Like the midnight sun you're the only one who can set me free



Trondheim i sitt finaste.

Vi firade med grillning, solning och brännboll



Och bilderna från Sverige sitter jag och längtar tillbaka till


Mina fiiina fiiina tjejer. Jag räknar dagarna tills ni kommer hit


Och Emma tvingade jag runt på hela staden för att prata och shoppa, det saknas här borta på andra sidan gränsen



Och tillsist, min underbara frukost á la Anna och mamma


Så många känslor kring dessa bilder. Mitt hjärta är på två ställen samtidigt och jag kan nog inte riktigt bestämma mig för vad som är bästa hemmet för mig.

Nu ska jag och mina tankar gå och lägga mig med boken "Att vara med henne" av Alex Shulman. Så bra att jag höll på att missa tågstationen efter att ha läst boken enda från Åre.

Hade jag ett liv?

Idag är första dagen jag gjort något annat efter jobbet. Jag, Veronica och Fredrik slutade typ samtidigt idag så vi gick till Solsidan och fick tillslut bord och köpte mat och cava, smakade bra, kändes bra. Så sjukt skönt att jag kunde göra nåt annat än att jobba och sova. Vi planerar att hyra en stuga en helg för att kunna göra nåt annat än att ses enbart på jobbet. Men om vi får ledigt samtidigt allihopa återstår att se...

Förhoppningsvis får jag träffa mamma, pappa och farmor och farfar nästa helg. om jag får ledigt några dagar och om de kan komma. Men jag tycker att jag borde få ledigt snart, har inte haft en ledig dag sen 23 april(förutom en sovmorgon till två), så förhoppnings får jag eldigt nästa helg.

Förresten, det snurrar en del i huvudet av två delade flaskor cava när man är så sliten.

Godnatt

If it hadn't been for love

Hej, jag lever. Knappt.

Jag har jobbat ca 15 timmar varje dag sen öppningen den 27. De har kommit på att de har anställt för lite servitörer så vi får jobba som as tills de anställt fler. Så om nån vill ha jobb, kom till Trondheim och jobba på världens finaste ställe, och nej inte 15 timmar om dagen utan 7,5 timmar per dag fem dagar i veckan. Kom kom kom!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, eftersom det enda jag gör förutom att jobba är att sova. Mitt och mathias liv är helt skevt. Jag börjar oftast tidigt så jag kliver upp halv fem eller helv sex, jag jobbar till tidigast 19, ofta 23. Mathias jobbar halv tre på dagen till typ tre på natten, dvs vi ses två timmar i sömnen per dygn... Men snart blir det nog bättre. Förhoppningsvis kommer mamma och pappa och farmor och farfar nästa helg, ifall jag kan få första lediga dagen då.

RSS 2.0