Sunday always comes too late

Idag har jag och Mathias haft adventmys, legat och slappat halva dagen i sängen.
Jag gjorde fika på sängen och försökte vara duktig flickvän. Det gick halvdåligt eftersom jag var sååå seg på att rosta bröd och göra min superspecialvarmchoklad att Mathias sprang upp ur sängen och hann fixa en massa grejer innan jag var klar. Och då tappar ju frukost vid sängen lite av sin mening. Jaja, när jag kom med fikat blev han glad iallafall och försökte spela med om att jag är en bra flickvän. Varför lyckas jag aldrig vara lika söt som honom? Sedan sprang vi runt på flera affärer på stan innan vi hittade en flaska med vatten, på coop hade dom en halv vägg med bara sånt vatten och allt var slut. Men som tur vad så hade mamma kokat en massa vatten så att släktmiddagen överlevde.

Nu har jag precis valt en ringsignal till mamma, det skulle vara en riktigt hemsk och jobbig så att hon fattar att det är hennes telefon som ringer :P

Och föresten så fyller min lilla lillebror år idag. Stort grattis!!

Ha det underbart!
Pussar

Vatten, vatten, bara giftigt vatten

Parasiten har drabbat Östersund och alla ligger utslagna, tillochmed Sabinas katt har blivit sjuk. Just nu sitter jag "barnvakt" åt Mathias som är sjuk och jag har precis blivit frisk. "Jag älskar min barnvakt", säger Mathias... eller jag skrev det nu, jag alltså, Mathias.

(Mathias snodde datan när jag tittade åt ett annat håll)

Idag har varit en mysdag på stan med Karro, Johanna och Carro och nu sitter jag framför TV:n och degar. Såklart är jag jättesugen på vatten bara för att det inte går att dricka, men Mathias har laddat upp med Loka så det ska nog lösa sig :)

Förresten så lovar Eve att hon inte har lika dåligt morgonhumör längre. Det tror jag inte alls på! Det morgonhumöret har jag fått känna av många gånger, och det är helt obotligt. Haha ;)

Nu måste jag vara social med Mathias, annars blir min lilla älskling ledsen.



Ha det underbart!
Pussar

Utan dina andetag

Igår åkte jag till Mathias i behov av kärlek och värme. Han (den lilla toffeln) ställde upp och tog hand om mig hela kvällen, höll om mig och fick mig att må sådär otroligt underbart igen. Full av lycka trängde jag ner mig i hans lilla säng, tog täcket och knuffade ner honom på golvet. Stackars Mathias som har en sådan hemsk flickvän.

Nu har jag ätit underbart god middag och ska gå till Rebecca för att fortsätta må bra :)

Om två dagar ryker tandställningen om jag har tur!!!

You are loved

Jag är pigg och redo för äventyr. Jag tycker att jag borde vara jättetrött efter att ha varit vaken i nästan ett dygn, jag borde iallafall ha varit jättetrött när jag tillslut gick och la mig halv fem i natt. Men nej nej, jag hade kunnat varit vaken länge till. Gårkvällen bestod mest av deeptalk och livsfilosofi typ, och en himla massa morötter, hahaha. En riktigt mysig fredagskväll måste jag säga, en sådan där kväll som får en att må så otroligt bra.

Idag åkte vi till Torvalla för att titta på Idas match, de var jätteduktiga och vann stort :)

Nu har mamma gjort en fruktsallad som ser helt underbar ut, sedan kommer Anna och hämtar upp mig för Disneymaraton hos Ida.

Ha det underbart!
Puss på er




Och en liten bild på Anna i sitt sanna jag

Grattis Rebecca!!



Grattis min underbara vän! Bättre sent än aldrig hoppas jag ;)

I'm not expecting you to grow flowers in the deserts

Jag lovade ju Mathias att skryta om våra tårtor vi gjorde förra helgen till mammas 50-års dag och så lovade jag Emma att visa bilderna, så här kommer de:


Jag lovade också att gratta Rebecca, men det ska jag se till att skriva ett eget inlägg om och ladda upp bilder från när vi firade henne.

Och förresten jag har bokat halkbana!!! Jag är överlycklig :) den sjunde december klockan sju ska jag halka runt (förhoppningsvis med bra koll :P)

Just nu ska jag bara gå och lägga mig.

Ha det underbart!
Puss på er


Saknar dina andetag mot mitt öra i natten

Jag vet att jag är usel på att blogga. Det har gått så långt att Emma tillochmed har lagt upp en plan till mig på hur jag ska bli bättre. Men imorgon vägrar jag RIÖ och kan skriva lite på förmiddagen. Jag har ju lovat att skryta om mina och Mathias tårtor och skriva om Rebecca som har fyllt år :)

Godnatt!
Puss på er

RSS 2.0