Valborgsmässoafton

Underbar kväll igår. Hemma hos Emma men historier om allt möjligt, allt från djupa och seriösa saker till gulliga kärleksberättelser. Och så kom vi fram till hur sjukt oromantisk jag är. (och så är jag tillsammans med min alldeles för snälla, gulliga och romantiska hemmafru.) (litet internskämt om hemmafru sitter också alltid fint, haha)

Och jag och Madde badade i Storsjön igår!!
Bildbevis på oss mellan isblock kommer väl någon gång också.

Ikväll blir det mysigt hoppas jag, och inte för kallt heller.

Ha det underbart!
Pussar

Jävla rubrik helvete! (...annars är allt bra haha)

Tack för en mysig helg! :) 
(Hittade ett halsband i väskan, haha. Linn är allt bra gullig ibland ;) )



Allmänt trevligt lov, flumma i Åre med Karro och åka en sväng till Överammer.

NU: sängen!

Ha det underbart
Pussar

Snart drar vi

Karro är frisk och nu drar vi till Åre :)

Det blev en snabb packning och två frunchar. Min väska är mindre full nu än när jag åker på träning, det känns inte bra men jag kan inte komma på vad jag har glömt... Antagligen någonting viktigt, suck mitt minne duger inte till någonting längre.
Förövrigt så kommer Karro och hennes pappa förbi här om en halvtimme eller så. Jag är lycklig, nu kan jag och Karro ta igen alla missade Anna-Karro dagar! :) Och nu hinner jag knappt, iallafall slipper, plugga fysik. Åh vad jag älskar att ha bra ursäkter för att slippa plugga, hahaha.

Nej, nu måste jag gå och fundera på vad jag har glömt.

Ha det underbart!
Pussar

All you need is love. And some chocolate

Nu kan jag äntligen skriva, mina kusiners katt flyttade sig just från tangentbordet.

Våren har äntligen anlänt till kalla snöiga Jämtland. I södra Sverige är det snart mitt i sommaren, här var första riktigt varma dagen igår eller så. Men ändå, det var så underbart härligt. Jag tog mig en underbar frunch igår, en blandning av det godaste och så fick jag bara hoppa att det skulle bli gott tillsammans. Risifrutti(självklart! :P), hårdbrödmackor med gravad lax och skivad banan med hackad mörk choklad. Och när jag satt där ute i solen var det alldeles tyst förutom fågelkvittret och snön som smälte. Sedan letade jag fram cykeln och solglasögonen för att svischa till Anna och äta gott fika och prata om allt och ingenting i några timmar, myspys.

Och det blev ingen resa till Åre i påsk, stackars lilla Karro ligger och är jättesjuk. Hon som gått i flera veckor och velat bli sjuk och så väljer den där dumma förkylningen att komma just vid påsklovet. Krya på dig! :)

Jag borde vrkligen plugga nu. Borde... (Men det är ju ändå lov nu, varför har vi prov direkt efter lovet?!)

Ha det underbart!
Pussar

...

...Och helt plötsligt tappar jag allt igen... Fan! Varför?

Nej skärp dig nu Anna, ryck upp dig!
  Ät mat nu och tänk på annat.

A chance for something good?

Jag känner att det varit lite klent med inlägg på sistone, jag skriver bara något onödigt någon gång ibland för att fylla upp. (Och här kommer ännu ett onödigt inlägg.) Men jag har ingenting som inte är onödigt att skriva av mig om, inget att klaga på och inget viktigt jag absolut måste berätta. Dessutom så är jag aldrig hemma och har tid att skriva. Jag har det bra, förutom att jag börjar bli förkyld, jag börjar lära mig laga mat och känner mig sådär gosigt lycklig idag. Så nu vet du det.

Men jag tror jag ska sluta skriva nu, detta leder ingen vart. Plugga måste jag göra också. På måndag vill jag inte hitta på allting jag skriver på provet, igen...

Förövrigt så har det varit en riktigt myspysig helg hittills :)

Ha det underbart!
Pussar

RSS 2.0