Sabina har ju fyllt arton!!

Och jag lovade ju att skriva ett inlägg till henne.



Sabina är så söt och en riktigt gammal och sjukt bra vän. Just nu sitter du påväg till Arlanda och är borta i två veckor, hoppas du har det bra och kanske hinner läsa detta innan du åker :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag hoppas bara du förstår hur mycket du verkligen betyder för mig. Hela mitt liv har du alltid funnits där och fått mig att skratta och komma över det som varit jobbigt. Du ska bara veta hur glad jag är att ha dig som vän och jag hoppas att vi fortfarande håller ihop när vi är gamla, rynkiga och går med rullator.
Alla i hela världen borde få ha en Sabina i deras liv.

Ha det så sjukt bra i Thailand nu och kom hem och skryt över din bränna sen :)
Puss på dig

All i can say


If you fall hard, I fall harder

Varför kunde inte helgen vara för evigt?
Varför kan jag inte få vakna varje dag vid lunchtid av att det är så sjukt varmt för att mathias trodde jag behövde två tecken på mig(jag som knappt sover med ett, hahaha)?
Varför ska det vara så himla kallt? Jag är rädd att jag har förfrusit näsan...
Varför ska kemi finnas?
Varför har jag läst världens flummigaste bok? Så flummig att inte ens flummiga jag kan återberätta den...

Godnatt...

Sabiiina!

Vallatjejerna firade Sabina igår. Det var så sjukt kul och Sabina du är så sjukt söt och jag är så sjukt glad att ha dig till vän. Jag ska lägga upp bilder från igår så du får lite fler bildminnen och så ska jag skriva ett inlägg enbart för dig :) men inte nu, för nu måste jag plugga lie.

Ha det underbart!
Pussar

Valentines day

Glad alla hjärtans dag! eller vad man nu säger.

Jag och Mathias tjuvstartade Valentine's med att han bjöd mig på middag på Eastern, det var så sjukt gott att jag fortfarande är jättemätt.
Så idag har jag bara gått runt och lett, pussat lite extra mycket på Mathias och varit lycklig. Det är sådana här dagar det är värt att kämpa för, jag behövde bara bli påmind. Påmind om hur söt du är när du sover. Hur mycket jag älskar att vakna med dina armar runt mig. Hur du rycker till när min iskalla näsa nuddar din kind när du får en puss. Hur fin du är när du kommer ut ur duschen med håret åt alla håll och vill att jag ska hålla om dig för att du är så kall, även fast jag blir alldeles blöt. Hur underbar du är när du mitt i natten kommer på att du köpt en jättegod choklad till mig och vi sedan sitter i sängen och äter finchokladen. Det är sådana saker som gör att jag älskar dig så otroligt mycket.

Photobucket

För att du är du och för att du finns för mig.

Pussar!

Trasig

Vad är rätt och vad är fel?

I don't want to feel like it's an end of a summer



Positivt tänkande var det ja...
Feberdrömmar och yrseltankar.
Men det var nog tur iallafall att jag gick på matte idag, kändes bra med en sista genomgång innan provet även fast jag var tvungen att åka hem efteråt. Sedan har jag sovit i så många timmar att jag tappat räkningen, ändå ska jag säga godnatt alldeles strax.

Jag ursäktar mitt klagande på bloggen, men någonstans måste jag få klaga i gåtor när jag är för feg för att säga saker rätt ut. Nu har även Eve fått stå ut men vi kom fram till en lösning iallafall, tror jag.

Nu ska jag gå och fortsätta drömma feberdrömmar och fundera över vad jag ska göra med mitt liv.

Ha det underbart!
Pussar

Fallera?



It's like forgetting the words to your favorite song

Antingen svart eller vitt, aldrig någonting i gråzonen. Senaste tiden har 
mitt humör pendlat så extremt. Eller så är det bara jag som inte märkt det
förrän nu, eller så är jag bara konstig. Jag vet inte riktigt vilket.
Less är jag iallafall, men snart kommer våren och då blir allt ljust och
mysigt ;) Det där som Karro berättade, det där som vi inte kom på namnet
på, det stämmer nog sjukt bra in på mig.

Menmen nu ska jag inte vara sådan. Jag är ledig på onsdag, eller jag ska
vara ledare för trippelboll och vara borta från 06 till 18, men jag missar
skolan iallafall och det ska bli skönt att göra något annat för en gångs
skull.

Till helgen vill jag åka skidor och träffa Mathias, det är ju ändå alla
hjärtans dag. Men jag vet inte hur det blir
med något av det...

Nej, nu ska jag ta ett bad och bara njuta av livet.
Ha det underbart och puss på er!




It's like forgetting the words to your favorite song
You can't believe it
You were always singing along
It was so easy and the words so sweet
You can't remember
You try to move your feet
/Regina spektor, Eet

Emma fyllde ju arton!!

Jag lovade Emma att skriva några pinsamma rader och lägga upp en ful bild på henne.
Men jag vill att alla ska hurra åt Emma när de läser detta, så jag lägger upp en riktigt söt bild och skriver något gulligt om henne istället.



Jag skulle vilja skriva om första gången som vi träffades eller mitt bästa minne med Emma. Men jag kan inte minnas första gången jag träffade henne, jag kan bara gissa att det var på någon tävling någonstans för en massa år sedan. Jag kan inte heller skriva mitt bästa minne med Emma, det finns för många bra för att kunna välja ut ett. Men jag kan iallafall berätta om när vi skulle åka till skol sm -09.

Emma dricker altid drickyoghurt, eller ska jag säga drack, så även denna gång i minibussen på en liten väg någonstans i en stor stor skog. Emma ska öppna dena drickyoghurt som hon gjort med de förra ca tio tusen stycken. Hon tycker den ser lite konstig ut, men det är säkert inget tänker hon, rycker på axlarna och öppnar youghurten med stor förväntan. Då exploderar yoghurten och det sprutar youghurt över hela Emma och resten av bilen. Ingen förstod vad som hänt, vi trodde Emma bara varit lite klantig och spillt ut sin yoghurt. Men vi stannar iallafall då denna yoghurtchock överraskade oss rejält. När vi står still och Emma går ut med yoghurt rinnandes från hela sig, det gick knappt hålla sig för skratt. Vid nästa mack får vi också stanna och torka ur hela bilen för att slippa stanken av rutten mjölk som börjat sprida sig i bilen.

Detta var en helt vanlig dag ur livet med Emma.

Jag hoppas du vet hur underbar du är min vän :)

Än en gång grattis till min lilla Emma.
Puss på dig!

story of the hurricane

When being me is just not enough







I don't need your reasons

Humöravängingar på hög nivå. Vad händer?
Tur att framtiden ser lite ljus ut. Åka iväg och åka skidor nästa helg och nu till helgen hoppas jag att det också händer något kul :) Mathias missar det kuliga, men han får skylla sig själv om han åker hem till Överammer.

Nu ska jag övertala sängen att få mig att vakna på rätt sida imorgon.

Godnattpussar

Jag har fortfarnade söndag

Jo. Söndagshumöret sitter fortfarande kvar. Du vet det där sega, trötta, smått sentimentala irriterande lilla molnet som hänger runt huvudet. Det där som får en att ångra allt man inte gjort på helgen och som vill att det föralltid ska vara helg. Även fast jag har sovit hela natten och halva eftermiddagen vaknar jag fortfarande inte på rätt sida.

Grattis Emma! Jag ska tillägna dig ett pinsamt inlägg och en ful bild inom närmsta framtid, jag lovar. Än en gång grattis till min helknäppa och underbart gosiga vän!! :)

Ha det underbart!
Pussar

RSS 2.0