ganska självklart att man har roligare om man är flummigare och oseriösare. Fast ändå, jag har ju haft så sjukt kul sen jag första gången fick höra att jag blivit seriös. Och jag få höra, hela tiden, från Madde och Mathias att jag är extremt flum, virr och borta. Så vad ska jag egentligen tro på?

Och så kom jag att tänka på(detta var många år sen) Sabinas alla planer. Hon har alltid lagt upp noggranna planer för allting. Ett tag ville hon bli lärare och då planerade hon vad hon skulle fika i lärarrummet. Och hon hade alltid nya planer för sin begravning, vilka låtar som skulle spelas osv. Och samma med hennes bröllop. Jag har aldrig varit bra på att planera vad jag ska göra(vilket kanske märks) så det är väl därför Sabina alltid hållit reda på mig.
Och påtal om Sabinas planer om bröllop så kom jag att tänka på kärlek. Och påtal om kärlek så har jag nog aldrog varit kär. Möjligheten att jag skulle kunna bli kär har funnits, senast för ett tag sedan och det ångrar jag nog nu. Jag tror det helt enkelt handlar om självförsvar från mitt hjärtas sida och jag har alltid att överhuvudtaget släppa in människor nära mig. Men jag blir bättre på det :) Snart kanske jag tillochmed blir kär lätt, fast det lär ju dröja haha. Men påtal om allt i senaste stycket så kändes det skönt att Mathias står på min sida och hjälper mig att mobba en mobbad person som borde ta sitt fjäsk bort härifrån så jag slipper höra det.  Och påtal om allt igen så får vi se om det blir jag eller Karro som bryter våran lilla "idé" eller vad man ska kalla det. Hihi, man vet ju aldrig vad som händer ;) (hemlighetsstämplat för tillfället, hehe)

Och på tal om ingenting alls egentligen så har jag funderat på hur mycket, alldeles för mycket, träning jag missat på sistone. Det känns som jag knappt tränat sen jul... Och nu dårå när jag är i någorlunda bra form så går jag och blir sjuk, idag. Jag gick en promenad idag och efter en kvart ultralångsam promenad var jag helt slut i hela kroppen och allra helst i
huvudet.

Och dagens allra största fråga var ändå "skola eller icke skola imorgon?"

Gissa varför det inte är bra för mig med för mycket tid.

Nej, nu har mamma fixat te och fika.

Ha det underbart!
Tankfulla pussar från mig

Madde 17!!

Världens allra bästa Madde fyller sjutton år idag!! Whiiii!

Jag hade tänkt ringa och sjunga för henne, den presenten skulle hon nog bli glad över(hon som längtat så länge efter det :P). Men min röst pallade inte riktigt det imorse, haha. Det får bli någon annan gång.



Okej, detta råkar vara typ ända bilden jag har på Madde. Men vadå, lite gullig är den ändå ;)


No life?

Ja igår konstaterade Mathias att jag inte har något liv, känn ju underbart typ... Men det är sant, jag var singel och lycklig på allahjärtansdag. Både allahjärtansdag och kärlek är ofta överskattat, men mina vänner är precis sådär underbara som de bara kan vara :)
Sedan så är jag sjuk och sitter hemma och pluggar två dagar i sträck, medans alla andra har friluftsdag i strålande sol...


Denna bild, enbart för Sabina. "Den osminkade sanningen" som hon tycker om att kalla mig, ahhaha.




Ha det underbart!
Pussar

Chokladkaka, gitarr och rockband

Ojojoj, vilken helmysig allahjärtansdag(ska detta ord särstavas, eller hur fan skriver man det?) det blev igår. iallafall

Först tävling dårå, jag klev upp halv sju utan att ha sovit många timmar. När jag vaknat känner jag hur ont jag har i halsgropen, precis där rösten kommer ifrån men jag hoppas att det inte skulle bli värre. Jag var, som vanligt denna vinter, så sjukt nervös inför tävlingarna. Men för ovanlighetens skull pigg i benen nio på morgonen, eller så berodde det bara på att det enda jag oroade mig för var halsen.
Iallafall så har jag alla kulstötar över tio meter, men ändå så lyckas Emma få in en tjugo centimeter längre stöt och vinner. Hon fick till det och jag bara var mesigt jämn på kortare längder.
Sedan tog jag mig en funderare över springa eller inte springa 60m. Efter att Eve slagit och hotat mig(innerst inne är hon nog snäll) så springer jag 60m och kommer till final.
I finalen är jag ännu mera nervös, men på något underligt sätt lyckas jag persa och vinna på köpet :)

Sedan väntade mysig middag med familjen innan jag drog till Anna för en tjejkväll :)
Det var mycket mycket mysigt. Underbart mysig stämning när vi sitter där och äter efterätten, chokladkaka med kokoshjärtan, och Rebecca spelar gitarr och Julia sjunger.
Ända minus för kvällen var väl att när klockan börjar närma sig tolvslaget började mina ögonlock bli väldigt tunga. Och resten kan ni nog gissa, hahahaha.

Men idag har jag såklart lyckas förvärra min förkylning så jag hostar så fort jag rör på mig, och så har febern kommit...

Ha det underbart!
Pussar

Fredagen den trettonde

Nu tror jag att även jag har dragits med i det här med alla hjärtans dag. Jag går runt och säger gulligt i varje mening, köpte jättegulligt(enbart röda hjärtan och röda polkagrisar) godis till min familj idag och nu håller jag på att baka en gullig kaka tills imorgon. Ojojoj, inte ens jag kunde stå emot.
Jag står tillochmed hemma och bakar på en fredagkväll istället för att följa med resterande "vallafolk" på Storsjöteatern. Nej, så är det inte riktigt. Det är tävling imorgon, jag ska upp klockan sex, och då hade jag tänkt vara riktigt pigg, för att åka till Ås vid halv åtta. Jag har kula redan tio! Det är inte snällt... Därför gäller det att skaffa sig sömn så fort som möjligt nu.

Ha det underbart!
Pussar

I guess that's just the way the story goes

Hmm... Sitter och tänker på vilka mycket komiska förtroendesamtal jag har haft om mina vänner senaste tiden. Säger ingenting, min mun är förseglad ;) (Inte alls något dåligt, förstår bara inte hur jag lyckas hamna mellan sådär, hahaha)

Dagen Torsdag var allmänt seg denna vecka, även fast jag hade sovmorgon till tio. Biologi/Samhälle/Svenska- uppgiften går ju inte sådär jättebra alltså. Jag hatar vårat miljömål. Hur fan ska vi kunna lösa vårat problem när vi inte har något problem? Vad ska vi då lösa och  sedanskriva en hel uppsats om? Att vårat miljömål handlar om allt från ekologiska jordbruk, till utrotningshotade jämtländska husdjursarter(liksom va?!), fäbodar, stenrösen, blommor, kretsloppsutbildning på jordbruk och så vidare, gör det inte direkt lättare. Jag och Pontus sitter och tänker så det knakar och idag har vi iallafall kommit en liiiiiiiten bit(några rader), medans alla andra skrivit ett antal sidor. Less less less på biologi säger jag bara.

Och idag var jag och dumma rödhåriga Pontus smått ovänner, om vem som skulle ha Linus riö-pärm. Men efter att ha bråkat om vem som hade störst skåp och flest böcker m.m. kom vi överrens om att Emma faktiskt var den som hade mest plats i skåpet. Jag och Pontus blev vänner igen, men jag tycker synd om Emma...

Sedan har denna dag fortsatt minst lika segt med tristessen på hög nivå. Ingen träning, ingenting att göra i de där nästan tre timmarna jag skulle haft bokade. Ingen att gå och hälsa på, ingen ork för att göra något väldigt engagerat arbete med spanskan, nästan ingen att mobba på msn, inget att göra.

Om nu någon liten filur skulle ha lust att läsa något lite mer positivt och trevligt än inläggen från min opositiva sida tycker jag fortfarande att den ska gå in på akajus.blogg.se istället.

I need some sleep(efter aldelles för många dagar fullmåne)...

Ha ett bra liv hörni underbara ulliga gulliga får(don't ask)
Pussar

.

Hänvisar nu även till http://ankajus.blogg.se/

Hur fan kunde klockan bli så här mycket helt plötsligt?

Ha det underbart
Pussar

Samma hjärta men med mera glöd sen du var här

Jag satt och försökte plugga matte. Men gav upp när svaret jag kommit fram till, på en uppgift jag efter extremt lång tid trott mig förstå, var fel. Ända sedan jul har det gått dåligt i matte. Kanske är jag inte tillräckligt smart för matte B, eller kanske har jag bara inte varit så engagerad. Hoppas på det sista, det kan jag ju iallafall göra något åt.

Imorse när jag vaknade kände jag att gårdagens kläder luktade bland annat champagne, var visst inte bara i ögat jag fick det. Blandningen av champagne, röklukt och min parfym luktar sliskig sött och underligt, inte speciellt gott...
Och förutom att det var lite för kallt att gå till Böle igår(fast vi fick iallafall skjuts sista biten :P) och förutom lite för mycket fjäsk och förutom att jag blev pangtrött inte speciellt sent, var gårdagskvällen trevlig.

Och veckans gulligaste är Madde! ;)


Idag har jag och Karro promenerat runt i Valla och kommit fram till vad vi ska göra med våra liv, eller iallafall närmsta tiden. Citerat Karro:" Kärlek går ändå bara åt helvete tillslut". Så nu ska vi ha kul ett tag och bry oss om vännerna och allt bra i livet. Får se hur länge vi lyckas hålla våran plan ;)

När ska det sluta snöä!!!!

Ha det underbart!
Pussar

No it's not a perfect day

Hello Saferide igår var sjukt bra faktikskt! Även fast vi sänkte medelåldern med minst tio år när vi kom dit, hahaha. Jag fattar inte att det var mest gammalt folk där, jag som trodde det åtminståne var fler under trettio än över som lyssnade på henne. Men bra var det iallafall ;)

Blir jag pepp och om jag har skjuts drar jag till Böle ikväll, får se hur det blir. Först ska jag antagligen ut och åka skidor med Madde. Hur det kommer sig att jag ska ut och åka skidor vet jag inte. Jag fick bara den galna idén och vem vet, jag kanske är påväg att bli värsta längdskidåkar-typen eller bara allmänt borta idag.

Pussar

Living on the edge

Trodde aldrig jag skulle lyckas gå från bussen utan att ramla.
Det var inte kul att åka buss fort, allt började snurra.
Än så länge ligger den goda middagen och härliga kladdkakan kvar i magen och jag hoppas den stannar där.
Yr, det är precis så jag nästan ser bokstäverna på skärmen.
Men jag ska inte bli sjuk, igen.

Jag måste få sömn nu...

Godnatt gott folk!

Sol sol sol sol=lycka glädje(sommar?)

Jag och Karro tog fel buss igår igen!! Hur vi lyckas kommer jag alltid fundera över... Men till cirkusen kom vi tillslut iallafall ;)

Idag har NV08 lekt isprinsessor i en timme eller så, det vill säga vi var på z-hallen på idrotten. Jag fick kjätteont i fötterna, av de där sjukt vingliga låneskriskorna, efter tio minuter. Men gladare blev vi allihopa när vi visade upp små nummer som vi hade gjort(som sagt våran idrottslärare är speciell, kul, men speciell. Han har sina idéer om att vi ska leka hela idrotten).

Förhoppningsvis så är biljetterna till Hello Saferide uthämtade om en timme!! :) Medans de flesta i stan går på Älgens lovar jag att vi kommer ha roligare ;) hahaha eller nåt.
Pepp pepp pepp pepp
Och snart fyller världens bästa Sabina 17. Ännu mera pepp!

Nu måste jag äta om jag ska hinna till träningen sen, jag är sjukt hungrig eftersom jag aldrig hann äta lunch idag.

Ha det underbart!
Pussar

It's a hard life to live, so live it well

Varför går alltid söndagarna så fort för?

Är fortfarande trött sen Bollnäs-resan. Och fortfarande så sjukt besviken på mig själv för att jag inte lyckades göra bättre resultat där nere. Fast egentligen, när var senaste gången jag lyckades göra bra resultat på en större tävling? Jaja, nu är det bara att satsa på tävlingen i Falun och hoppas att jag inte har tidig start där.

Och pågrund av mitt smått oklara språk så kommer jag väl få höra hela livet att jag vill ha whisky till frukost. Hahaha, helgens såå "roliga" skämt. Fast jag sa ju faktiskt att jag ville ha "yoghurt, müsli och macka" ;)

Nu borde jag sova. Träning om tio timmar.

Ha det underbart!
Pussar

RSS 2.0