Sagan om en död blogg

Jag suger på att blogga, jag vet. Men nu jävlar får ni njuta av det här inlägget! Vem vet när nästa kommer?

Idag har jag haft en riktigt njuta-av-livet-dag och det har varit heeelt underbart, jag önskar att alla dagar kunde vara som denna.
Först cyklade jag till mormor och morfar för att lämna ett tackkort från studenten. Hon var gullig och bjöd mig på en överfull tallrik med jordgubbar och glass. Jag blev jättemätt och jättelycklig. Efter ett tag hos mormor och morfar cyklade jag vidare till farmor och farfar för att lämna nästa tackkort, självklart fick jag lika mycket fika där. Jag fick även med mig mackor och frukter till senare. Dom är så bullfarmoriga och gulliga, fast dom gör mig tjock. Hahaaha.

Efter att ha svullat lite cyklade jag till Badhusparken för att träffa tjejerna. Vi solade och åt glass hela dagen och bara hade det underbart.

och nu avslutas kvällen med en picknick med mathias, greksallad och kycklingklubbor!

19

Nu slog klockan tolv och första dagen som 19 är avklarad. Jag har hunnit träffa släkten och ätit tårta och fått lite presenter.

Hur känns det då att vara 19? Ne, det känns ingenting alls faktiskt. Att fylla 18 var sjukt kul, men årets födelsedag har aldrig riktigt känts som en födelsedag och jag har absolut ingen aning om varför.

Menmen. Imorgon ska jag och Karro fira att vi fyllt nitton och det taggar jag inför istället! :)

20110615

Sista minuterna som 18. Försöker övertala mig själv om att om jag inte går och lägger mig kommer jag vara arton hela livet.
18 har varit bästa året i mitt liv. Hoppas hoppas hoppas året då jag är 19 blir minst lika bra.
Låt mig inte bli vuxen allt för fort.

Live från TV-soffan

Jag sitter hos Mathias och kollar på någon dålig film och mathias blir jättesur så fort han inte får all min uppmärksamhet, som när jag läser bloggar eller nu när jag skriver inlägg, haha.

Livet rullar på, jag försöker leva på existensminimum och köper absolut ingenting (förutom mat då, annars skulle jag ju dö). Fast nu har jag kanske fått ett jobb ändå, fast jag ska inte jubla allt för mycket tills det är helt klart och jag har fått anställningsbevis. Jobbade idag iallafall, till nio så jag är jättetrött nu.

Nu ska jag ge Mathias lite uppmärksamhet, han var ju så himla gullig och gjorde världens godaste frappe åt mig när jag kom hem.

Ha det underbart!
Puss från mig

Flagga för Karro!!

Idag är det Sveriges nationaldag och då flaggar alla för Karro för hon fyller nitton!!

Därför tänkte jag ägna det här inlägget bara för henne.

Hej Karro.
Du har varit en helt underbar vän iprincip hela livet, från den stund vi träffades på dagis, och jag är så glad att jag har dig. Du har funnits där för mig när jag behövt det och du kan alltid få mig att skratta. Med dig mår jag bra. Tack för att du är min vän och ett stort grattis på nittonårsdagen! :)


En massa kärlek till halvan från helan!!

Efter studenten

Min dator har gått sönder på något sätt, den började lukta äckligt och pappa tror att något har brunnit upp inne i den. Men nu går den tydligen använda igen. Anledning två till att jag inte har skrivit här på ett tag är att jag inte vet vad jag ska skriva. Men nu är jag officiellt arbetslös iallafall. Jag var på arbetsförmedlingen och skrev in mig i fredags, det var det mest deprimerande jag gjort. Menmen, det kanske blir skönt ändå att få ett extra sommarlov. Fast jagh ar sökt två distansutbildningar från universitet att läsa i sommar, så att jag ska ha någonting att göra. Och när jag skrivit klart det här inlägget ska jag också skicka mitt CV till hemtjänsten och så hoppas jag få jobb där, sista chansen till jobb i sommar.

Ångesten efter studenten har lagt sig lite. Nu känns det bara jättekonstigt, overkligt och avlägset.

och nu måste jag gå och gräva upp massa buskar i trädgården, mamma har anställt mig i sommar.

Men först en bild från igår kväll. Jag, Sabina och Karro hade picknick. Det var hur mysigt som helst!




RSS 2.0