Trist, kallt och svartvitt

Tänkte att jag skulle skriva något här för att bedöva min tristess en aning, och ja jag vet att jag borde plugga matte men snartsnart. Tror inte att jag har något vettigt att skriva här. Berätta om min dag känns inte speciellt vettigt nu, för det hände inte mycket mer än att jag helt glömde bort att äta lunch idag vilket inte gjorde så mycket eftersom jag ändå inte var hungrig.

Jag har sagt det tusen gånger om. Men fan vad jag vill ha sommar. Just nu är det ledigheten som lockar mest, ingen skola inga läxor inget plugg. Yran och VU lockar också sjukt mycket, och våra nattliga men ljusa picknikar nere vid sjön :)
Och samtidigt som jag sitter här och längtar ihjäl mig efter sommaren åker min faster och hennes man till Thailand om precis ett dygn, denna gång utan oss. Det gör ju bara så jag blir ännu mera förtjust i att det är vinter nu...

Ta vara på dagen hette det visst. Jaja, någongång inom en liten framtid ska jag sluta gå runt och vara opepp.
Någon gång inom en liten framtid vill jag också att tankarna jag låtsas jag slutat tänka, inte längre ska gnaga som små gråa möss i mig.

Ha det underbart!
Pussar

Talking smooth and play by rules, like a lady

Idag svartnade det för ögonen ett kort tag, allt försvann.
Jag, med mitt bollsinne skulle lära mig att nicka fotbollar. Eve kastar och kastar och tillslut misslyckas jag och får bollen rakt i ansiktet. Eve hade en sådan där döda-alla-idag dag idag.

Och nu när jag kan börja träna igen, eller jag hoppas på det iallafall, så börjar jag bli lite mera pepp. För för övrigt är jag extremt oppep på allt. Jag är skoltrött som fan. Och vi har bara gått ca en sjättedel av gymnasiet.

På fredag drar vi till Bollnäs! Pepp pepp pepp. Fast en massa friidrottare tillsammans en helg slutar aldrig bra, hahaha;) Sist fick jag en armbåge i örat så det brusade i en vecka(ännu en gång då Eve, fast då hjälpte Pontus till också, försökte döda mig, hahaha).

Imorgon ska jag och Emma ännu en gång fokusera på spanskan. Vi får ju inte bryta vårat löfte än ju ;)

Ha det underbart
Pussar

Alla talar i ord jag inte förstår

Kan folk skaffa sig ett eget liv
Och sluta lägga sig i andras
Sluta tro en massa


Vilken tur att jag har Karro som gör mig glad med pizza och bullar en seg måndagseftermiddag :)


Puss på er underbara människor!

Lycklig tjej :)

Tävling idag dårå :)
Irriterad på starterna. Fan, på 60m-försöket trodde jag att jag skulle bli galen. Så jävla nervös och de ända tankarna efter två omstarter var "Lugn nu Anna! Tjuvstarta inte! Lugn nu!". Men tillslut så kom startskottet iallafall. Sedan så lyckades det bli final också, men då började jag bli så trött i kroppen. Jag borde sluta tävla när jag är förkyld, men jaja. Eves skor är underbara att springa i, kanske för att jag jämför med mina gula fula asics hemsk-skorna ;)

Men sedan var det fort till kulan. Fan, fortfarande lika nervös. Var kommer all den här nervositeten ifrån? Så här var det längesen jag var, om jag ens varit det.
Menmen, det gick ju bra även fast min nervositet gjorde så jag inte vågade titta på de andras stötar. Jag skuttade runt och försökte lugna ner mig istället. Försökte ta det lite lugnare på kulan, eller snarare stressa lite långsammare. Men ändå, tillsut fick jag till flera drömstötar, uuuunderbart! Pers på 11.07 iiiiiiiiiiiiihhh!!! Lycklig tjej idag ;)

Östersunds gymnasiums SP-fest i fredags var lite speciell, hahaha.

Ha det underbart!
Pussar

Where am I?

Idag så blev jag smått utskälld av Eve, igen, för det här med spanskan. Men jag har ju faktiskt skärpt mig. Och nu ska vi få de bättre tiderna också. Så jag lovar, jag ska bli duktig ;)

Och så blev jag idiotförklarad för att jag sa att kycklingfiléer inte kan komma från små, gula, gulliga kycklingar. Eftersom kycklingfiléer är större än kycklingarna, och det går ju inte riktigt ihop. Hubbe hotade med att lägga upp det, i en mycket värre variant med påskkyklingar, på JH-sidan. Får se hur det blir med det.

Och som vanligt så dör man av skratt när det spelas fotboll med FIG. Hur många gånger missade Samuel bollen inför nästan öppet mål idag? Hur många var det som skjöt bollen rakt på någon annan? Hur många går runt med stora blåmärken efter våra matcher? Och när ska jag lyckas få lite bollsinne iallafall. Hahahah, men kul är det ;)

Och Karro och Sabina virrade om att jag skulle med på klassfest imorgon: SP på Östersunds? Hum, tror jag ska ta och prata med Anna.

Och till helgen blir det tävling. Även fast jag varit skadad och känner mig som en klumpig, långsam, död elefant när jag springer och inte har tränat kula på år, längtar jag så sjukt mycket. Fast jag har inga förväntningar på bra resultat till helgen. Hubbe har lovat att jag kommer persa på 60m, men för tillfället känns det inte speciellt självklart. Jag hoppas bara på att komma till start utan att känna av förkylningen eller ryggen, och göra okej resultat så det känns bra inför nästa helg.

Och jag vet inte vad som hänt med mig på sista tiden. Jag är så virr hela tiden, helt borta. Idag visste jag inte ens vad jag gjort igår. Och att det var onsdag igår, tisdag i förrår och måndag dagen innan tod det ett tag att komma på. Jag vet inte ens vad jag gör. Vad är detta? För lite sömn kanske, för lite fokus kanske.


Nu längtar jag efter en varm säng med mysigt täcke
Pussar

Allt förändras fast ingenting händer

Jag visste redan innan jag vaknade igår att  det här inte skulle vara min vecka. Visst, jag har inte försovit mig varken igår eller idag men så mycket mer positivt i denna vecka kan jag inte hitta för tillfället.
Jag kände det på mig redan i slutet av drömmen igår morse. Precis den där stunden när man inte sover men inte heller har vaknat. Jag stör mig på drömmen, jag stör mig också på att jag stör mig på att jag drömde den drömmen och jag stör mig på att jag har så jävla svårt att acceptera saker och ting. Varför kan jag inte låta det vara, det som jag ändå inte kan påverka(t.ex vintern som jag motarbetar så extremt) och fokusera på viktiga saker istället?
 Bättre drömmar vill jag gärna börja alla följande veckor med.

Och som grädden på moset, eller något annat fult ordspråk, så har jag gått och blivit förkyld. Ont i bihålerna och halsen, blir anfådd av minsta lilla och är helt borta i huvudet. Varför lyckas jag alltid få den här jävla förkylningen när det är tävlingar på gång...

Och spanskan. Ja det går ju som det går. Nyss märkte jag att mina spanskapapper, med ord jag skulle kunna tills imorgon, är kvar på skolan. Brabra. Känner mig så sjuuukt motiverad till allt nu...

Jaja, det är väl bara att rycka upp sig nu!

Ha det underbart
Pussar

Ibland är det svårt att balansera mellan trygghet och panik

Min vecka.
- Jag har som vanligt iprincip aldrig varit hemma, första gången denna vecka jag åt middag var igår
- Jag har sett ännu en skräckfilm. Det ni!
- Jag har fått en ny idrottslärare, han är galen men han verkar ganska kul ändå
- Jag lyckades städa bort Mathias osthyvel så han inte hittade den(oops ;) )
- Jag har lovat att ta tag i spanskan från och med nästa vecka
- Jag fick "förhinder" igår så jag inte kunde gå på spanskan. Hahaha Julia har sååå dåligt inflytande på mig(sedan lyckades hon få ut Emma från spanskalektionen så hon också kunde komma och fika). Men sedan lovade jag och Emma dyrt och heligt att ta tag i spanskan resten av terminen
- Jag har träffat Elinor och sagt hejdå till henne
- Jag har lyckats försova mig varenda dag den här veckan, min veckarklocka ligger risigt till!
- Upplevt strömavbrott på Wargen så det blev ingen matte och ingen riö
- Fått nytt, mycket bättre schema :)

Och igår blev det äntligen fredag och helg igen. Då åkte jag till Madde, där det firades att Tommy fyllde år. Jag utklassade alla på vändtia, eller jag vann iallafall mot Roy två gånger. Sedan när vi körde Wargen:nv och el dvs Anna och jens, mot PC skulle vi också ha vunnit om PC-laget inte satt och fuskade hela tiden. Kvällen bestod även av att jag och Madde, så finurliga som vi kan vara ibland, kom på att papper med en massa tejp runt funkar utmärkt som plåster.
Och tillsist så lyckades vi vara vara vakna till halv två för att gå en iskall promenad  in till stan. Så Madde kunde möta upp Näldenborna och ta bussen och jag kunde åka hem och sova.

Ikväll blir det en lugn filmkväll eller så hoppas jag.

Ha det underbart!
Pussar

Hard time confusion

Idag var inte min dag, verkligen inte, ojojoj.
Men vi fick en ny gympalärare idag, han verkar kul men galen! Det första vi gjorde var att stå bredvid varandra och hålla i varandras händer(inte den bredvid, utan varannan person höll varann i handen så det skulle bli ännu tjorvigare). Sen skul´ttade vi fram och tillbaka och runt. Sedan skulle vi göra "teater" till ett klassiskt musikstycke. Galet, men mycket kul ;)

Och någonting blir det nog på fredag iallafall. Jag låter Madde vara den kreativa och så hänger jag på henne, det brukar sluta bäst så.

Jag har bränt världens bästa skiva nu!

Ha det underbart
Pussar

Oh happy days please come and stay with me

Dagen ingenting.
Det känns som jag knappt gjort någonting idag. Jag har de sista långa timmarna suttit och funderat på vad jag ska skriva i min bokrecension(och lyssnat på musik, en massa Bob Dylan och Lars Eriksson). Och jag lovar, ju längre tid jag sitter och försöker skriva desto sämre blir det. Men vad fan ska man skriva egentligen? Jag har i inledningen(som jag för övrigt aldrig förstod vad den skulle innehålla) förklarat min bok på fyra rader, tre meningar. Och det är enda rätta sättet att återge boken. Men fyra rader, det är väl liiiite kort va?

Jag lär få springa i mina gamla gula spikskor ett tag till, eftersom min storlek aldrig finns någonstans...

Imorgon är det skola igen, opepp!

Ha det underbart!
Pussar

Bussarna här utanför går ingenstans, det är ingen som vill någon vart

Jag är trött!! Så sjukt trött i huvudet liksom.
Jag är pigg så jag håller igång, men tankarna följer inte riktigt med. Inte på spanskan och verkligen inte på träning. Och efter träningen... inget som borde tas upp. "Ja! Ska vi gå till lekparken?!" Eve, jag är inte virr, verkligen inte borta. Nejnej din lilla mumlande virrhöna, hihi ;) Och Pontus, jag tror dig inte. Det måste finnas lampor utanför huset!!

Inte ett särskilt glatt möte på stan idag. Det kändes som det tog flera år att gå förbi. Vänner? Eller hur var det nu du sa?!

Och kanske blir det inget norrlandsmästerskap för mig iallafall. Kanske blir det tävling i Bollnäs istället, för då kan jag nog gå på Hello Saferide :)

Nu ska jag dra till Anna för en hederlig underbar kväll med gammalt valla-folk!

Ha det underbart
Pussar

.

Jaha så nu ska vi alltså försöka vara vänner, igen.
Jag trodde vi var vänner förut, men då tyckte och ville du ju tydligen inte ha det så och på något sätt fick du mig också att ändra de tankarna.
Att vara vänner är inga problem för mig, men klarar du verkligen det den här gången då?
Jag orkar inte med att det ska vara så jävla struligt som det lyckas bli när vi försöker få det bra.
Jag lämnar det där i 2008, nytt år nya möjligheter. Och definitivt så ska inga gamla misstag få följa med in i 2009.
Så ge upp, inga mer patetiska försök!
Snälla...


I didn't see that every light was turning red

I was jumping and I hit my head real hard
I was smiling when I stumbled on the stone
Yes I really wasn't looking straight ahead
I didn't see that every light was turning red

And now I'm thinking to myself
Don't know what I was doing there

And now I'm saying to myself
I'm glad I did get out of there
Glad I wasn't stuck with you

I was laughing when I fell out from that tree
I was dreaming but I woke up with a bang
Yes I really wasn't looking straight ahead
I didn’t see that every light was turning red

And now I'm thinking to myself
Don't know what I was doing there
And now I'm saying to myself
I'm glad I did get out of there
Glad I wasn't stuck with you

And now I'm thinking to myself
Don't know what I was doing there
And now I'm saying to myself
I'm glad I didn't stop right there
Glad I wasn't stuck with you


Caesars hörni folket!!

Nu är det Grammisgala. Bilder från Åre kommer sen nån gång!

Ha det superduperbra!
Pussar

Berättelsen om fem tjejer som en helg fick för sig att åka till Åre

Det var en gång fem tjejer, Anna och hennes fyra underbara vänner. De åkte till Åre en helg för att bara mysa och fira det nya året. De skrattade, flummade, lagade mat, tittade film och pratade halva nätterna. En dag satt de på Holiday Club och åt middag, vid bordet bredvis satt det en norsk familj. Den norska mamman blev lite sur för att de fem tjejerna hade det så väldigt roligt, men eftersom hon inte sade något till dem får hon skylla sig själv.


Jag skriver mer sen. Och bilderna, vilka bilder, de ska laddas upp också.
Jag tror jag behövde det här, tron om att chansen för ett bra 2009 börjar leva igen. Det är så skönt att aldrig vara själv en sekund, att aldrig kunna sätta sig ned och tänka utan bara fokusera på det underbara i livet.

Btw, det börjar snackas om en återklassfest för 91a nu. Jajajajajaja!

Nu ska jag dra till Maria för filmkväll, som sagt jag hatar att vara själv.

Ha det underbart!
All my love

Vissa saker bör kanske lämnas kvar i 2008

...det är bara så jävla svårt ibland

Tack för början av nyårsaftons kväll tjejer. Tack för hela underbara 2008! Tack Anna för te och sällskap när vi kom hem i natt!

Men att det skulle vara ett gott nytt år är jag mycket tveksam till.
Fast ändå, 2009 kan ju bara bli bättre.

Och imorgon drar vi till Åre, till Emmas stuga. Förlåt, men jag känner mig inte alls lika pepp på det nu. Men på erat vanliga sätt lär ni ju göra allt bättre, som vanligt:)

RSS 2.0