Äntligen tar jag mig ork att visa lite bilder

Jag har börjat tycka att det är så sjukt otroligt tråkigt att vara hemma själv varje dag mellan typ tolv och fem. Vad ska jag göra med all min tid? De dagar jag tränar går det ändå bra, för om jag tränar efter jobbet är jag hemma tidigast två. Och om nån är ledig så man kan ses eller gå på stan är det ju också kul såklart. Men nu  har jag blivit förkyld och orkar inte med någonting Så nu har jag spelat wii i en och en halv timme, men fortfarande är det en timme tills mamma kommer hem, jag har tur för hon slutar tidigt idag men kanske att hon skulle på stan så då blir jag själv ändå. Jag vet att jag egentligen har det lyxigt. Och jag håller med, de första dagarna var det skönt, men efter fyra månader börjar jag tröttna...

Här kommer iallafall lite bilder från förra helgen då vi var i Överammer och myste.

Jag och Rebecca i skoterkläder, finfint. Jag tycker det ryker lite väl mycket om Tommys skoter, men vad vet jag?

Skoteråkning är ju alltid lika gött. Glada pojkar äter galet god middag.

Rebecca snor min pizza, men jag tycker om henne endå. Tommy får födelsedagspresenter i efterskott.

Jag och rebecca hade bakat äckliga muffins med goda maränger. Söndagen med underbaraste vädret!

Mathias och Tommy sliter, jag och Rebecca chillar, precis som det ska vara.

Kolbullar fyllde våra magar hela helgen. Tommy och Mathias busar.

Solblinda. Vi var uppe i ett sjukt högt utkikstorn, vägen upp var en metallstege med tunna metallräcken.

Galet högt.

Två år och elva månader

...har jag och Mathias varit tillsammans idag. Helt sjukt länge måste jag säga. För tre år sedan trodde jag inte att jag skulle kunna klara av ett förhållande så länge. Jag tycker själv att jag är riktigt dålig på förhållande, jag är allt som inte borde fungera i ett förhållande. Jag är tjurig, allför envis, långsint, jag har svårt att dela mitt liv med någon annan, mina armar och armbågar är egentligen alltför farliga att sova bredvid och jag tycker jättemycket om att vara själv. Alltså är det då inte jag som håller ihop detta underbara "vi", men än så länge har jag inte heller förstört det och det hoppas jag aldrig händer. Och jag lovar att jag ska ge allt jag kan för att inte vara alltför hopplös och för att hjälpa till att hålla ihop oss. Jag älskar dig min underbaraste!


God only knows why it's taken me so long to let my doubts go

Nu har jag lagt ut en annons på blocket med min balklänning. Det gör ont i hjärtat att sälja min älslkling, my precious. Men jag vet att jag måste, vad sjutton ska jag ha den till annars?
Min familj tycker att jag äter så mycket kakor och godis nu för tiden så jag borde bli så tjock. Men inte det, jag kom fortfarande i min klänning nästan lika bra. Det var bara höften och rumpan det blev tajt över när jag tog på mig den.

Så förhoppningsvis kommer världens underbaraste klänning att ge någon mer en fantastisk balkväll! :) Är någon som läser sugen på en klänning, eller vet nån som vill ha en klänning. Kika in här.

Och en helt annan sak. Emma min lilla Emma, varför flyttar du från Trondheim när jag flyttar dit?



Denna underbara klänningen är till salu! :)

It's going to lead up to something bad

Nu har jag väl fått sju års olycka. Min spegel ovanför huvudet ramlade ner mitt i natten och gick i tusen bitar.

RSS 2.0