You make me smile

Nu är jag hemma om igen efter en tur till skogen(aka överammer). Det är så mysigt där, jag hade kunnat stanna hur länge som helst om det inte vore för folket i stan och att mamma och pappa ringer och saknar mig. Jag har fiskat, ätit massvis med jordgubbar, sett film i spöregnet och träffat Madde. Madde gjorde mig lycklig, jag har saknat den där flickan med guldlockarna och hur hon får mig att skratta. De där bokstavskexen med Madde och Anna som författare gjorde mig dag, hehe.

Ha det underbart!
Pussar

Tio dagar tills vi sitter på en strand på Kreta!!

Galet

Gårdagskvällen blev så mycket bättre än vad vi hade hoppats på.

Det började hemma i lägenheten för att sedan lite spontant sätta oss på en buss till Ope där några sköna killar hade tjugoårsfest. Efter några glas champagne, gungandes och en förstörd stol fick vi skjuts av Jürgen till Marite. Sedan slutade kvällen med promenader fram och tillbaka genom hela stan ätandes på en påse crunchy.


Nu drar jag

Idag är första dagen den här veckan jag känner mig normal. Dvs jag går inte dubbelvikt av kramp i magen, storsvettas, har ont i hela kroppen, kan inte äta eller ligger i sängen och sover med feber. Jag känner mig sådär riktigt superduper-laddad inför att tävla imorgon efter en sådan perfekt uppladdningsvecka, eller inte. Gävle, here I come!

Jag läste precis Eve-Linas (förlåt, men jag kan inte låta bli;) ) blogg och såg att hon inte heller är så frisk. Du och jag Eve, det går lika bra som alltid, haha.

Nej nu måste jag öppna väskan för hundronde gången och titta så jag har med mig allt.

Ha det underbart!
Pussar

Det ska bli 30 grader varmt i Gävle i helgen ;)

Pull your self up and dance til´ you drop

Det har hänt mycket på sistone. Bilder från gatufesten ska komma upp när jag får tid att träffa karro :)
Jag har inte sovit mycket de sista dagarna. I lördags kom jag hem halv åtta på morgonen och föll ner i sängen och inatt kunde jag inte sova så då jag fick för mig att gå ut och gå halv sju på morgonen efter en alldeles för kort natt. Så därför går jag nu runt och är så väldigt inte stabil, Mathias vet. Och dessutom så börjar mig mage protestera genom att krampa hela dagen och nacken protesterar mot nackspärr. Men jag ger inte upp, måste kliva upp klockan sju imorgon för att hinna till min körlektion.

Nu är min ork helt bortblåst... Godnatt

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Jag saknar dig så det gör ont

Natt

Jag saknar Göteborg, hade kunnat stannat hur länge som helst. Menmen, jag fick ju komma hem till min säng iallafall.

Liseberg i lördags var underbart! Förutom att Eve övertala mig att åka alla blöta saker och att Simon, Kristoffer och Andreas är läskiga, hahaha. En lyckad helg helt enkelt. Förutom tävlandet då, jag tror inte längre på att man blir bättre av att träna. Jag blir bara sämre och sämre av det...

Just det! Måste berätta om hemresan. Nattdopp i Mora bland myggen, stanna på alla möjliga mackar för varmkorv och toa och kaffe, gissa låtar på radion när det inte finns täckning och vara så trött att jag inte var vid medvetande. Spännande biltur.

Jag har varit vaken i tolv timmar och min kropp protesterar redan. Godnatt


RSS 2.0