The end of the beginning

Två dagar innan stdenten, två dagar innan den bästa dagen i våra liv, två dagar tills "the end of our lifes as we know it" och jag sitter hemma i soffan och trycker i mig konstiga mediciner. Men det var väl såklart, någonting måste ju gå fel, så nu sitter jag och snorar och hostar och är svllen i ögonen och hela halsen, dessutom har jag blivit alldeles blå runt ögonen av denna förkylning. Varför ska jag bli förkyld nu? Jag pallar inte... och jaghpallar definitivt inte att lägga upp en bild, så det får ni vara utan idag.

Nu går jag och häller i mig mer skum medicin.

20110522

I fredags var det grillfest hos Tommy. Jag och Mathias blev grillmästare, eller jag pekade och Mathias vände flintastekar och snurrade grillspett. Vi åt och drack och åt efterätt som Tommy och Jens (och framförallt Tommys syster hade bakat) och drack lite till innan vi bestämde oss för att åka till O'learys. Väl där kom vi typ fem sekunder försent så vi var tvugna att betala inträde, mitt studenkonto ekar.Kvällen på O'learys var absolut bland de roligaste krogkvällarna någonsin. Men som vi sa, förfesten gör krogen. En bra middag/förfest är alltid lika med en bra krogkväll! Kanske var det en lite för kul krogkväll, för i lördags morse upptäckte jag att mina byxor hade spruckit, jättemycket...

Idag har lillebror konfirmerat mig och vi har firat, det var riktigt mysigt. Nu ska vi snart äta upp resterna av tårtan, väntar på att Sabina och Rebecca ska komma och hjälpa till.





Eller förresten. Rebecca kommer inte, hon skulle plugga

Chokladfrossa

Igår hade vi chokladsvullardag istället för att gå på Marité som alla andra. Det började med en middag bestående av fiskpinnar, pommes och min underbara tzatziki.



Sedan chokladkaniner, chokladbollar och frappe



Idag har jag fortsatt söka sjukt många jobb. Jag är så jävla less och mitt jobbsökande går åt helvete och jag känner mig sjukt lurad. Mer än så går jag inte in på det...

Menmen ikväll sticker vi till Tommy och grillar! :)

Ha det underbart!

Wednesday morning all alone



Igår gjorde jag comaback som längdhoppare. Och efter fyra års uppehåll kan jag ju säga att jag har en bit kvar till toppform... Vann gjorde jag ju, men då var jag också själv i min åldersklass. Och det första målet jag hade var att klara fyra meter vilket jag klarade precis, 4.01. Så det är väl en halvmeter kvar drygt tills jag blir nöjd. Jaja, det var kul iallafall, absolut roligaste täbvlingen på länge.

Nu sitter jag här i Mathias soffa, helt sjukt trött och ska åka iväg och träna. Mathias ligger och sover som en stock i nån timme till och jag är så avundsjuk på honom.

Ha det underbart ni underbara människor!

Nu åker mössan på!!



FÖR VI SKA TA STUDENTEN!! (lycklig tjej)

Programbal 20110513



Gårdagen var typ den bästa dagen i hela mitt liv. Helt underbart!










Hänt i Östersund på sistone


Morfar fyllde 80 och vi hurrade och skålade i champagne! (Dock så är morfar inte så fotogenisk så ni får en bild på mig och Mathias istället). Jag var trött för jag hade provjobbat på Volos hela dagen.


Det blev fint väder och Östersund blev vackert.



Prinsen var på besök. Självklart var vi där och kollade.


Det fina vädret fortsatte och vi hade mysig picknick


Sen började det regna (faktiskt, även fast det inte syns på bilden) så då fick vi packa ihop och gå hem till Mathias för te och solsidan.

Nu sitter jag på balkongen och njuter av det sista varma vädret, för imorgon ska det regna. Och på fredag är det bal!! IIHHH! Jag längtar

Puss och kram!

Every word is true

Tänkte bara såhär i efterhand säga att jag hade en helt awesome fredag. Det var längesedan jag skrattade så mycket. Vad skulle jag göra utan er ni underbara? Puss på er!


Sunny sunday

Idag har jag jobbat, igen :)
Har jobbat två dagar i rad nu och det känns jättebra, förutom när jag klantar till det och spiller eller håller på att somna vid kassan. Och så känner jag mig så dålig när jag bär bara en, högst två, tallrikar i handen. Men man måste ju få vara nybörjare i början. Och jag har aldrig någonsin tidigare kännt mig så svensson, jag är den blonda svensken bland alla turkar och greker. Några av dem tyckte att jag såg ut som en blond annanas, Anna annanas, haha. Men jag hoppas verkligen att jag får jobba mycket framöver och att jag verkligen får fast jobb till sommaren.

Nu sitter jag med underbara älskade (mathias alltså, inte filmen. Haha nu fick jag till det på söndagskvällen... Anna med sämst humor...) framför tv:n. Men vi ska nog gå och lägga oss snart, jag är sjukt trött.

Godnatt!

Något jag ångrar

Man ska inte ångra något! ...Eller man borde inte ångra något, tänk vad lycklig man skulle vara då. Fast ändå, ibland måste man leva lite på gränsen och då kan man lätt ångra något. Men det värsta är när man ångrar sådant man inte gjort.

Jag har ångrat en massa saker i mitt liv. Dock så är jag alldeles för tom i huvudet för att komma på något speciellt just nu. En liten sak jag ångrar att jag inte gjort är att bleka håret riktigt riktigt blont, typ ljust askblont. För så har jag alltid velat ha, men har aldrig vågat lägga blekmedlet i håret. Har bara gjort mesiga slingor en gång, det blev ljusare och finare, men egentligen inte så jättestor skillnad.

Det var ytligt jag vet. Tro inte att det är det enda jag ångrar. Jag har ångrat jättemycket, vissa saker är privata. Så mitt hårångrande är det enda som kommer upp på bloggen idag. Och så kan ni få en liten bild från Rom, fler kommer senare :)


Mitt favoritminne

Hmm...

Ett bra minne jag har var när jag, Karro och Stina cyklade vilse på Rödön. Vi skulle cykla till en sjö och hamnade mitt i ingenstans. Sedan så skulle vi hitta tillbaka och hamnade på en återvändsgränd och ett hus. Vi gick rakt över deras gräsmatta och frågade hur man kom till sjön (Storsjön var typ 200m bort så det måste ju verkat smart). Sedan följde vi stranden med cyklarna huuur länge som helst. Och så blev vi sjukt hungriga och gick och hallucinerade om mat typ.

Jaja, det var askul. Men jag är asdålig på att förklara och orkar inte skriva något mer. Istället ska jag försöka se Black Swan igen, hoppas jag klarar av att se längre än förra gången, haha.

Ha det underbart!

Mathias in control...

Ikväll kände inte Anna för att skriva något inlägg så nu tar jag chansen!

Mitt första blogginlägg:

Ska upp om några timmar och ska motvilligt iväg på skolan eftersom det är sista kvällen på lovet...suck. Hur har jag spenderat mitt lov då? Jo, jag började med att spendera de 4 första dagarna på att bygga på vår nya paintballbana, väldigt drygt men skönt att vara ute iaf. Efter att ha städat upp ett hygga till speldugligt skick så körde vi vår första paintballmatch! Jag och min lillebror David började med att försöka flankera de andra men det gick riktigt åt skogen då pappa låg i backhåll och väntade på oss. Smidig som man är slängde jag mig ner bakom en sten och drog iväg en salva mot farsan. Efter en tid som kändes som en evighet med vinande skott runt huvudet (ca 1 min) hörde jag David skrika till i baggrunden "FAN, JAG ÄR TRÄFFAD I BENET!!!" Spelet slutade med att jag träffat André med ett skott i halsgropen och pappa med ett skot rätt på skyddsmasken.

Anna kom hem från sin och hennes familjs Rom-resa under torsdagen så jag tänkte ta bussen den kvällen. När jag väntat på bussen i en halvtimme fick jag reda på att busschaförer har röda dagar hela veckan!!! Fick ta bilen in till stan dan därpå istället :)

Fredagen var väldigt trevlig ute i Valla med god mat och härligt sällskap, tack för det ;)

Nu är det nog dax att borsta gaddarna och krypa ner tillsammans med Anna i en skön säng :)

Snipp snapp snut, så var lovet slut...snart.

RSS 2.0