En dag till nyårsafton!

Hmm, vad ska man ha på sig imorgon?
Glansig hög i midjan-"present-rosett-kjol"(dvs glansig nougatfärgad kjol med band med rosett på i midjan) och en vit t-shirt med spets.
Eller bara en svart t-shirt tunika med lila tights till?

Mina i-landsproblem är väldigt jobbiga ibland alltså...

Tyg ikväll!! Men Elinor som är hemma från Spanien, wiii :)


Pussar

Männskor som tror har en chans

Gårdagen var kul. Gick på stan med tjejerna, vi sprang fram och tillbaka på hela stan för att hitta någonstans att fika. Men det var överfullt med folk överallt. Tillsist ser vi ändå ett ledigt bord på Pause så vi kunde få vår efterlängtade fika. Förutom fikat var jag sjukt opepp, men det blev bättre senare. På kvällen ockuperade vi Annas lillstuga för att ha en mysig tjejkväll.

Och jag och Julia har planer för nyår nu. Det blir nog mycket trevligt :)

Hoppas du har det underbart!
Pussar

Sömnlöst

Det är som att ljuga för sig själv och sedan spela teater att man gått på det

Jag gick hem för att jag var så trött. Trött är jag, men att sova går inte så bra.

Är det fortfarande tillräckligt eller krävs det mer, något som inte finns?


Jag ser framemot en ända sak nu. Åre nästa helg med vännerna jag känns längst, dvs iprincip hela mitt liv, nästan längre än jag kunnat gå och prata ;)

Jag ska försöka sova nu
Pussar

Butterfly, well you landed on my mind

Jag och Karro nördar Guitar Hero hela dagarna nu, det är verkligen beroendeframkallande. Vi satt lugnt och spelade igårkväll, och helt plötsligt började klockan närma sig två utan att vi märkte att tiden gick. Hahahaha.

Men ikväll/natt blir det inte Guitar Hero, det mår man nog inte bra av. Nu är det först risalamalta sen åka till Leo.

Ha det underbart!
Pussar

Evelina Nyman Wänseth

Eve är ju för underbar. Nyss var jag världens flummigaste låt enligt henne. Vara en låt liksom! Mycket underligt, hahaha.
Därför denna bilden på lilla Evelina(fast sista åren har hon växt från mina axlar till att nästan vara längre än mig) och ett inlägg också. Hihi.




Underbara männska!

Nu ska jag dra. Ha det underbart!
Pussar

Juldagen tvåtusenåtta

Det är juldag, dagen efter julafton det vill säga. Varför alla dessa namn på dagar, juldag, annandagjul, trettondagen och tjugonda knut? Mycket underligt, men så typiskt svenskt och så otroligt högtidligt och juligt att man inte kan låta bli att älska det ;)

Iallafall, mina kusiner kom hit idag så nu sitter jag här framför datan och skriver eller sitter på mitt rum hela dagarna. Det är något med dem jag inte riktigt står ut med, menmen det är jul så man får stå ut med lite.

Gårdagen var otroligt mysig och trevlig, med gröt och julbord hos farmor och farfar på förmiddagen och sedan hem för att umgås med familjen.

Nu sitter jag och lyssnar på Jonas Gardell som vinterpratare i P3, mycket intressant hahaha!

Ha en underbar jul!
Pussar

A very merry christmas

God Jul!!!

Strawberry field, nothing is real

Idag har jag hunnit med otroligt mycket. Jag hann tillochmed äta lite middag innan fig-avslutningen hos Britta, och åka till min faster på julmiddag(dock missade jag maten, men fick lite kaka)efteråt och för att inte tala om min förmiddag.

Och det blir nog Åre och Emmas stuga efter nyår, mycket mycket trevligt :)

Det är två dagar till julafton! Helt sjukt ju.
Men vintern och mörkret och kylan gör mig galen. Jag är så sjukt less på att det ska vara mörkt hela tiden. Det är ljust när man precis ätit frukost och mörkt igen innan man hunnit klä på sig och gå ut. Lite överdrivet där kanske men grejen är att det bara är ljust någon liten timme per dag och resten av dygnet, den vakna tiden alltså, är det alldeles mörkgrått eller kolsvart. Och att vi bara har haft vinter i ungefär en månad och ska ha vinter minst tre, nästan fyra, månader till känns som en kolsvart och jobbig evighet utan slut. Det är en bragd att vi står ut så länge för att några få månader få slippa vintern.
Vid det här laget har du nog förstått att jag inte är det största fanet av vintern och att jag skulle bli överlycklig om det blev +30'C och sol ute nu. För julkänslan sitter väl inte enbart i snön?

Nu har jag suttit framför datan, som jag förövrigt börjar bli sjukt less på, alldeles för länge. Nu skulle det inte vara helt fel med lite glögg eller tunnbrödsmacka.

Ha det underbart!
Pussar

Om förvirring inte fanns skulle nog inte jag vara jag och underbara stunder skulle inte vara underbara



Lars Winnerbäck - Strimmor på repeat hela dagen :)

Jag känner mig som en jävla idiot ibland. Eller på sistone har det blivit riktigt ofta. Men jag får väl skylla mig själv när jag hela tiden sätter mig i situationer där chansen är väldigt stor att de slutar precis så.
Men samtidigt så är det ju värt det, för finns chansen för att misslyckas så finns också alltid chansen att det slutar bra.

Och Sabina ville att jag skulle skriva nåt om henne. Hmm... Okej, jag kommer inte på något för tillfället men Sabina kommer alltid vara världens bästa Sabina!

Ikväll ska jag vara hemma, sova bort febern som envisas med att komma tillbaka hela tiden och titta på film med mamma.

Ha det underbart!
Pussar

Människorna här verkar så lyckliga nu, är det 1997?

Det ända jag vet helt säkert nu är att jag inte vet någonting.

Jag började jullovet med att få utegångsförbud, känns ju sådär alltså. Men jag var jättesnäll hela dagen igår så jag lyckades få utegångsförbudet till ett lämna-inte-valla-förbud.

Och vet du vad?! Jag har äntligen kommit på en julklapp till mamma och pappa :)
Jag fick sådan otrolig julstämning igår när jag kom hem och mamma har satt fram julbockarna, julkulorna ovanför trappen och julgranen som står färdig att bli klädd. Underbart!

Nu ska jag äta lunch och hämta upp Maria.

Ha det underbart!
Pussar

Jullov ju!

Okej. Bara för att den här bilden råkar vara en av de snyggaste.
Och nu sitter jag här smått stelfrusen och med en röd näsa men det var det värt, för att vi hade den bästa första-dagen-på-jullovet-dagen någonsin:)



Ha det underbart!
Pussar

Med löften som stag faller allting omkull

Två mattelektioner från kvart över åtta till tjugo i elva, sen fick jag åka hem. Mycket trevligt.

Då fick jag iden att jag skulle ändra designen på min blogg. Sedan blev jag grymt opepp och orkade inte bry mig om att min blogg nu är babyblått. Lite för gullig och lite för tråkig kanske, men jaja.

Och min opeppa känsla bara fortsätter. Jag är skoltrött. Jag vill ha jullov. Jag vill ha sommar!

Men lite kärlek måste jag ändå sprida. Mina vänner är underbara!(Kände bara för att yttrycka det igen)

Och Winnerbäck är kungen!

Ha det underbart!
Pussar

Vart ska vi åt för håll? Jag kommer aldrig hitta hem igen, så det spelar ändå ingen roll

Total kaos på cirkusen idag.
Kaos i mig.

Det är snart jul och jag måste få julkänsla, måste skaffa pengar från mamma och pappa så jag kan köpa julklappar.

Idag såg jag att våran lilla vackra vinter har gått och blivit bara vinter.

Jag behöver sömn. En varm säng, fluffig kudde, mysigt täcke och helst ingen väckarklocka.

Sov så gott!
Pussar

Ni har min kärlek kära vänner

Nu har även Anna blivit 16! Det firades med en helt totalt jävla underbar fredagskväll i Annas lillstuga.
Fast mot slutet blev jag, Sabina och Julia lite osociala, men vi blev väckta en timme senare eller så, haha.



   



Gårdagskvällen var också mysig. Först luciafika hos min faster och sedan vidare till Leo. Fast lite sur är jag fortfarande för att jag förlorade så stort i friidrottsspelet ;)

Ha det underbart!
Pussar

Everything will be fine

Igår såg jag Exorcist. Och, jag klarade av att se iprincip hela. Jag och Madde, åtminstone jag, trodde vi(jag) skulle dö. Men den var så sjukt ful! Visst, någon gång, max två gånger kanske, var den lite läskig men ändå största delen av filmen satt man och skrattade. Och vi skrattade faktiskt inte bara för att vi fick en ide att om vi skrattade så skulle det inte bli lika läskigt.

Och idag trodde jag att jag skulle gå dö av tristess. Fast då fick jag en sån här snilleblixt igen. Orka vara på skolan en och en halv timme till för att sedan ha dryg riö-teori, nej  så då gick jag och Mathias och köpte lussebullar och tittade på Mysteriet på Greveholm. Det var värt att Emma övertalade våran lärare att jag var helt senil, hahaha.

Idag har jag också kommit på att det är ganska självklart att jag har ont i ryggen och jumsken nu. Liksom så är det ju alltid i mitt liv, så fort det börjar gå bra för mig(t.ex vara i sådär bra form och älska träningen) så vänder allt och det går sjukt dåligt för mig och det mesta känns förjävligt.

Jag mår smått illa, ska nog sova redan nu.
Godnatt och sov så gott!
Pussar

Nothing is ever as it seems, this life is but a dream

Behöver jag säga att jag är sjukt less på vintern, och att jag går runt och undrar hur länge jag överlever innan jag fryst ihjäl.

Behöver jag säga att jag vill ha sommar nu nu nu, och jag ville det igår och vill det om en minut och imorgon och... Varför måste sommaren vara frånvarande så länge varje år?

Behöver jag säga att söndermarken med Lars "underbara" Winnerbäck är totalt obeskrivlig, nästan iallafall. Men bra är den! (Obs! Lyssna inte på det smått dåliga ljudet och titta inte på videon!)

Och behöver jag säga att Karro är min största idol? Hon kan allt som du inte kan!



Men nu behöver jag faktiskt säga att jag är mycket trött och ska ta och sova nu.

Godnatt!
Pussar

...

Det måste vara vinterns fel
Mörkret som sluter sig kompakt och tyst runt oss
Liksom tränger sig inpå en
Släpper ingen fri. Ingen kommer undan

Ge mig sol, ljus och värme
Ge mig sommar ffs


Jag är less på vintern, jag är less på att frysa och sitta instängd med en massa kläder.
Tro inte att jag har deppat ihop nu eller nåt. Jag är bara less på vintern. Och så vill jag kunna träna igen också.

Ha det underbart!
Pussar

...It's when you hit the ground...

Idag har jag sovit, ätit nugatti-mackor, sovit, tittat på skidskytte på tvn, sovit. Mycket skönt och mycket behövligt med en sådan lugn dag.

Fredag och lördagkväll bestod av tjej/Adam -kväll hos Anna. Jag tror jag behövde det också, det var riktigt riktigt längesedan sist. Som vanligt är det ända rätta ordet för våra stunder: flum.
Och Karros, också kallad Karroliciuos, citat glömmer jag aldrig, hahaha.
Och Julias kommentar förgyllde helgen också: De borde ju ha alkolås på såna där!!("Kickbikes" med skidor istället för hjul) Det såg smått livsfarligt ut när Emma åkte ner för den sjukt branta backen ner till henne.

Och förlåt mig för mitt deppiga samtal, jag borde inte klaga. Om jag inte skulle bry mig och inte tänka efter för mycket är allt jättebra, jag har bara mig själv att skylla på och det är jag ju medveten om.
Don't worry be happy

Ha det underbart!
Pussar

It's not the fall that hurts

Dagens roliga!
På Tehuset:
Jag säger något om att Eve sa att Karro hade berättat något.
Karro missupffattade det och trodde jag menade något annat så då ska hon ursäkta sig och förklara allt.
När hon börjar prata säger Carro åt dem att inte göra bort sig och berätta något de inte skulle berätta. Men Karro och Sabina fattar inte det och börjar berätta vad de sagt om mig.
När de kommit till att de sagt vad de tyckte jag höll på med förstod de att det inte alls var det jag menade.
Men eftersom jag inte hade en aning om vad de nu började babbla om så var de självklart tvugna att berätta allt.

Mycket, mycket roligt måste jag säga! Fast jag tror Eve får förklara det där någon gång så jag förstår vad de verkligen sagt, eftersom Sabina är mycket duktig på att hitta på något annat än det hon egentligen sagt, mycket kul det med.

Nu ska jag snart till Annapanna Hallberg. Det var mycket mycket längesedan och det ska bli mycket mycket trevligt att träffa all, Julia, Maria, Anna osv. Nu kom de små klantarna och vi ska gå till Anna:)

Ha det underbart!
Pussar

Wow!!

Jag är släkt med Melissa Horn!!! Fick veta det nyss av pappa. Det trodde ni inte! Hahahaha.
Nu förstår jag varför Emelie är fyra år och så sjukt musikalisk av sig. En mormor som skrivit en hel massa låtar till kända artister och en farmor som också är musikalisk och dessutom är hon släkt med Melissa Horn, allt börjar klarna nu.

Förövrigt så är jag mycket lyckligare idag än igår. Visst, jag lever på Ipren och ibland tror jag ryggen ska ta död på mig, men jag kan andas nästan ordentligt och gå ungefär lika bra och så, det blir nog bra det här någon gång hoppas jag.
Denna dag började med att jag frågar mamma: "Mamma, kan jag ha på mig de här tightsen idag utan att frysa ihjäl, eller måste jag ta på mig dubbla tights?" Hon svarade att jag nog skulle överleva, det var ju bara två minus ute.
Jojo, jag började hacka tänder redan påväg till skolan. Och när bussen stannade i kyrkparken såg jag Leo gå förbi och jag ringer, "Hallå, stanna!", han stannade iallafall. Fast då tog det ännu längre tid till skola och hela jag skakade av denna iskalla svenska vinter, hahaha.

Hoppas ni har det bra!
Pussar

Inte speciellt lyckad dag...

Jävla rygg säger jag bara!
Jag är så grymt less på min rygg nu så det finns inte. Idag har jag fått samma låsning som på sports camp, fast den här gången kunde jag iallafall gå. Jag pallade inte att gå på skolan idag, så då fick jag ligga hemma och förklara för Emma, Emma och Mathias vad som hänt istället. Reaktionen var typ "lever du??!!". Ja självklart att jag gör! Jag mår prima! (förutom att jag inte kan skratta, ta djupa andetag och gå i trappor ordentligt).
Så fort det börjar gå bra för mig så går allt åt helvete. Som vanligt...

Jag är bara orolig för hur det ska gå att träna, det är ju inte första gången jag får ont i ryggen av friidrotten. Jag hoppas verkligen att det inte var för att jag körde kast igår som det låste sig idag. Och det är nog besvikelsen som gör mest ont, att jag inte kan gå ordentligt på några dagar spelar egentligen ingen roll, men jag som trodde att jag blivit av med ryggproblemen på riktigt nu och så kommer allt tillbaka. Om det fortsätter såhär, att jag får ont av att träna 100% kan jag fortsätta med träningen då och är det verkligen någon vits att träna om det gör ont så fort jag tar i? De tankarna gör så mycket ondare än själva smärtan i ryggen.
Så jag måste ju tänka att det bara är en tillfällighet, bara ren otur och att det kommer bli helt bra någon gång!

Och som om det inte var tillräckligt så får jag ingen hjälp för det heller. Jag och pappa åkte runt i halva stan och kollade om någon naprapat/sjukgymnast hade tid idag, men dålig taiming, ingen hade någon ledig tid.
De på Metropolen var värst. Sitter och fikar i lugnan ro och blir sura över att vi stör dem i fikat: "Nej, vi har ingen tid nu, det är fullt upp. Ni kan ju återkomma" och som han sa det också, som om vi ville störa med något oväsentligt. Hallå! De kunde väl åtminståne kollat om det fanns tid i veckan eller nästa. Istället så har de inte tid med patienter för de måste fika...

Jaja, hoppas ni har det bra!
Pussar

Och jag somnade den natten i tron på att allt var en del...

Jag kände bara för att lägga upp en bild på er!



Nu måste jag försöka plugga ett tag.
Det är konstigt, jag har gått i skolan i...en väldans massa år... och ändå har jag aldrig blivit bra på att plugga, inte ens lärt mig att plugga eller göra läxorna och det måste väl vara det minsta man kan begära när man börjat på gymnasiet. Men jag ska ge det en chans nu.

Pussar

Kom änglar-Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl

Inte kaos egentligen, allt borde vara helt klart och mycket enkelt. Borde vara...

Jag har ont i magen av alla pepparkakor, det här var inte lyckat Karro. Ojojoj, men gott var det; I love peppercakes(pepparkakor in swedish, bara så att även Sabina förstår, hon kan ju ha lite svårt med svenska och engelska ibland, hihi).

Jag tror jag behöver rejält med sömn nu. Jag går runt och är röd i ögonen, ser suddigt och är yr hela dagarna på skolan. Det är väl knappast ett gott tecken.

Godnatt och såklart så ska ni ha det underbart också!
Pussar

RSS 2.0