Nyårsplaner

Mathias ska fixa värsta efterrätten till nyår, och förrätten är planerad. Och tyvärr Karro, du får nog inga strips på nyårsafton. "Det är inte tillräckligt classy" för oss(eller för att mathias inte gillar beanaisesås och jag inte kan äta stekt kött).

Nu ska jag gå och kittla Mathias, bara för att han är mycket kittligare än mig ;)

Ha det underbart!
Pussar


Baby I'm a fool

Här sitter jag med min nya dator och är lycklig över att slippa gå ner i källaren för att ha en bra dator(datorn i mitt rum kunde man aldrig kalla bra). Jag förstår hur du känner sabina;) Dessutom så har jag lyckats installera spotify, internet fungerar, jag har redan klarat ut ett spel, lagt in musik från mobilen och fått internet att fungera.

Och nu ska jag ta på mig mammas extremt stora dunjacka och våga mig ut i kylan.

Ha det underbart!
Pussar


Kan du älska mig som barnen älskar julen?

Paniken över julklapparna börjar stiga mig över huvudet. Varför inte bara ge bort en ful liten sne och skev ljusstake som man gjort i slöjden? Varför har vi inte slöjd längre? Varför är jag inte liten längre och kan ge bort något ihoppysslat? Varför målar jag inte längre så jag kan ge mormor och morfar en jultavla i oljefärg?
Dessa frågor surrar runt i mitt huvud som ett myrornas krig när jag försöker komma på julklappar samtidigt som jag försöker lära mig fysikformler. Och det enda svar som finns är att det är tidens fel. Tiden har gått och jag är inte liten längre, då kan jag inte ge bort en ful slöjdgrej. Jag har inte tid att måla därför kan jag inte måla en jultavla till mormor och morfar.

Jag har inte haft tid att tänka på julklappar mellan fysik- och kemiformler.

Jag har inte haft tid att köpa julklappar.

Julpussar från en Anna i ren panik

Som ett obehagligt allvar

Alla bloggare tjatar hela tiden om hur många läsare de har per dag. Jag kan med stolthet meddela att jag har åtminstone två varje dag, Sabina och Emma. Eller inte varje dag, ibland läser inte ens de min blogg. Jag förstår dem. Att ha mellan fem till tio läsare per dag är ju ganska konstigt då jag nästan aldrig skriver. Men ändå, hang on Sabina och Emma, ni gör min dag ;)

Finska inbördeskriget är det mest förvirrande som finns. Det står att de flesta finländare inte heller vet mycket om det för att de skäms och försöker glömma det. Men ja, då står jag i fem minuter och säger att jag inte tycker jag borde veta något om Finska inbördeskriget eftersom inte ens finländarna vet något. Eller? Men framåt går det iallafall, efter tre timmar, några koppar kaffe och oboy och en massa mörk choklad har jag läst en hel del texter om kriget och skrivit ett A4 om varför man inte vet något om kriget. Typ. Men som sagt det går iallafall framåt så när jag börjar närma mig fredagen hoppas jag att jag har en bra redovisning.

Snart är det jullov. Snart kan jag få bo på något annat ställe än skolan(8-17, det är nästan att bo där) och snart slipper jag fysiken och snart hoppas jag se ett bättre schema.

Nu ska jag gå och lägga mig.

Ha det underbart ni underbara!
Pussar

Och Sabina! Nu kan jag förklara var ironi betyder enligt ordböcker. Du ska få höra ;) hihihi

Tjugofyra dagar kvar till julafton

Nej fotboll är inte min grej. Inte idag heller.

RSS 2.0