Tack och hej leverpastej

Nu drar jag till stockholm för en tur till släkten och sedan till Rom!!

Ha det underbart här hemma! Ni kommer få det minst lika varmt som mig i Rom ;)

Puss från mig

Härlig morgon

Jag älskar verkligen sovmorgnar. Nu har jag hunnit äta en riktigt god frukost och hunnit plugga en del och ska ut på en promenad med Sabina nu. Och solen skiner! Underbart :)

I hope I'm wrong before I die of boredom

Idag hade vi RIÖ-prov. Det var värkligen skitsvårt, så jag min vana trogen flummade igenom hela provet. Men Micke, när ska du inse att ingen tycker om RIÖ, att vi varje lektion håller på att somna och att vi läser RIÖ enbart för att få träna?

Dagens plus idag var iallafall att jag köpte ett par nya converse! Ett par fina vita den här gången. Dock så är jag fortfarande lite osäker på storleken. Har precis mellan 5,5 och 6 och det är verkligen jättestor skillnad på de två. Men för att det ska se ut som att jagh ar ganska små fötter iallafall blir det nog den mindre, hehe.

Nu ska jag sova och vakna upp till fräscha gamla converse, slängde de blå och de svarta i tvätten. Dom blir nog mycket finare :P

Goodnight
Sleep tight

Helgen i bilder


I fredags kom Rebecca till mig och Mathias för en myskväll med underbart god efterätt, en konstig film och skvaller.

I lördags gjorde jag och Mathias underbart goda pizzor! Mmmmmums säger jag bara



Såklart gjorde vi en kärleksfull efterätt också

Det var varit en riktig myshelg helt enkelt.

Nu ska jag plugga en massa kemi och svenska. Och börja planera inför Rom, nu är det inte länge kvar!

Mina drömmar

Kom på att jag helt hade glömt bort denna lista. Så idag gäller Mina drömmar.

Jag fattar inte om det är drömmar på natten eller drömmar om livet. Mina drömmar om natten är konstiga, verkligen konstiga, handlar om gröna ankor och chokladgranar (typ). Så det får bli mina drömmar om livet.

Fast så många drömmar om det har jag inte heller. Förutom att jag vill vara lycklig och bo fint, drömboenden är iallafall många. Jag vill bo i ett stort ljust hur, typ Freddes och Mickans i solsidan. Jag vill ha fin utsikt, gärna över havet eller en sjö. Jag ska ha högt i tak och stora fönster, det ska vara ett stort kök och flera stora badrum. Sådana där enorma badrum med bastu, stort fint badkar, stora speglar, fint kakel, en modern dusch inbyggd i väggen och ett stort fint tvättställ som en skål som står på bänken. Jag vill ha ett stort vardagsrum med riktigt högt i tak och det ska sluta i en övervåning som tittar fram som en balkong. Sovrummet ska vara mysigt men ändå inte trångt. Om det är ett hus ska det ha en stor balkong som blir som en terras och även en terass på marken som leder till en fin trädgård och gärna en brygga vid varmt vatten. Allt ska vara ljust, klassiskt och lite marint.



Det var drömhuset. Drömjobbet vet jag inte. Men får jag mitt hus löser sig nog det mesta ;)


The police

Idag har jag kört en himla massa bil. Först till cirkusen för att hämta ansiktsmålargrejer, sedan till Mathias för att hämta mina grejer, sedan till Arctura för att ansiktsmåla barn (dock så var det mest bara en enda familj som var jättestor och ville ha hur många målningar som helst), sedan till Mathias igen för att hämta upp han för att åka till Coop och handla, sedan tillbaka till Mathias, sedan till cirkusen, en sväng hem och sedan in till stan föra tt hämta mamma och Erik.

Nu börjar det spännande. När jag kommer upp på bron in till stan ser jag en massa blinkande ljus och bilen framför mig tvärstannar. Då inser jag att det är polisen som står där och att de vinkar in mig också. Hjälp! tänkte jag och blev nervös. Blev livrädd att jag glömt körkortet hemma eller att all choklad skulle gjort att jag blir fälld på alkotestet. Men det gick fort och de var snälla, dock så såg polisen lite skeptiskt på mitt körkort och jag har ingen aning om varför.

Nu är jag hemma och ska vandra till sängen snart för ännu ett Gossip Girl avsnitt. Imorgon är det NV-fest och det skiter jag nog fullständigt i!

Dröm sött!

Fall in love with high heels

Tänkte visa en bild på när jag och Mathias trycker i oss popcorn, Mathias hänger bokstavligen över popcornskålen. Men min webcamera vägrar...

20110410

Hittade en gammal tidning jag gjort när jag städade mitt rum. Den gjorde jag någongång i högstadiet och den handlar om friidrott.

På första sidan står det: Om jag säger friidrott vad är det första du tänker på då?
Svaren var helt sjukt roliga!


Because I need you

Kvällen har spenderats hos Rebecca. Mycket mysigt måste jag säga. Ikväll har min bror också besökt akuten efter att ha skadat ögat, han ska dit imorgon igen och få hjälp.
Dagen har spenderats på stan. Dock så kom jag bara hem med en plånbok. Hittade en helt underbar plånbok, en ganska ljus skinnplånbok från Tiger, helt perfekt för mig var den. Dock så kostade den 700 vilket inte riktigt passar med min ekonomi just nu. Så det fick bli en fin svart istället.

Nu orkar jag inte skriva mer. Piggheten efter att ha borstat tänderna har lagt sig.

Tack och hej leverpastej

I-landsproblem på hög nivå

Jag har köpt en brun utan sol, Åhlens egna för att jag hade hört att den var bra. Och ja, den var bra. Kanske lite för bra för mig. Många bus blir orangearosa, vilket kan vara jättefult. Den här blir sådär perfekt brun, som om man varit utomlands en vecka. Vad är då problemet? Jo, jag är ju inte sådär perfekt brun utan jag har naturligt en orangearosa färg när jag blir "brun". Jag får ju alltid höra att jag är grisrosa eller liknande. Så nu ser det småkonstigt ut för att den är för perfekt solbrun, det är ju liksom inte jag.

If you want more love, why don't you say so?

Idag har varit en riktigt mysig dag. Jag klev upp, gjorde mig iordning och väckte min otroligt morgontrötta pojkvän med fruksot på sängen, pannkakor som blev över från igår. Sedan åkte jag och Karro in på stan och sökte en massa jobb, nu måste jag få något iallafall hoppas jag! Sedan blev det en Sibylla-lunch och efter skolan en skitjobbig men skön träning. En sådan där träning då man får sån där träningsvärk i huvudet typ, som när man fått mjölksyra ända upp i huvudet efter jobbiga intervaller, men istället har mjölksyran blivit träningsvärk.

Nu ska jag verkligen sova och peppa inför PA-redovisningen imorgon.

Ha det gött!

Dagen med träningsmusik

Denna vecka började med en mysig träning då vi lyssnade på John Mayers smörigaste låtar. Och ja, jag tycker faktiskt om hans musik, den är mysig och man mår bra av den. Träningen kändes lite mindre jobbig och lite mer mysig med John Mayers ljuva stämma i öronen när man sprang och svettades.

Dagen slutade på cirkusen medan musik från millenieskiftet skrällde i våra öron. Och då menar jag inte nostalgimusik som Spice Girl utan den musiken man tyckte var jobbig och dålig redan då. Jag förstår fortfarande inte varför någon frivilligt vill lyssna på det där.







Drömmer om värme, vackra stränder och bruna ben

110403

Sju timmar senare och elva sidor RIÖ-arbete och en sida samhälle B senare...



Vad händer här?

You make me smile

Gårdagen var en bra dag. Högskoleprovet var otroligt jobbigt, men jaghar tjuvkikat på facit på internet så om man räknar poängen på samma sätt som tidigare gick det nog gansa bra. Till lunch igår fick jag mormors helt underbara köttbullar och makaroner. Jag lovar, jag skulle kunna leva på bara hennes köttbullar. Efter middagen sökte jag lite fler jobb och sedan åkte jag, Karro och Rebecca in till Pause. Efter ett tag kom Åsa och vi åkte tillbaka till Valla för filmmys. Dock så var Black Swan jättehemsk så det blev Solsidan istället, mycket bättre Anna-program ;)

Jag har börjat fundera lite på mitt framtida liv, eller vad man ska kalla det. Mathias ska kanske plugga i Uppsala från och med i höst. Först tyckte jag det kändes jättejobbigt om vi skulle bo så långt ifrån varandra. Så jag gick runt och var deppig i fredags och då sa mamma: "Varför flyttar inte du ner till Stockholm/Uppsala du med och jobbar där?". Min underbara mamma, jag hade ju aldrig tänkt så långt. Jag började se framför mig hur vi skulle träffas bara vid jul och somrarna, vilket jag aldrig skulle klara av.
Och igår satt jag, Rebecca och Karro och klurade ut framtidsplaner. En backpacksemester några månader i Asien känns inte helt fel.

Så från att framtiden kändes mörk och dyster känns det nu riktigt roligt att det bara är åtta veckor kvar till studenten och efter det kan jag göra vad jag vill :)



Fina fina Rebecca under Yran 2010. Det här var en av bilderna vi menade :)

Drar till Pause nu

NU KOMMER JAG SPÅRA UR!! FÖR JAG HAR INGEN RÄLS I MUNNEN LÄNGRE. (hahaha...)

Don't say goodbye, just leave an open door



Plötsligt kom livet ifatt mig. Kom på att det som så länge varit framtiden är alldeles framför nosen på oss. Det som händer efter den första juni är inte längre avlägset. Vad fan händer då? Detta ger mig ångest. Visst, om det kunde vara som förut. Då man har ett sommarjobb några veckor och sommarlov några veckor, man kan träffa vänner på kvällarna och få för sig att åka iväg någonstans. Förhoppningsvis har jag ett jobb, isåfall har jag antagligen ingen semester i sommar... Och efter sommaren då, vad händer då? Det som skrämmer mig är tanken på att vänner kanske försvinner härifrån. Jag har inte tänkt på det tidigare. Jag har varit i min lilla drömvärld och hoppas på att åka till norge och jobba och sedan ut och resa eller bara bo kvar här och jobba ett tag. Jag har inte tidigare tänkt på att alla andra kanske får för sig att åka bort och plugga, jobba eller resa och helt plötsligt står man här helt själv. Utan den trygghet och de vänner som alltid funnits nära. Såklart så finns fina vänner kvar, men kanske väldigt långt borta. Hemska tanke.

Och ja, jag vet att jag skulle få en klapp på axeln och "men anna det är lugnt, nu överdriver du" om jag säger detta. Men för mig just nu känns framtiden skrämmande, men ändå mycket mycket fantastiskt!

Puss från mig

P.s. Åtta veckor kvar till sttudenten ;)

Find a new way

Ojojoj nu var det längesedan jag var här. Vad har hänt sedan sist då? Allt och ingenting. Jag har kört skoter! Jag har haft myspysig tjejkväll med middag och förfestande, fast jag skippade krogen. Jag har tränat. Jag har knappt varit på skolan. Jag har haft min allra allra sista biologilektion, alltså min allra sista fredagslektion. Jag har räknat tiden till studenten, åtta ynka veckor inklusive påsklov. Och jag har hämtat ut vår alldeles egne kokbok, den är så otroligt fin.




RSS 2.0