I'm just a girl in the world

Skippade Mathias otroliga frukost och en lång sovmorgon för att gå på riön imorse, jag kan inte vara riktigt klok... Menmen, vad gör man då? Tar frukosten nu istället! Ska ta bussen tillbaka till Mathias om prick tio minuter :)

Ikväll ska vi fira Emma. Det ska bli... intressant. Hahahaha hon vet inte vad hon har att vänta sig ;)

Nej, nu måste jag springa.

Ha det underbart!
Pussar

Mathias

Jag heter Anna och är en blond och tokig tjej som är under 18 år. Min pojkvän älskar mig otroligt mycket för det säger han snart...

(Hahaha vet inte om han trodde jag skulle visa detta på bloggen, men skriver han det här så är det jag som bestämmer ;) )


Söndag, slut på helgen. Underbara helg. Slut på det onyttiga också. Bullarna som mamma ställde på bordet för en halvtimme sedan ska vara det sista onyttiga på en vecka, så det så! Sen så har Mathias som vanligt skämt bort mig med alldeles för mycket onyttigt.

Och ja just det, jag ska skryta lite nu också. Jag såg första skräckfilmen i år i går! (dvs typ femte i mitt liv.) Vet inte om det var en bra ide gegentligen. Efter filmen fick mathias stå bredvid mig när jag borstade tänderna och tvättade ansiktet, ända tills morgonen såg jag till att han aldrig var mer än en decimeter ifrån mig.

Jag kanske ska bort på sportlovet, om vi kommer överens om vi ska åka till London eller Prag. Till sommaren har jag och Mathias börjat planera en resa till Grekland eller liknande. Och i sommar ska  vi, familjen Nymo, till typ Italien eller något också.
= Anna är lycklig :)

Ha det underbart!
Pussar

Jag kan ha räknat sekunderna som gått

Nu har jag gjort allt jag kommer på att jag kan göra istället för engelska. Jag orkar inte. Jag kan inte. Jag vill inte göra engelska. Men för mitt samvetes skull så ser jag till att göra en massa andra "superviktiga" saker istället för att skriva på engelska redovisningen (som egentligen är viktigast...)

Jag vill åka utomlands till sommaren, med Mathias. Ska bara se över min ekonomi, hehe.

Men just nu vill jag bara ha helg, skaffa mig vuxenpoäng på en sofistikerad ost- och vinkväll imorgon(hahaha) och få umgås med Mathias och slippa tänka på skolan.

Ha det underbart!
Pussar

För vi har solen i ögonen

Äter frukost riktigt länge, har suttit här i en halvtimme nu. Innan det ställde jag fram väckarklockan flera gånger och tog en lång dusch efter att jag legat och dragit mig i sängen ljuvligt länge. Jag skulle inte ha stora problem att vänja mig vid sådana här morgnar.

- Farligt Anna, du ska ju träna dessa morgnar!

Men kanske är det så, att detta är så underbart härligt just för att jag aldrig annars har det så här. Nästa onsdag ska jag minnsan bli av med hostan så jag kan träna :)

Nu borde jag göra engelskan. Jag får se hur det blir med det.

Ha det underbart!
Pussar

Lyckorus

They say we're young and we don't know
We won't find out until we grow
Well I don't know if all that's true
Cause you got me and baby I got you!

I got You Babe, I got you babe

They say our love wont pay the rent,
before it's earned our money's all been spent
I guess that's so we don't have a pot
But at least I'm sure of all the things we've got...

I got You babe, I got you babe

I got flowers in the spring
I got you, you wear my ring
And when I'm sad, you're a clown
And if I get scared you're always around
Don't let them say your hairs too long
I don't care with you I can't go wrong
Then put your warm little hand in mine
There ain't no hill or mountain we can't climb

I got You Babe I got you babe

I got you to hold my hand - I got you to understand
I got you to walk with me - I got you to talk with me
I got you to kiss good night - I got you to hold me tight
I got you I won't let go - I got you to love me so

I got you babe.......

Dagen då mathias försökte döda anna

Östersund är genomgrått, helvitt eller vad du nu vill kalla det. Träden är insvepta i vit is, husen är blekgråa av is, trafikskyltar är vita och igentäppta av is. Det är vackert, fast grått och småtrist. Precis som vanligt alltså i Östersund.

Våran middag idag var helt tvärtemot grå och trist. Det har precis slutat bränna i munnen och jag har nog druckit flera liter ikväll. Men det var sjukt gott, även fast det var starkt. Iochförsig så är all mat Mathias gör god:)

Nej, nu borde jag nog egentligen ligga och sova om jag ska orka upp ur sängen imorgon.

Och nej, inte heller denna gång kommer jag lyckas packa bra.

Hejdå Östersund. Hej Stockholm.

Ha det underbart!
Pussar

Någonstans där så blev jag den jag är nu

Nejnejnej. Var tog lovet vägen?
Men även fast vardagen inte alls känns lockande så ska det bli lite kul. Eller det som ska bli kul är enbart att inte ha fysik, jag känner redan hur underbart det ska bli med sovmorgon på torsdag, hihi.

Och lovet har varit hur skönt som helst. Jag har fått ordning på mig själv och mitt liv. Jag har kunnat ta dagarna såsom de kommer och jag har kunnat unna mig att sitta i soffan med frukost och bra filmer fram tills att solen gått ner. Jag har helt enkelt levt. Och banne mig att jag ska fortsätta leva även fast det blir vardag. Slutet av höstterminen var hemsk, en svart otäck slemmig dimma typ. Nu är det snart vår, eller nästan snart, och nu kära miljövänner ska vi slippa plågas av fysiken och kunna skryta med att vi minnsann är lediga när de andra har fysik. Och ingen bild heller, det betyder sex timmar mindre skola per vecka.

Ha det alltid underbart!
Pussar

Nytt år nya möjligheter

Jag tror fullt ut på klyschan om ett nytt år med nya möjligheter. För sanningen är ju den att man måste tro om det ska kunna vara sant. Jag har nyårslöften som jag för tillfället tänker följa fullt ut och hittills har det gått riktigt bra. Jag ska behålla det som var bra för mig och det jag gjorde bra från förra året. Det som inte var lika bra ska jag lämna kvar i 2009 för att kunna se tillbaka på det och lära mig något av det. Även fast 2009 var ett väldigt bra år då det hänt sjukt mycket bra så har inte allt varit bra. Fast det är väl ganska självklart, allt kan inte alltid gå bra.

Så, här sitter jag nu med skitit hår, med en hosta som gör mig galen och med en påse full med mediciner mot allt från magkatarr till hosta och även skumma droppar som min faster sa att jag absolut skulle köpa. Och "nytt år nya möjligheter" känns ännu mer som en klyscha än innan. Men om man ska överanalysera, och jag är för trött för att inte göra det, kanske det är just det som klyschan betyder. Att våga tro på bättre tider, att ha viljan att skapa något bra.

Nej nu ska jag sova innan jag skriver mer virrigt.

Godnatt och ha det underbart!

Det handlar inte om om man klarar sig, utan hur man klarar sig.
Ändå vet jag inte om jag skulle klara mig utan dig

Sentimentala tankar

Sitter och tittar på en massa gamla bilder från högstadiet, och jag träffade Sofia för någon dag sedan. Jag saknar verkligen "valla-tiden". Allt galet vi gjorde, hur sjukt kul vi hade och hur enkelt allting var. Visst var det motgångar även då och visst har jag kul nu med. Men det är inte samma sak. Nu ska allting planeras flera veckor i förväg och man ska göra något lugn och enkelt som alla gillar.
Då kunde vi helt plötsligt komma på sent på kvällen att vi skulle ut och ro, och så gjorde vi det.
Eller vi hade cyklarna med oss och bestämde oss för att cykla till Rödön och bada, att vi cyklade vilse gjorde allting bara ännu roligare.
Eller som den där gången vi var i Bydalen och det var snö upp till knäna så vi ramlade hela tiden.
Eller alla våra sjukt galna filmer som jag aldrig rikitigt förstått vad de handlade om. Eller när vi var på skolan, tog inget på stort allvar och flummade bort en hel dag.
Eller när vi såg på Titanic som hade jättedåg kvalitet, det var varken ljud eller bild.
Eller när vi satt i en lekpark mitt i natten och åt glass.
Eller när vi hade picknick halva natten vid färjelägret.
Eller när vi hade "tjej-och-adam-kvällar".
Eller första gången vi skulle se på en skräckfilm och hyrde den allra läskigaste som fanns och jag inte ens klarade av att se hela.
Eller när vi satt och skrattde till vi grät för ingenting. Jag skrattar aldrig så nu, och jag saknar det.

Jag saknar allt vi gjorde, jag önskar att vi umgicks mer nu. Det skulle med inte vara samma sak som då, vi växer och förändras. Det jag försöker få fram är ändå: jag tycker vi ska försöka umgås lite mer, jag tror det skulle vara jättekul :)

Det är lätt att man blir sentimental av gamla minnen, men det får man stå ut med ibland :)

Ha det underbart!
Pussar

andra dagen

Ska försöka mig på en liten sammanfattning av det förra året.

Januari
Hmm, nu ska vi se. Året började med ett inte alltför glad, men endå lättat vaknande första januari. 2 januari(tror jag det var) åkte vi till Åre för att mysa i Emmas stuga. Vi åt middag på Holiday Club där vi skrömde bort en norsk familj, tittade på film och frös ihjäl pga det extremt kalla vädret. Resten av månaden minns jag inte mycket av. Kanske var det nu jag var till Falun och tävlade, då jag och Eve plågades av en massa små hemska ungar eftersom vi lyckats vara allra äldst på tävlingen.

Februari
Vi hade massvis med tjejkvällar. Jag umgicks också mycket med Madde under denna vintern(på nåt sätt har vi aldrig tid för det längre). Jag tävlade en del, var till Bollnäs med figet och livet flöt på. Medans alla var på Håkan på alla hjärtans dag tävlade jag och åt tårta med mina vallatjejer.

Mars
Hmm, vad gjorde jag i Mars?
Jag träffade Mathias(eller träffade är väl fel ord, men ni kanske fattar). Vad mer som hände i mars minna jag faktiskt inte.

April
Det börjar bli vår, jag börjar få vårkänslor. Åker till Överammer för första gången. Jag och Karro bestämmer oss för att grilla vid Frösö strand, det är kallt och blåsigt men vi lyckas få dit lite folk och få igång en brasa iallafall. Det händer mycket på cirkusen och jag har fullt upp med allt. April slutar med sista april-firande med tjejerna.

Maj
Det är ännu mer på cirkusen och tillsut är det föreställningar. På lördagsföreställningen lyckas jag få ett stort brännsår på benet. Det är nkvt och söndagsföreställning kvar vilket betyder att det bara är att härda ut. Nkvt var underbart. Livet leker och maj bara försvinner.

Juni
Sommarlovet, vilket är årets bästa tid, börjar. Jag ska iväg på tävling första helgen så skolavlutningskvällen blev kort. Det var tävling studenthelgen också, och första helgen i juni så första delen av juni var mest friidrott. De två första veckorna bestod av jobb, eller andra veckan var mest flum på kansliet. Jag fyller sjutton.

Juli
Familjen var till Gotland där vi bestämde oss för att hyra tandemcyklar och cykla en vecka. Vi var på Gotland den regnigaste veckan på typ tjugo år. Det varr översvämningar och spöregn överallt så det blev inte så mycket cyklande. Jag är på Ikea med familjen Granlöf, jag och fyraåriga Linn orkar inte gå runt och titta så vi hittar den finaste soffan och "flyttar" dit. Jag åker till Gävle och tävlar, Liv och Andreas klättrar upp på hotellets tak och Gävles snyggaste kille blir "förföljd" under tävlingarna. Mathias flyttar till en ny lägenhet lagom till Yran. Yran var underbar och lagomt nykter. Kvällarna i julispenderas på något bra sätt, tex i annas mysiga båt.

Augusti
Jag, Emma och Anna åker till Madde. Vi myser, äter blåbärspaj och har det trevligt. Sommaren fortsätter ungefär som tidigare och är tillslut över. Skolan börjar och jag får världens sämsta schema.

September
Jag får tandställning, vilket de första dagarna betyder att jag lever på Ipren(enbart, jag inte kan äta) och vaknar mitt i natten av att det är blod på kudden. Ett tag funderar jag helt seriöst på att be om att få ta bort den. Kanske skulle jag ha gjort det också eftersom jag går ner nästan fem kilo på två veckor och ska gå på nv-fest efter det. Nv-festen slutar inte bra för min del och jag bestämmer mig för att jag måste börja äta, även om jag måste leva på Ipren resten av mitt liv. Fig åker till skol-sm. Det var... en upplevelse, typ. Vi bor på camping där vattnet luktar värre än ruttna ägg, tävlingen går inte bra, men det finns sjukt god pasta på andra sidan vägen. Hösten börjar visa sig. Helt plötsligt har jag och Mathias tappat räkningen på hur länge vi varit tillsammans, räknar och firar ett halvår.

Oktober
Hösten börjar på riktigt och fortsätter in i en dimma som består av vardag: kliva upp, träna, skola, middag, plugga, sova, skola, träna, middag+plugga, sova, träna osv. Vad jag gjorde förutom det kan jag inte minnas. Mathias fyller iallafall år och blir kidnappad. Det är halloween och skitkallt, kvällen slutar med ben and jerrys och sex and the city med Karro och Carro.

November
Hösten tränger sig på ännu mera intensivt, jag är förvirrad och borta. Skolan håller på att ta död på mig.

December
Äntligen december, vilket betyder att alla är glada och småstressade på ett mysigt sätt inför jul. Jag är storstressad och vet knappt vad jag håller på med, kan inte sova och får magkatarr. Jag blir iprincip tvingad att åka till Stockholm och tävla i januari, samma helg som nästa NV-fest är planerad, det känns surt. Jag köper tillslut julklappar och slipper tillslut göra kursprov i fysik. Åker till mormor och morfar över julen. Det är mysigt där, men konstant snöstorm. Det är julafton, jag får en efterlängtad dator och världens finaste halsband av Mathias. Kommer hem och börjar peppa inför nyår. På nyår gjorde jag, Karro, Sabina och Mathias en fin trerättersmiddag. Fast vi hinner bara med förrätten och halva efterätten innan bussen till Minna går. Efterätten blev dagen efter Kvällen består av trevligt folk och det blev bästa nyårsafton någonsin.

Det var 2009, eller en liten del av det iallafall. Nu är det bara att hoppas att 2010 blir ännu bättre. Det har ju börjat bra iallafall :)

Ha ett underbart år!
Pussar

RSS 2.0