Ännu mera oförståelig crap

Jag vet ingenting. Jag vet ingenting. Jag vet ingenting. Jag vet ingenting. Jag vet ingenting.

Jag åt en kladdkaka idag, med massor av grädde. Nu mår jag illa och vill bara spy. Spy på allt och ingenting. Jag vill inte ha det så här, jag vill inte ha så många val. Jag vill inte göra val som kommer förändra hela mitt liv. Samtidigt som jag vill göra en förändring, för jag klarar inte av att ha det som det är nu.
Jag vill vara liten. Jag vill att mitt största problem ska vara att jag fått ett skrubbsår på knät. Jag vill kunna sitta i mammas knä och höra att allt ordnar sig. Jag vill att hon ska plåstra om mig och blåsa lite på såret, så att jag i nästa sekund springa iväg som om det inte fanns problem i världen.
Förlåt för all ångest i denna blogg, förhoppningsvis blir det ändring på det snart. Och jag ber om ursäkt för att jag skriver i gåtor, men jag vill bara inte skriva för persomliga och förhastade saker som jag sedan ångrar att jag skrivit så alla kan läsa dem. Jag måste bara få skriva, för att få ut något ur mitt huvud. Annars sprängs det sprängs av alla tankar.
Jag vill inte stanna kvar i något som får oss att må dåligt, men ändå så vet jag inte om det blir bättre utan det. Som sagt jag vet ingenting...

Tack Julia för att du förstår. Tack för kramen, förlåt för tårarna mitt på gatan.

Nu åker jag till Stockholm. Jag tror det blir skönt.

Ångest

Okej, jag är helt seriös. Jag vet inte om jag klarar natur. Jag vet inte om jag klarar att kliva upp halv sju varje morgon bara för att läsa halvtråkiga(inte alltid så roliga iallafall) kurser fram till fem. Jag har haft en ångest-dag idag, det skulle vara så skönt att bara få läsa några roliga kurser någon gång. Som alla som går samhälle, nu när de börjar med roliga kurser ska vi bara fortsätta med samma som ifjol plus b-kurser eller värre av det vi redan hållit på med. Nej jag vill ha något kul, jag vill ha typ idé- och kulturhistoria, jag vill ha filisofi och psykoligi. Jag skulle kunna byta linje enbart för att få läsa svenska c.

Och nej, jag vet fortfarande inte varför jag går nv. Det kommer nog förbli en gåta.

Och nej det var ju inte Edlund, det var ju Hedlund.

Puss på er!

Jag kommer aldrig palla...

Okej, jag ser just mitt liv passera i revy. Jag önskar att jag inte kollat dexter nu. Jag önskar att jag hade kunnat njuta av de sista dagarna på sommarlovet och komma lyckligt ovetandes till skolan.

Jag kan redan se hur mina dagar kommer se ut
Måndag: upp och träna tidigt, rusa till skolan och ändå komma försent till första lektionen. Varannan vecka skola till 17, varnnan till halv ett. Sedan direkt iväg till cirkusen, antagligen utan att hinna äta. Komma hem tidigast 21.30
Tisdag: Gå i skola 8-17. Sedan stressa till Ås och ändå komma typ en halvtimme försent till träningen. efter träningen kommer jag antagligen vara tvungen att åka till cirkusen och komma hem typ 21.30
Onsdag: Träna tidigt. Sedan en håltimme och sedan skola till 17.
Torsdag: Sovmorgon(tjojoo!!) till kvart i tio. Skola till 17. Komma försent till träningen och komma hem typ halv åtta
Fredag: Tidig träning. Och skola till 17. På en fredag!
Någon gång därimellan kommer jag väl bli tvungen att plugga också.

Denna hösttermin kommer ta livet av mig...

Tandlösingen

Under det senaste dygnet har jag gjort extrema framsteg i mitt liv. Nu behöver jag inte längre äta min mat genom sugrör. Nu kan jag dricka min flytande yoghurt och varma koppen i glas eller med sked.

Förövrigt så var detta en sådan där dag då jag funderade på att ligga i sängen hela dagen, också.


senaste dagarna har varit otroligt underbara ;)

Längesedan men så behövligt :)

Photobucket Photobucket Photobucket


En sensommarkväll mitt i Östersund. Livsnjutarkväll

PhotobucketPhotobucket

  Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Det börjar planeras för en sommar mitt i vintern

Snälla söta rara skola, ge mig ledigt mellan sportlovet och påsklovet. Jag lovar att sitta på stranden vaje dag och plugga matte och fysik!

when word's just not enough

På begäran av Sabina kommer här ett inlägg, men tro inte att det blir långt. Nejnej, just nu har jag ingen ork att skriva något viktigt och inte tid heller för den delen.

Jag är fortfarande sjuk. Jag lovar att det är svininfluensan! Tävlingen i helgen gick skit. Jag är nog fortfarande lite förbannad.

Igår satt jag på en matta och spelade tv-spel och åt pizza, jag kände för en helomvändning liksom. Sedan flyttade jag och Linn fem år in i skrubben i lägenheten. Efter att vi bott där ett tag var den för liten för oss, vi var helt enkelt tvugna att skaffa oss ett nytt hem. Vi bestämde oss för att flytta till badrummet eftersom det var lite större och ett perfekt ställe att sitta och filosofera på. Men efter att vi gått till affären några gånger blev även detta för litet för oss, så vi flyttade vidare. Efter ett antal flyttningar hamnade vi under matbordet, vi hade nått vårat mål. Där vaknade vi lyckliga varje morgon, åt soppa med vatten till frukost och grillade färgpennekorvar över en lampa till middag.

Och Mathias gick och var lite sur hela kvällen eftersom jag och Linn först kom längre än han på tv-spelet(nybörjartur kallas det) och sedan för att han varken fick flytta in hos oss eller sortera ljus med oss. Men sedan när familjen Granlöf åkt, gick vi och köpte choklad och kolasnören. Tillslut blev han glad iaf :)

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna, medans jag fortfarande har dem kvar i munnen...

Natti natti!
Pussar

Why do all good things come to an end?

Okej, första dygnet hemma på mer än en vecka och jag har stått ut! Nu när du läser detta sitter du säkert och väntar på att du, i resten av inlägget, ska få läsa om allt underbart roligt och fantastiskt som jag har gjort. Visst har det hänt lite kul saker, men jag tänker bara skriva om den senaste dagarna, det bästa.

Yran var totalt underbar,
· Först middag på Eastern med mina underbara Vallatjejer
· Sabinas mimande till Johnossi(själv lyckades jag inte ens mima). Speciellt då hon mimade även mellan textraderna.
· Och förövrigt allt annat Sabina alltid lyckas med så fort det är Yran. Vad skulle jag göra utan dig?
· Florence Valentin. Underbart!
· Julias borttappade och upphittade nycklar. Sedan telefonsamtalet från Julias mobil, då Julia stod bredvid och inte hade en aning om att mobilen var borta.
· Middag med Madde och Tommy., middagen som aldrig blev klar ;)
· Något som kanske borde stå först egentligen: Mathias kylskåp, det var fullt, verkligen fullt. Hahaha! Och ojojoj!
· Gubben(en man på typ 50, nästan gubbbe iaf) som tänkte låna ut sitt sovrum och skänka bort nycklarna, hum...
· Den extremt gulliga nallen som vi fiskade upp i en sådan där låda. Nallen som jag gick runt med hela fredagskvällen, min maskot. Nallen som var lika sliten som jag i lördags, dock så tappade jag inte en arm.
· Karro som tjatade om att åka karrosell, men jag tror det aldrig blev av
· Hur inte bra jag mådde i lördags dag. Kul att mamma ringde och väckte också, oss halv ett...
· Mitt och Mathias eviga tjat om var vi lagt nycklarna, och allt annat vi lyckas glömma bort. Förlåt Madde, men vi är hopplösa, det går nog inte göra något åt det
· Vi har lärt oss att man inte ska släppa in Jens och Tommy helt själv i en lägenhet(vi fick skura hela golvet, eller det fick Tommy göra själv, och hela bordet)
- De eviga toabesöken, hmm jag undrar hur många gånger jag var på toa under yran ;)
- Eve. Jadu Eve... Du är bara helt galen! Och hur trodde du att jag skulle höra vad du sa i telefonen? Haha
· Mina skor och byxor som numera är gråa
· Mina fötter som är döda
· Och min hals som inte mår bra. Fast det var värst i Söndags, då jag vaknade hes+förkylning i halsen och feber. Nu lever jag på några specieltabletter så jag iallafall kan prata

Och allt annat som hände under Yran var underbart, det mesta iallafall ;)

Ha det underbart!
Pussar

RSS 2.0