All by myself

Mathias har nu varit borta i snart 40 timmar och det känns så otroligt ensamt hemma. Att vara hemma själv är inte direkt min starkaste sida, jag blir galen av att sitta hemma i en tyst lägenhet och bara höra tvn. Igår var jag tvungen att gå till gymet två timmar bara för att få se andra människor. Och jag ringde pappa ocu pratade i en evighet för att få vara lite social. Jag behöver prata av mig och överhuvudtaget göra något, annars blir jag galen. Så det här med att det är så skönt att vara hemma själv, eller gode gud bo själv, kommer jag nog aldrig förstå. Vad är egentligen kul med det?

Imorgon kommer jag slippa vara själv, då kommer Veronica ocu Marius hit och grillar och sen kommer Mathias hem!

Men först ska jag försöka sova, själv, och jobba några timmar.

Godnatt och sov så gott!

kristihimmelfärdsdagen i soffan

Två bilder från igår och en bild på grannens söta katt som alltid vill komma in till oss.
Det var helt otroligt väder igår, det kändes nästan som sommar, jag kunde sitta ute i bara t-shirt på gräsmattan ända tills jag började jobba.

Några rader om min hemska mage

Nu har det gått drygt två dygn sedan jag kom hem från sjukhuset, där jag spenderade två dygn med magsmärtor ingen läkare kom fram till vad det berodde på. En infektion i kroppen visade blodproverna, men de kunde aldrig hitta var infektionen var. Så när magen inte gjorde lika ont längre och blodproverna visade att infektionen minskade så fick jag åka hem. Den första duschen när jag kom hem var helt otrolig underbar, jag kände mig så skitig efter att gått i samma sjukhusskjorta i flera dagar och blivit nerkladdad med ultraljudskräm m.m. Sedan jag kom hem har magen känts bra förutom idag då jag har varit yr och illamående och tidvis känt mig svimfärdig. Men jag hoppas lite sömn nu ska få det att försvinna.

Men min dröm skulle vara att adoptera bort min mage. "kärlekslös och hatad mage som lever sitt eget liv, med 100tals olika sorter av smärtor, söker nytt hem" Någon intresserad? Bytes gärna mot en problemfri vältränad mage.

Nu såg jag att det är snart fyra år sedan jag skaffade denna blogg, fyra fucking år och läsarna har stigit till max tio. Tur att jag har ett jobb vid sidan av också, hihi. Godnatt allesamman!

RSS 2.0