Bästa midsommarhelgen i bilder


I'll do it again if I could

Mathias blev månadens anställd (eller inte bara månadens, april, maj och juni typ :P)!!! Tjoohooo! Här sitter en galet stolt flickvän och skriver. Jag själv är nog inte heller så dålig, fick ett kuvert med en lott för att jag blivit omnämd positivt av gäster i systemet som gäster får svara på efter att de bott på hotellet. Jag är också lite stolt, hihi.
På mötet igår fick vi också reda på att hotellet gått riktigt bra från start, och att vi har kommit igång snabbare än nya Clarion i Gbg. Helst Food & Beverage har gått riktigt bra, vilket är kul och det ska vi banne mig fortsätta med.


Grattis min grillmästare!





Och några bilder på Trondheim i sitt finaste. Idag ser det ut precis tvärtom. Men jag uthärdar med The Sounds på högsta volym och inneträning

Tankar en måndaglördags morgon

Idag när alla andra har måndag har jag lördag. Lite underligt, men jag klagar inte. Hittills på dagen har jag inte hunnit göra så mycket mer än att äta frukost och titta på för många avsnitt av sex and the city. Tänkte ta mig ut nångång, men jag väntar på solen.

Det är skönt att bo här borta ibland, bortanför gränsen. Jag slipper de konstanta frågorna om vad jag vill bli och vad jag vill plugga. Inte fan vet jag vad jag vill bli. Jag vill vara lycklig, jobba med något jag tycker om och som jag kan brinna för, vad det skulle vara har jag ingen aning om. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag är en sådan person som har en dröm att det där, precis det vill jag bli. Min dröm ser snarare ut så att jag vill jobba med något som är värt att kliva upp för. Jag vill tjäna mycket pengar så att jag kan bo riktigt fint, ha fina kläder och resa mycket. Jag vill också ha ett jobb där jag kan ha hyffsat normala arbetsveckor, inte så många helger och runt åtta timmar per dag. Det är min dröm, litte luddig i kanterna är den och jag vet inte om den någonsin kommer bli klarare. För jag är nöjd med jobbet och livet som det är nu, och när jag inet längre är det får jag väl ändra på det då.


Min utsikt just nu från vardagsrumsfönstret. och mitt huvud är lika grått och tungt av huvudvärk

20 år

Så. Nu är även jag 20 år. Jag firade födelsedagen med att börja jobba sex på morgonen... Dock så fick jag frukost på sängen. Halv fem!! Mathias är galen. På eftermiddagen kom Veronica och Frida hit och åt tårta med oss. Tanken var att vi skulle ut och äta efteråt, men vi var så sjukt mätt på tårta så vi orkade aldrig.

Lite bilder från gårdagen




Dessa skor fick jag av Mathias. Lycklig tjej? JAAA!

Vilken dag...

Igårkväll gick jag och la mig med ryggont jag trodde skulle släppa efter lite sömn.

Imorse vaknade jag med ryggont OCH nackspärr och under dagen utvecklades det till ryggont, nackspärr, migrän och ben som värker och viker sig. Jag vill inte klaga, men vad är det som händer? Jag som har varit ledig i två dagar och igår gick jag en lång mysig promenad i bymarka och kände mig så otroligt pigg och frisk. Hur kan jag då må såhär?

Dessutom hade vi gamar hos oss som åt lunch idag. De var 270, men åt som 350 stycken. Minst. Helt galet vat det.

Idag har jag blivit fotad för tidningen här också. De gör ett reportage om svenskar som jobbar i Trondheim, det var lite kul.

RSS 2.0