Nu blir det höst på riktigt

Hittade det här inlägget i utkast. Skulle publiceras för typ två veckor sedan, men då får jag väl göra det nu istället




På sista tiden har jag hunnit med en hel del roligt.

Jag har gjort en blomdekoration med massa fina blommor och blad från trägården och satt det i våran största vas, en halvmeter hög och nästan lika bred. Mamma såg lite tveksam ut, men jag blev riktigt nöjd.

Vi hade en riktigt mysig tjejkväll. Sabina skulle vara elektrisk ål när vi spelade charader, jag och Rebecca fattade ingenting men vi hade sjukt roligt ändå. Sedan sov vi som små sillar, fyra stycken i en säng. Men jag sov som en stock, vilket stackars Rebecca inte gjorde. Så halv åtta klev jag och Karro upp och stekte våfflor.

Jag träffade Andreas och Eve för att spela minigolf. Dock så var minigolfen i Badhusparken helt igenbommad

Jag överlevde Mathias kycklinggryta. Det var det starkaste jag ätit.


Sista jobbdagen

Jaha, då var sista jobbdagen för i sommar avklarad. Det känns skönt, sorgligt och framförallt konstigt. Men jag hoppas på att bli kvar till hösten, isåfall har jag vara en veckas välbehövlig semester

Förhoppningar och regnbågar

I fredags bestämde vi oss för att ha kräftskiva, det var underbart mysigt och gott, så mysigt att vi bestämde oss för att åka till Överammer på lördagen efter att jag jobbat. Jag hade längtat alldeles för länge på att få träffa dom små kissemissarna. Vi grillade, fiskade och hade en riktigt bra helg helt enkelt. Sådana här helger borde man ha oftare:)










RSS 2.0