Du måste ut för att hitta in





Tänkte skriva något också, men jag orkar verkligen inte, istället ska jag gå och läsa mig igenom 500 sidor på engelska i Änglar och Demoner som inte alls var så bra som alla säger.

Ha det underbart!
Pussar

Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?

Jag måste bara bevisa att jag har världens gulligaste pojkvän(eller hemmaman, hahaha internskämt;) ). Igår var maten färdig när jag kom ut ut duschen och nu lär han precis vara klar med dagens kakor. På tisdag blir det tårtkalas då han blir vuxen :)

Det bästa som finns är att vakna med kinden på ditt hjärta lyssna på dina lugna hjärtslag

Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?

Död. Känns som en bra beskrivningen för mitt tillstånd just nu. Men jag antar att det är så när man går NV, så jag får väl skylla mig själv som valde att gå NV. För hur förjävligt det än är så har jag ju ändå valt det(tänk efter, före nästa gång!). Jag sitter med plugg över öronen och även fast jag arbetar mig igenom högen så värkar den bara växa.

Jag förstår inte matten jag skulle göra hemma,en massa skumma bokstäver och skit.
Jag har inte gjort kemin, som var tills imorgon.
Jag lyckades precis göra klart svenskan.
Och engelskauppsattsen hade jag inte alls förberätt, lyckat.
Jag måste göra historiafrågor och plugga tills provet.
Jag måste göra RIÖ-frågor tills på fredag, det enda jag har gjort är en överskrift.
Dessutom så måste jag fixa present till både mamma(som fyllde år idag, lyckat) och Mathias.
Jag ska på utbildning 9-16 på lördag(hur ska jag då hinna med presenterna till tisdag när hela nästa vecka är totalt fullbokad?).
Egentligen skulle jag vara på cirkusen typ 17-22 på fredag, men jag vet inte om jag alls har ork till det.
Javisst ja, jag har 500 sidor kvar i engelskaboken. Åh vad lycklig jag blir!...

Det jag tror att jag vill komma till är: Vart har min ork tagit vägen?? Jag som alltid hade ork till allt möjligt och nu sitter jag här och klagar över sådant jag tyckte var lite att göra för ett år sedan. Dygnet har ju fortfarande tjugofyra timmar, så jag förstår inte.

Nu borde jag nog sova, ännu en lång dag väntar...

Ha det underbart!
Pussar

Precis som tjackpundarn älskar sin barndom

Goddagens.
Här sitter jag framför tv:n med internet och äter stekt bröd. Och jag känner mig ungefär lika förvirrad som min middag. Pommes fritesen tog slut och då tänkte jag att bröd är ju typ samma sak(?) och slängde i brödbitar i stekpannan. Till det går Precis som romeo på repeat. Dessutom så glömde jag tröjan idag som jag skulle ha efter träningen. Och nu har jag missat bussen jsg skulle ta till cirkusen så då får jag cykla. Lyckad dag, lyckad tjej.

Nu ska jag äta upp de sista brända brödbitarna.
Ha det underbart!

kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?

Antar att allt går upp och ner. Mitt humör vandrar glatt uppåt för att i nästa sekund vandra starkt nedåt. Antar att det har med sömnbristen att göra, och stressen. Och jag antar att mammas och pappas klagande spelar extremt stor roll. Jaja jag ska inte klaga, inte alltför mycket.

Jag har ett problem. Jag har flera planer som inte riktigt går ihop. Åka till Överammer eller stanna hemma och träffa tjejerna och hinna träna. Ännu ett sådant här Anna-problem, hehe. Någon som har svårt att bestämma sig tror jag. Nu kanske Mathias har en superplanering som jag måste följa in i minsta detalj och så kanske det funkar(ungefär så iallafall). (Ser ni hur mitt humör åkte upp igen)

Nu måste jag borsta tänderna innan tandställningstråden har förstört hela min kind.

Ha det underbart
Pussar

mörker

Redan efter första dagen är jag trött, utmattad. Jag känner för att krypa ner i min säng och sova i en månad.

Wasn't it you who said life was like a plastic cup?

Jag tror jag tappade all ork någon gång denna morgon. Någon gång när jag somnade om och inte vaknade förrän halv ett. Ja, hör och häpna, det är faktiskt sant att jag som aldrig sover länge på morgnarna sov till halv ett även fast jag la mig inte alltför sent igår.
Och nu har jag ingen ork kvar. Jag känner just nu inte för att kliva upp skittidigt imorgon för att träna medans alla andra som inte går riö har sovmorgon. Och jag känner inte för att gå i skolan överhuvudtaget. Prov tre dagar i rad med start imorgon, plus en engelskauppsats på onsdag. Och jag känner inte för att inte klaga heller så ni få som läser(borde kanske skriva du som läser) får läsa mitt klagande ett bra tag till. Mmmmm nv i mitt hjärta.

Och helgen då. Äntligen fick vi tid att fira vårat halvår. En sen. lång och god middag på Lilla Siam och sedan chokladfondue i lägenheten. Myspys på högsta nivå, och välbehövligt att vi äntligen fick tid att fira.

Och igår blev det tv-spels och skräckfilmskväll. Jag och Karro äger helt klart på tv-spel! Vi har iallafall mest inlevelse :)

Känner ibland att jag borde börja skriva mer inlägg som har någon mening och mindre inlägg helt utan mening. Men jag tror inte jag kommer lyckas med det, det är nog inte min grej helt enkelt.

Nu ska jag ladda upp för morgondagen. Men jag tror mer på sömn än fysikböcker. Godnatt.



You can have it all and wrap it up in the world 

RSS 2.0