God jul

Jag lovar jag ska aldrig mer veckorna innan jul klaga på att jag aldrig får några roliga lyxiga hud- och skönhetsprodukter. Idag fick jag fem body botter, en body lotion och massa mer hudgrejer plus en parfym. Mamma är så gullig som har köpt en stor flaska av min drömparfym. Tyvärr så var det inte vanliga burberry brit som hon hade trott och som de lovat henne utan det var burberry brit sheer som inte alls luktar lika gott och speciellt. Menmen, den blir nog bra vardagsparfym ändå :) Och i detta fall var det verkligen tanken som räknas, att hon skulle köpa min drömparfym utan att jag ens hade önskat mig den är ju underbart.

Nu är det inte julafton och nu måste jag verkligen sova, sa det redan för två timmar sedan...

Snart jul



Snart är det jul och jag har haft fullt upp de senaste dagarna med julklappsinhandling, julpyssel och julmys. Och så väntar jag på svar om när jag ska till Trondheim igen

Puss och kram från mig!

Glad!

Nu är jag och Mathias hemma efter två dagars jobbsökande. Vi bodde på ett jättefint hotell, förutom de äckliga pepparkakorna till frukost, och jag har hunnit springa runt och kolla på kläder. Den här gången var det dags för en work shop, vi gjorde en massa galna grejer och lärde känna sköna människor. Mathias var där i tisdags och fick veta direkt att han var vidare så inatt har jag legat och haft ont i magen av nervositet innan jag skulle dit. Men ja ja ja ja ja ja ja ja ja!! Det gick bra för mig också. Så nu är det bara 70 kvar, och jag hoppas banne mig att jag får jobb där. Det skulle vara drömmen.

Julpyssel

De senaste dagarna har jag pysslat lite till jul


Här har du äpplena Mathias!


Älgpepparkakor!


Mitt och Mathias pepparkakshus. Fast till det ska det lite bomull (snö) och lite floursocker

RSS 2.0