Chaos in my brain.

Nattens samtalsämne, "Vissa andas väldigt högljutt." Och efter att vi diskuterat det väldigt länge och kommit fram till att vi båda andas ganska så tyst, vaknar Karro och säger: jaha, ni hade med er egna filtar!
Jag hinner ju knappt träffa er nu för tiden, så det här får vi göra oftare mina gamla goa vänner :)

Idag övertalade Hampus mig att gå på julskyltningen. Ojojoj jag går nog inte dit nästa år, typ pensionärernas riksförbund som står och säljer lotter. Mycket givande kanske... hahaha. När vi blivit väldigt less gick vi till Jonas och där var Jenny så då hade jag någon att springa med till bussen. Tur.

Och Eve, jag kan ta hand om mig själv!!!

Dikten är fortfarande inte klar. Men banne mig att jag ska göra den så bra som möjligt!

Och ikväll har ÖGIf, Leo(eller, kanske inte leo då eftersom han skulle spela fotboll hela helgen, men resten av gruppen) & co sprungit i ösk igen. Stackarna.

Ha det underbart!(jag gillar den frasen bara)
Pussar

Jag står fast vid allt jag sagt senaste tiden

Igår såg jag äntligen Patrik 1,5. Den var riktigt bra!

Idag har jag sett helt galen ut.
Jag och Karro var duktiga och klev upp tidigt för att åka till PC klockan tolv och fota oss inför Nu knycker vi tältet, föreställningen vi ska göra till våren, som du absolut måste se!!




Ikväll ska jag på middag. Hörde att det blir tacos, mmm! Mycket mycket trevligt.

Och Karro, jag vet att jag är helt dum i huvudet egentligen som låter det som är bra bara rinna mellan fingrarna på mig. Men det är så mycket lättare att såra sig själv än någon annan. Och allt är bra som det är nu! Jag bestämde mig för att det var fel och jag står fast vid det. Dessutom så börjar det bli längesedan nu.

Ha det underbart!
Pussar

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Nästa sekund känns allt bara så rätt

Less, trött, slut och irriterad.
Dessutom så gör min vänstra jumske förjävligt ont, jag kunde knappt träna idag. Jag värmde upp, körde typ en övning innan jag var tvungen att ge upp för att mitt ben inte går att lyfta, sträcka eller gå för mycket på. Så nu får jag inte träna imorgon och kanske inte på måndag...

Och, jag får inte bort brunfärgen från min rygg och ansikte. Jag kan lova att det inte ser bra ut. Och jag såg inget vidare bra ut idag heller, helt galen måste jag sett ut. Men go Tuvalu! iaf.

Och, jag ska skriva en dikt tills på måndag. Jag har kommit in i en sådan där period igen då jag inte kan skriva. Ingenting blir bra, allt blir bara en enda röra av ord. Det går inte direkt bättre för att jag inte gillar min svenskalärare och just därför vill göra den så bra som möjligt.

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

/Jason Mras
(Texten har ingenting med något att göra. Jag bara gillar faktumet.)

Nu ska supertrötta Anna gå och sova. Ha det underbart!
Pussar

Don't know

Det går att förändras sjukt mycket på inte alltför lång tid.
För ett halvår sedan var jag inte samma som jag är nu, samma person men inte på samma sätt. Allt jag tänker tänks annorlunda nu.
Och ett halvår innan det var det ännu mer annorlunda.
Det går framåt.

Något som inte kändes lika lyckat för ett halvår sedan känns helt annorlunda nu.
Och då hade jag förväntningar. Nu har jag inga förväntningar eller förhoppningar eller något sådant, jag är ledsen men det har jag inte. Jag tar en dag i taget och ser vart livet leder.

Eve slog mig idag(fast det förstod jag att hon skulle göra, haha), jag tror hon är lite förbannad på mig. Hon kanske hade sina anledningar. Men du ta det lugnt ;) Allt är prima vettu!

Jag har tappat orden när jag skriver igen. Jag ska skriva en dikt på skolan. Ingenting blir som jag vill, allt blir bara dåligt.

Pussar

Östersund en fredagskväll



Jag har alltid velat ta kort på stan på kvällen eller natten. Det är ju så sjukt fint. Och i fredags så tänkte jag, när jag gick från Madde mot stan, "perfekt, nu ska jag ta kort på stan för nu har jag med mig kameran!!". Och jag var överlycklig.
Dock så såg jag nästa morgon när jag tittade på bilderna att jag tagit alla med undervattens/akvarie läge, lyckat. Så, här ser du nu en alldeles för röd och suddig bild som inte blev den där perfekta nattbilden det var meningen att det skulle bli.

Pussar

Lever så mycket man hinner

Jag ska inte till cirkusen till tolv. Sabina är tydligen den enda ordentliga, hon hade såklart koll på att det började ett.

Fredagskvällen var kul. Trevligt hemma hos Madde. Vi borde filmat när vi skulle gå hem efter att vi följt Tommy, Jens & co till bron, så de kunde gå säkert till krogen sen. Det var humor på hög nivå, både jag och Madde är lika kissnödiga och småspringer från bron till Ica nära(helt plötsligt kändes det väldigt långt) samtidigt som vi planerar hur vi ska låsa upp dörren, ta ut nyckeln, vem som ska gå på toa först osv. Allt för att det skulle gå så fort som möjligt, ojojoj säger jag bara.

Gårdagskvällen var också mysig. Fast det är så många lägenheter där så jag kommer nog aldrig hitta till Leo. Såklart lyckades vi hamna framför någon skitläskig, och emellanåt skitseg, skräckfilm(igen). Fast vi måste ju se slutet någon gång också ;) Och jag vill aldrig mer spela kort mot Leo, det är ju knappt kul, haha. Jag fattar inte hur man kan få sådär bra kort ens. Jag kan ju erkänna att jag förlorade vändtia 3-1. Den gången jag vann gick han ut på en tvåa, lyckat av mig!

Ha det underbart. Och nästa gång vallafolket träffas och gör något kul ska jag se till att inte ha annat för mig.
Pussar

If I'd fall would you pick me up?

Sabina är ju för gullig. Nyss ringde hon från Eastern Palace och babblade på lika glad och galen som vanligt. Karro sa hej, hon är också gullig.
Det känns lite speciellt, vi har gått på samma dagis, skola, kyrkis, tyggrupp osv hela våra liv och nu åker de på klassfest själv. Väldigt komiskt att vi inte gått skilda vägar förrän efter fjorton år tillsammans, eller snart femton egentligen. Det är verkligen på tiden nu;) hahaha. Och jag tror inte man någonsin tappar kontakten med de som stått en nära så länge. Liksom, hur skulle man kunna tappa kontakten med de som varit ens närmsta vänner nästan hela livet?

Nu blev jag väldigt djup, inte meningen. Jag är lycklig utan någon anledning egentligen, jag skyller på det.

Nu ska jag snart ta bussen till Madde. Tommy skulle ut på krogen ikväll så hon ville ha sällskap i sin lilla lya. Och det tackade jag inte nej till när båda annars har så fullt upp.

Ha det underbart!
Pussar

Den är nog lika grym och svartvit som man tror

Jag har tråkigt. Jag kom hem sju idag, då fikade jag och duschade riktigt långsamt för att få tiden att gå. Då var klockan åtta och jag hade inget annat att göra än matteläxan. Jag räknade några tal och sedan blev jag så arg på matten så jag gick till datan istället.
Så nu sitter jag här, klockan är knappt nio och jag har absolut ingenting att göra. Meningslös kväll eller vad? Det värsta som finns är att ha tråkigt, faktiskt. Jag vet att det finns ni (få?) som älskar att ha tid över och bara göra ingenting. Men jag står inte ut.

Jag tycker att alla ska sluta skratta åt våran FN-resolution om Tuvalu: "Vi är 11 tusen invånare(lika stort som Brunflo), våra fyra taxi-bilar kör inte fortare än 20 km/h för att kunna dryga ut avstånden så mycket som möjligt(de 500m ca) och hjälper ni oss inte blir vi det första land som sjunker(Fatta lix, första landet som sjukner. Klå det om ni kan!!" Jag menar, vad kan låta mer seriöst? ;) haha

Och Eve, det är sant! Linda Bengtzing sjunger: Jag kan va under, jag kan va över svara mig ja eller nej lalalalala hur svårt kan det va? lalalala.

Imorgon är det fredag. Underbart!
Pussar

Ge mig sommar


It's like taking a guess and don't know the answer

Idag hade vi någon jätteläskig vikarie på idrotten. Jag skämtar inte, jag är rädd för han. Han var två meter(ungefär då) lång, stor som ett hus, står och skriker och tror det är body builder-träning. Som om det inte räckte sätter han på sin egenvalda musik där någon sjunger om playboys i hela världen. Och, det slutar inte här, jag fick även veta att han legat med en elev. Läskig människa.

Det var tester på FIGet idag. Wiiiihiiiii säger jag bara!!! :) (Ta det som du vill, hihi.) Och jag är nästan glad över att jag glömde mina spikskor för Eves är så grymt mycket skönare och sitter så grymt mycket bättre. Det kanske är så att jag ska anställa Eve som mamma istället.

Jag har haft "Celebrate good times, come on!" på hjärnan hela dagen idag utan att ens veta sist jag hörde den låten.

Nu ska jag fika. Och som vanligt avslutar jag med att jag tycker ni ska ha det underbart!
Pussar


Karro, det är lugnt. Våra mest använda ord förutom oj, va fan anna osv.

Att tala sanning är att ljuga så folk tror en.
Ja, så kändes det idag på tyg. Eller egentligen varje gång. Om de små gulliga barnen frågar något, låter jag jättevetande och svarar något som låter jättesmart. Typ. Väldigt kul, hahaha.

Jag och Madde hade ett riktigt serious talk idag. Jag är seriös och hon frågar "vad har hänt? Har du glömt nycklarna?". Det var seriöst, men nycklarna hade jag med mig.

Det var skolkort idag. Vill ni se någon som ser riktigt udda ut, kolla på nv08 mittenraden längst ut till höger. Jag lär se sur, uttråkad, skrämd, äcklad ut och allt möjligt  på en och samma gång.

Jag har kommit på hur sjukt bra det är att träna. Det är liksom en perfekt ursäkt för att slippa plugga. Nej, jag hade träning igår och i måndags så jag kan inte mina engelskglosor tills idag(onsdag). Jag menar, hur många gånger har jag inte sagt och tänkt så. Underbart!

Vem sjutton är okänd kändis? Bara undrar.

Ha det underbart så ser vi till att göra något bra med livet ;)
Pussar

Jag är less på rubriker

Idag har jag läst hundra sidor i en engelsk roman, jag har fortafarande trettio sidor kvar tills imorgon. Det gick upp för mig någon gång idag att, shit jag ska skriva rescension nästa vecka, jag har bara läst en tredjedel av boken! Men jaja, nu har jag lu läst största delen av boken.

Igår sov jag en timme, precis som jag sagt att jag skulle. Sedan blev det filmkväll och ut-och-gå-i-snön-och-bli-blöt-kväll :) Påväg till Ica kvantum hann jag bli riktigt snöig och från lägenhetsbalkongerna droppade det snö/regn-klumpar. Vi hittade en skräckfilm som vi kanske skulle klara av att kolla på. Men det var inte så farligt som vi trodde, den var lite halvseg och det enda läskiga var stora insekter. Men ändå, vi hoppade till och gömde oss bakom kuddarna ett antal gånger. Haha, det är faktiskt väldigt kul att titta på skräckfilm med någon som är lika rädd som jag ;)

Och jag tycker synd om ögifs grupp A, Leo, Andreas o co. som var och sprang på ÖSK idag. Ibland känns det så obeskrivligt underbart att gå RIÖ.

Nu ska jag fortsätta läsa engelskan och sova riktigt länge. Sovmorgon imorgon!

Ha det superbra
Pussar

Jag och bussar går inte ihop. Fast det är en helt annan historia

Snart kan jag inte längre skylla på att konstiga saker händer på grund av fullmånen.

Igår lyckades jag laga mat! Helt otroligt.

Maria, skäms inte över mig. Snälla.

Nu ska jag sova, så jag orkar vara vaken ikväll. Fast jag tror ändå att jag inte pallar att vara uppe så länge ikväll också.

Ha det underbart!
Pussar

Det blir fel hur man än känner

Fucking bitch, you fucking fucking fucking bitch
Sorry, kom bara att tänka på en låt vi lyssnade på i måndags när vi städade cirkusen. Ja, den är sjukt dålig, men fastnar på hjärnan.

Jag hoppas och intalar mig själv att det bara är fullmånen som påverkar mig. Annars är det illa.
För virr för sitt eget bästa brukar det kallas.

Jag är fortfarande kvar i något jag trodde jag lämnat bakom mig. Men kanske är det så, att vissa saker inte går att ändra på.
Men ändå så vet jag ju att jag aldrig skulle tillåta mig själv att gå tillbaka till något som varit, något jag varit.

Så nu blickar vi enbart framåt. Det som hänt har varit, det som händer i framtiden måste vi se till så det blir bra.
Öppet hus imorgon. Sedan träning. Och sedan filmkväll. Sånt gillar jag!

Osammanhängande inlägg. Det måste bero på månen.
Jag tycker du ska lyssna på Winnerbäck-Pacemaker(rubriken)

The future-here we come
Pusselipusspuss på dig

I don't know, but I do care

Underlig dag.
Vaknar innan 6 och är alldeles för pigg.
Var på skol-if mötet i nästan 20 minuter för att sedan skynda mig till spanskan för att vi hade prov.
Efter prover var de flesta försvunna och jag för mätt för att gå och äta med Karro.
Så jag sitter i lyan och spelar kort och tillslut får jag ändå min mat för att Hampus inte heller hade ätit.
Och, jag hinner också förbereda min pratgrejs om en artikel på engelskan, på håltimmen.

Sen gick det utför. Jag sparkade upp en dörr och fick jätteont i jumsken så jag knappt kan gå i trappor.
Sen missde jag alla bussar hem, från jag slutade skolan tills klockan var tio över sex. Om du inte tror mig, så kan jag lova, det går faktiskt.
Och jag fick veta av Mathias att jag är tankspridd, antar att det inte är positivt, haha. Men ändå, ska han säga, han som inte förstod att busshållplatserna var åt det håll bussen åker, hahaha ;)

Och Eve borde anställa mig som "mamma". Det verkar behövas ibland, "Anna, jag har inga strumpus, jag har ingen hårsnodd, jag har inget puder" osv. Gulleve ;)

Och. Jag älskar onsdagar! Slappa. Sköna. Superhärliga.

Ha det underbart!
Puss från mig

The sounds!



Denna låt har förföljt mig i några dagar nu. Därför borde du som läser också lyssna på The sounds tycker jag ;)

You're not really on your own

Till att börja med. Jag, Anna Nymo har köpt skor, som inte är av conversetypen eller liknande, och jag gillar dem verkligen! Svarta, smått spetsiga och med en liten klack. Super duper sköna! Liksom ända sådana skorna som varit riktigt sköna OCH snygga.

Och idag hade vi väntat tillräckligt, nu är det nästan vinter så nu var det dags. Vi grävde en liten grop och nu ligger Sotis där, utanför köksfönstret. Kalla mig överkänslig, säg att det bara var ett litet husdjur. Men mina tårar gick inte att stoppa och jag förstår nu hur mycket jag saknar mitt lilla marsvin. Liksom, när jag vaknade mitt i natten och inte kunde sova och såg att hon också var vaken och att jag inte var själv så vi kunde skrämma bort mörkret tillsammans. Eller som de gånger mamma hittat mig med henne uppkrypen under min haka och båda har somnat framför tv'n. Eller på sommaren när hon gjorde lyckoskutt i gräset, men sedan blev rädd och kom springande upp i mitt knä.
Och egentligen är det väl inte konstigt alls att jag saknar Sotis när hon bott i mitt rum stor del av mitt liv.

Ett som är säkert är iallafall att jag saknar en del av mig, den där lilla svartvita delen kärlek.
Men det känns bra nu att lilla marsvinet ligger i marken Som att lämna en del av barndomen.

En dag fastnade vi på bild :)
Photobucket


All my love
Annapannapyttipanna

Det är väl tanken som räknas ändå Jag skulle önska att tanken var klar

Jag följer grupptrycket. Hmm... Vad vet du egentligen om mig?
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811071128104084&a=1&
 
Idag diskuterade bomber på spanskan. Soledad blev förskräckt, "Mamma mia! blablablabla(på spanska)". Sen frågade Anna om man skulle skriva meningar på svenska. Soledad svarar ca fem gånger, "Sluta tänk på bomber nu. Ni kan sjunga 'bailar la bamba' så kommer ni på andra tankar. Vem var det egentligen som tänkte på bomber hela tiden?

Sedan fikade vi på Törners. Det var mysigt, och väldigt gott. Och kul, Julia sa att nv08 var full hela tiden. (Så det inte skulle gå att byta till den, men det tog det ett tag innan vi fattade). Sedan var Karro lite glömsk. Så hon fick springa tillbaka till Törners och hämta sin påse med kläder ;)

Nu höll jag på att skriva godnatt. Det ska jag inte.
Ha  en underbar helg, ni underbara människor som läse det här

Puss

Det är så lätt att gå på Det är så svårt att stanna upp och gå tillbaka igen Som du vet

Jag har för lite tid för allt. Det finns ingenting jag verkligen har tid med. Och som du vet så har jag alltid mer att göra än vad det finns tid för.
Men, jag antar att om ett dygn skulle ha hundra timmar skulle jag ändå ha lika lite tid över. Och jag antar att jag gör som precis alla säger åt mig att göra, "Du måste prioritera, Anna!". Jag antar att jag prioriterar. Och jag antar att man också halvt undermedvetet prioriterar det som är viktigast. Tyvärr, eller nåt, så finns inte skolarbetet med där. Men vad spelar det för roll, jag har ju ändå aldrig haft som mål att få mvg i alla ämnen, utan jag ser hur det går. Och hittills har det ju funkat.

Och nu, till dagens stora upptäckt.  Filosofi någon gång ibland är nödvändigt om man går nv. Man mår bra av att bara  flumma ur helt  ;)

Och  jag är så sjukt trött både i kroppen och i huvudet. Jag ramlade omkull idag när jag skulle ta fram grejer ur skåpet.

Och vi var helt klart bäst på riö-teorin idag. Medans alla andra sporter var jättenoga och gjorde värsta diagrammen ritade vi ungefär en tredjedel av tre egenskaper. Allt det där ingående som alla andra hade var nog inte så nödvändigt.

Nu ska jag sova, så jag inte trillar omkull igen, och bara hoppas att spanskaprovet imorgon går bra.
Puss från mig

Något är inte som det borde

Jag vet att jag är feg. Jag borde göra något åt det jag kallar problem för att få dem ur världen. Men som sagt, jag är för feg och fegar ofta ur. Du ser jag förmår mig inte ens att skriva vad själva problemet är. Men det är inte nödvändigt, för det handlar inte om att någon ska förstå, eller att jag vill ha hjälp av någon. Jag känner bara för att skriva av mig litegrann. För problemen, som du kanske inte skulle kalla problem vad vet jag, måste jag lösa på egen hand. Men det är ganska svårt när man som jag, är feg och velig och inte vet hur jag vill och borde göra för att få någon ordning på allt.
Så tillsvidare tänker jag så du nog hör hur det knakar. Nej, inte riktigt. Jag får se hur allt blir, hur det löser sig, om jag lyckas lösa det eller om jag får se allt att långsamt försvinna.
Mitt värsta problem är att jag faktiskt bryr mig om hur allt kommer att bli. Men det löser sig nog, värre är det med engelskglosorna.

Och! Jag hittade en hundring idag, det var trevligt. En rigtigt god fika skulle inte sitta fel.

Ha det underbart och kramas mycket, sprid kärlek för sjutton! Människor behöver det, speciellt när det är mörkt och kallt.
Puss från mig

The world in colour

Idag åkte jag från träningen på cirkusen för att åka hem för jag hade så grymt ont i magen och så har jag plugg som ska göras. Magen är inte bättre fast nu ska jag börja dricka hälsodryck igen. Men jag kan typ hälften av engelskglosorna, mycket bra för att vara jag måste jag säga.
Att jag har ont i magen kan bero på att jag ätit farmors mystiska pepperkakor igår och idag, fast de är ju så goda!

Idag lyckades jag och Emma missa en massa av engelskan för att vi inte hann till början på grund av riö-träningen. Åh vad jag älskar riö ibland! Fast jag är orolig för mitt engelska betyg.
Idag hade vi också någonting udda på biologin(igen). Och när vi sitter och pratar om pingviner i, vad kan det varit, fyrtiofem minuter(?) så undrar jag verkligen varför jag går nv.

Jag och Johanna hade också ett mycket intressant samtal idag, ojoj. Hahaha.
Och jag och Anna förstår inte varandra när vi pratar, men det lär vi oss nog.
Och Sabina, är det du som varit inne i min blogg en massa gånger idag bara för att vara snäll igen? Avslöjad ;)

Nej, nu ska jag sova och övertala magen att bli bra. Skicka mig en dröm med "bra-mot-magen-saker".
Puss från mig

Have you seen my friends? They're just the same

Ojojoj vi tre i ett nötskal. Jag tror inte du på något sätt kan förklara det bättre. FLUM helt enkelt.

Vad skulle jag göra utan er?

Photobucket

Och Sabina. Denna bilden enbart för din skull. Snacka om att fastna på bild, snygging! Sex av sex toasters som "någon" sa när vi stog på en stege flera meter upp i luften och var osäkra på om vi skulle överleva, eller om stegen skulle fälla ihop sig.
Jag och Karro har ett väldigt allvarligt problem. Det har inget med stegar att göra, snarare grekiska gudinnor och korkade personer. Vi får komma på något bra till detta. Men måste bara säga att det är typiskt Karro alltså, för bra för sitt eget bästa.

Och för övrigt borde jag plugga, Men riö-frågorna tar död på mig. Farmor har bakat någon slags pepperkakor, det låter som ett bättre alternativ.

Pussar från mig till dig

RSS 2.0