Summering av Storsjöspelen. Only for you

Sol, sol, sol, sol, sol, sol och lite varmt också kanske.

På hundra meter hade det kunnat gå hur bra som helst, mina ben kändes underbart lätta och snabba och det var perfekt väder. Men självklart ska jag klanta till allting, som vanligt. Jag springer inte ens. Liksom hallå, det är väl det som 100m går ut på, att springa så fort som möljigt!!! Men jag lyfter inte ens på benen och springer allmänt fel. Menmen tiden var ändå okej.

Och idag var det dags för kula. Tidigt, alldeles för tidigt för mig att ens kliva upp innan tio då jag idag skulle vara pigg nog att starta. Men konstigt nog kände jag mig jättepigg redan då jag satt på bron vid sju och åt frukost i solskenet med fåglarna som kvittrade och jag kände en lätt sommarbris. Och jag har nog aldrig tidigare stött så bra som på instötningen idag... Synd bara att jag inte gör samma sak när det gäller. Fast även här blev resultatet hely okej ändå. Men nöjd, det är jag inte.

Nu längtar jag ihjäl mig efter mig säng. Godnatt gott folk!
Pussar från mig

Sov du lilla videung, än så är det vinter...

Åh vad jag älskar att sova. Veckans hittills bästa ögonlick måste ha varit när jag vaknade i morse strax innan sju av att familjen pratade och sprang runt och jag bara kunde somna om i två timmar till. Det finns bara ett ord för det: underbart! (Dock några fler liknande ord kanske. Sådana som härligt, fantastiskt, otroligt skönt och så vidare och så vidare).
Nästan ännu härligare var det när jag vaknade precis innan väckaren och kände mig sådär hoppig och pigg och slängde mig över väckarna med några graciösa rörelser full med förväntan över denna härliga dag. Dock så försvann allt detta då jag sätter mig upp och känner att mitt huvud är fullt av snor och väger ett ton, min röst låter ungefär som om jag druckit en flaska whisky och mitt ben är nästan orörligt.
Genast kom mitt vanliga morgonhumör fram och jag hade kunnat sova i tio timmar till. Dock så tog jag en lång dusch istället. Och nej, det var inte härligt. Ifall du aldrig duschat utan att duscha ena vaden rekommenderar jag inte dig att testa det. För att inte vaden ska bli blöt måste man hålla den högre upp än höften, det blir ganska jobbigt efter en kvart...
Som sagt, jag älskar iallafall att sova!

Resten av dagen var allmänt grå och blöt och rann iväg ganska så fort. Men för ett tag sedan då jag och min bror såg Champions Leage-finalen(ett måste varje år!) så snodde jag hans mobil och svarade på ett sms han fått. Jag hade ingen aning vad smset betydde, så jag gissade mig fram till ett långt och invecklat svar utan att min bror hade en aning om vad jag gjorde medan han gick och blandade oboy. Det visade sig att jag hade gissat helt fel och allt blev bara allmänt roligt. Jag kanske borde tillägga att det är tur att jag och min bror har samma humor ;)

Nu ska jag göra en helt underbar pastasallad till imorgon då NV08 drar till Önsjön på mentorsdag.

Ha en underbar sömn inatt!
Pussar

Everything will be fine


Bild tagen 30 april 2009. Jag och Madde var först!


Våra små tygbarn var sötast på föreställningarna i helgen!

Det har hänt mycket på sistone
Eftersom jag har blivit så teknisk på sistone, ni ska bara veta vilka underverk jag utfört, har jag lyckats lägga in bilder från telefonen på datorn.

Jag fick veta av Elinor idag att jag antagligen har en tredje grandens brännskada, känns ju extremt skönt. Och imorse höll jag på att svimma. Mitt liv är underbart...

Men imorgon tar jag sovmorgon och efter skolan ska jag(kanske träna) grilla på cirkusen. Trevligt :)

Nu ska jag borsta tänderna.

Ha det underbart!
Pussar från mig

Allt du har är massa tid

Just nu är det fullt upp med cirkusen. Och friidrotten. Och skolan.
I tisdags var det fullt schema hela kvällen, från fyra till nio. Igår fick jag mail om att jag skulle lämna in skol-if uppgiften innan fyra, lyckat jag som inte hade börjat med den. Men ändå så lyckades jag. På hålet innan lunch och på spanska lektionen, då jag "pluggade i biblioteket", skrev jag nästan två A4-sidor. Dock så älskar jag styckeindelningar. Efter skolan var det bara att springa till cirkusen för att vara där till efter nio. Sedan fort hem och packa väskan och åka till Mathias, vi skulle dessutom hämta cykeln på vägen dit. Och idag var det bara att skynda sig till cirkusen till tolv. Nu kom jag nyss hem och nu väntar kalas för farmor och släktträff. Innan jag ska sova och åka till cirkusen...

Men ändå. Just när jag cyklade från cirkusen idag, i jeans tjocktröja och gröna krumelurer i ansiktet. Jag lovar att jag såg allmänt galen ut, jag blev utstirrad av alla jag mötte. Just då var det smått kallt också, men vad spelar det för roll när det är grönt och sommaren bara hänger i luften i väntan på att komma hit på riktigt.
Just då, när jag cyklade där med gröna krumelurer i ansiktet och såg allmänt galen ut, just då kom jag på att: "fan van jag är lycklig ändå!" Just då fanns det ingenting i mitt liv jag skulle vilja ha annorlunda.


Så, ha det underbart alla underbara människor i era underbara liv!
Pussar i massor

Mitt liv ser ljust ut...

Kul att jag är dödstrött, har ont i ögonen och magen, äter skitmat, stressar men hinner ändå aldrig någonting för tillfället. Kul att allt detta leder till att det går sämst att träna och kul att jag ändå fast jag är i sämst form, och dessutom har huvudvärk, ska åka iväg och tävla om bara ett litet tag. Kul, så kul att jag skrattar ihjäl mig...

Och mitt svenskabetyg kommer dömas stort efter mitt tal imorgon. Det är redan förutbestämt hur det kommer gå, jag vet inte ens hur man uttalar Michelangelo, med sj-ljud eller k...

Fast Mathias är gullig som vanligt, Julia är söt i korridoren, Emmas bandage och kryckor är charmigt, Madde har ju sina stunder hon med och Anna sprider glädje så som hon alltid gör.

Nu är det snart bråttom, dessutom är det sämst tävlingsväder.

Ha det underbart iallafall!
Pussar


Och det luktar just som asfalt gör om våren

Hunnit med mycket på bara några dagar.
Dopingtest, kissa i en burk(när någon stod och tittade så man inte fuskade, smått pinsamt!)
Ätit tårta hos landshövdingen. Cirkusen hade vunnit högsta summan pengar ur en stipendiefond som kungen startat och vi fick brev från kungen om att vi var bra förebilder för ungdomar i resten av Sverige osv.

Och idag har jag och Eve berättat om våra liv de senaste två månaderna vi knappt träffats, Eve den lilla sjuklingen har ju legat hemma extremt länge. Det var mycket vi inte visste om varandra. Dock så har väl vi båda haft våra föraningar, men ändå(jag har iallafall inte vågat säga nåt :P). Helt klart mycket mycket komiskt iallafall.

Förövrigt så tror jag att jag nådde en gräns i morse. Jag börjar bli så otroligt trött nu. Jag stressar för mycket och då kan jag varken sova eller äta, och om jag inte sover eller äter och tänker för mycket blir jag bara helt slut både fysiskt och psykiskt. Så i några veckor nu har det inte gått bra att träna, jag har bara inte någon ork för det. Och imorse, jag vaknade av väckarn men tog mig verkligen inte upp ur sängen. Hade inte mamma nästan bokstavligt talat dragit upp mig och övertalat mig att gå till skolan hade jag nog fortfarande legat kvar där hela dagen.
Min nästa sovmorgon längre än till typ åtta är andra helgen på sommarlovet. Det känns ju helt sjukt bra alltså...

Imorgon hoppas jag vi hinner med glass och mitt favorit strössel, som jag hittade idag på traktören:rosa och lila hjärtan, efter cirkusen :)

Ha det underbart!
Pussar

Sommartiden hejhej sommartider

Underbart dygn.
Igår lämnade jag min väska hos Mathias för den är så sjukt tung att bära på. Och då fick jag uppleva hur sjukt kul det är när Andre ska laga mat, hahaha jag skrattar nästan än.
Sedan, efter cirkusen, skulle vi grilla. Det var väl inte speciellt bra grillväder, men har jag och Karro bestämt oss för att grilla ska vi också grilla. Jag och Karro hittar ända vindstilla stället på typ hela frösön, Karros sko hittade även "bajslera", och vi gjorde världens gulligaste lilla brasa. Tillslut kommer Madde, Tommy och Mathias. Tommy och Mathias tyckte nog inte att våran minililla brasa var så gullig ;)
Kvällen började lida mot sitt slut i Maddes lilla lya. Sjukt dålig musik och fyra sjukt trötta människor, som tillslut sent någongång tar sitt förnuft till fånga och Tommy skjutsade hem Mathias och mig.
Och imorse blev det sen frukost på Mathias balkong, myspys. Rostat bröd med skagenröra, mmmm!
Och idag på stan har jag hittad alldeles för många skor jag vill ha och ätit en alldeles för god sallad på news.

Och nu ska jag strax till Karro för en mysig liten tjejmiddag :)

Haha, och Madde, dina överraskningspresenter är... ja vad ska man kalla dem... udda, haha.

Ha det underbart!
Pussar

It ain't me babe, it ain't me you're looking for

Fyra prov av sex lektioner. På två dagar!! Och dessutom så hade vi jobbig RIÖ-teori idag, jag tror det är första gången vi faktiskt gjort något på den där teorin. Borde väl vara lite glädjande, kanske...

Dessutom har jag ett stort problem, i min värld. Jag har inte varit hungrig i snart en vecka. Jag som alltid gick runt och klagade på att jag var hungrig varannan timme och åt därimellan. Vad har hänt? När jag inte är hungrig är det inte kul att äta, och är det inte kul att äta struntar jag helt enkelt i att äta överhuvudtaget. Min mening med livet, eller att äta egntligen, är ju att det ska vara kul att äta. Igår åt jag en laxmiddag till middag, bara för att lax alltid varit det godaste jag vet. Det var inte kul att äta ens det...

Dessutom är jag förvirrad, och det som förvirrar mig går inte beskriva i ord, jag vet inte ens riktigt vad det är. Hur ska jag då bli av med det?
Det är inte ditt fel, och dessutom är jag så dålig på att lyckas. Jag är för rastlös och förvirrad av mig.

Nu ska jag nog gå och duscha, sen lär jag slockna så väldigt fort i sängen. Imorgon väntas grillning om vädret tilllåter :)

Ha det underbart underbara männiksor!
Pussar

RSS 2.0