Lite rikare, lite gladare

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHH!!!! Jag fick lön idag! Ojojoj vad det var välbehövligt. Men den ska sparas inför kommande utgifter. Med tanke på hur mycket skor jag har hittat, och hur mycket kläder jag kommer vilja ha till sommaren, och för att jag inte vill leva ett snålt liv när det blir varmare.

Igår gick jag brev om att jag fått sommarjobb och idag kommer pappa förhoppningsvis hem med en ny telefon! Jag har haft flyt ;)

Och igår fick vi nya tyg på cirkusen. Det kom en stor grön tomte som hade med sig godispåsar till de små barnen och jag och Karro fick vårat ögongodis. Långa mjuka underbara mossgröna tyg. Fast lite sorgligt var det faktiskt att ta ned det röda tyget och skicka iväg det, under hela mitt "tyg-liv" har det ju ändå funnits där för mig som en trogen gammal vän. Nej, nu ska jag inte överdriva mer, men lite lite lite sorgligt var det faktiskt.

Och imorgon är det enbart träning och spanska, dock med ett sjukt tråkigt prov på spanskan men ändå. Sedan blir det tacos hemma hos Mathias, innan alla utom jag ska på bio. Det hoppas vi blir riktigt mysigt.

Nu borde jag plugga. Eller äta, får se vad som känns mest frestande.

Ha det underbart!
Pussar

Godnatt och sov så gott

Hum... dagens fråga, hur går det med Annas reportage? -Det går som vanligt, med alla udda svenskauppgifter, inte speciellt vidare. Fast om man tänker på att jag har skrivit nästan en hel sida på en dag så går det sjukt bra. Mathias kom för att hjälpa mig. Vi tycker ganska olika om hur man skulle skriva, men ett antal meningar blev det iallafall. Och idag fick vi efterätt blåbär och hallon paj, det var ju gott iallafall ;)

Imorse vaknade jag klockan tio och trodde jag skulle få sova ett tag till, men inte det. Mamma kommer in och säger åt mig att kliva upp för att det snart var lunch. Jag som hade svårt att sova igår kväll, för att det var så kallt och jag låg och skakade ;) Så jag skruvade upp mitt element och nu luktar det istället bränt i mittt rum.

Nej, nu måste jag gå och bli trött så jag kan sova snart.

Förövrigt så kom jag på idag att vi hade glömt att hämta ut tygen i fredags. Det som var jätteviktigt och vi fick absolut inte glömma det eftersom tygen absolut skulle vara på cirkusen på måndag morgon. Jag fattar inte att vi alltid glömmer eller klantar till allting. Tror Doris blev sur, igen.

Sov så gott alla underbara människor!
Pussar

mmmmysfredag

Mysig fredag :)
Fast pannkakorna blev smått misslyckade och mina armbågar är riktigt farliga...
Idag blev det lång(kall)promenad och panini på Tehuset, underbart gott!
Ikväll blir det trevligt hoppas jag.

Maddes sms förvirrar mig, fast jag tror vi kom fram till att det blir tacos på onsdag, hahaha.

Ha det underbart!
Pussar

Just keep going, just keep going, just...

Antingen gå bakåt och gå ner sig eller gå framåt och blicka mot nya saker. Att stå kvar tjänar ingenting till.
Jag är så trött idag, helst i huvudet och jag antar att det beror på alla tankar som springer runt därinne.
Jag trodde att jag slutat tänka och bry mig om "det förflutna". Men har jag verkligen det, när jag tycker det är jobbigt och gör allt för att inte bry mig om det så fort det kommer och påminner mig?
Men jag vill ju enbart titta framåt, jag pallar verkligen inte något annat.
Jag känner mig trygg i mitt liv så som det är nu och jag antar att det är det jag mår bra av.
Det finns något just nu som kan leda till något bra, det måste jag ta vara på. Och nu ska jag inte klanta till det som jag annars alltid gör...

Inga mer negativa, förvirrande, besvärliga tankar och frågor utan svar nu!
Jag vill ha påsklov, har ett extremt behov av lov just nu.

Och imorgon morgon blir det kul. Hoppas jag ;)

Ha det underbart! Njut av livet(det är jag sjukt dålig på)
Pussar

mmmhmmmm


Jag känner mig så trygg hos dig

Solen lyser och jag är inte lika deppig som igår förmiddag :)

Skön sovmorgon dessutom.

Ha det underbart!
Pussar

skönvecka. eller?

Fan vad less jag är.
Fan vad jobbigt det var att kliva upp imorse.
(Egentligen så är det lika jobbigt varje onsdag...)
Min rygg gör ont. Jag är så less på min rygg att jag snart amputererar bort den.
Jag vill inte ha engelska idag.
Jag vill sova. NU.
Mitt hår är stört, min lugg går ner till mitt i ögonen...
Jag måste sluta deppa nu


Slut på idéer till rubriken...

Jag är förvirrad, som vanligt tänker väl du, igen...Fan, vad ska jag göra? Vad är rätt och vad är fel? Varför skriver jag detta och får mig själv att verka ännu mera förvirrad än jag är... Dessutom så är även min bloggdesign förvirrande, men jag har aldrig haft orken och tiden att ändra den. Dessutom så förvirrar det nya msn mig, fast det är fint :)

Karro står ännu en gång för veckans kommentar. "Det är mycket roligare att äta pizza hemma, för då kan  man skratta så högt man vill!"
Jag saknar Karro, fan vi hinner ju aldrig träffas. Men vi hoppas på helgen! :)

Imorgon är det bad på idrotten. Jag hatar bad, på idrotten! Jag hatar att visa mig i bikini, helst på vintern.

Nu måste jag äta och sova. Någongång när jag orkar ska jag ladda upp några bilder från helgen i Falun. Jag och Eve är alltid såå fotogeniska tillsammans.

Ha det underbart!
Pussar

Beautiful dawn

Godmorgon.
Jag har sovmorgon till tjugo över tolv och officielt ledigt från träning. Kan det bli härligare eller? Jo faktiskt, om mitt nagellack kunde torka snart så jag kunde gå och duscha...

Resan till Falun var, ja vad ska man säga, speciell. Jag och Eve var en massa år över medelåldern. Jag tror tillochmed att vi var äldst på hela skolan vi bodde på. Det var små, skrikande, springande, jobbiga barn överallt. Jag trodde jag skulle dö. Ända lugna stället var i en källare, fast där var det läskigt...
Fast affärerna i Falun var mums! Jag har aldrig sett en så stor Gina Tricot-affär förut. Så efter en dag I Falu stad hade jag köpt en helt underbar tröja, otroligt snygga solglasögon, de gulligaste trosor jag någonsin sett och det sved i min plånbok. Men det var det nog värt.

Själva tävlandet bör nog inte riktigt nämnas. Jag kom till final på 60m vilket jag var jättelycklig över, men annars var det ingenting lyckat. Så jag är förvånad att jag kom trea på kulan efter mitt alldeles för dåliga resultat.
Resten av ÖGIF gjorde däremot jättebra ifrån sig. Eve kom tvåa och trea i det hon ställde upp i och många andra gjorde fina resultat :)

Nu kan jag nog snart gå och duscha.
Pussar

Early morning

Grattis till Julia och Julia, i efterskott!!

Okej. För den intresserade, även den som inte är intresserad, så måste jag bara berätta hur lycklig jag är. Jag fick inte ig på matteprovet!!! Jag var helt säker på att jag skulle få ig, jag kunde inte uppgifterna och på de jag kunde gick det åt helvete. Precis likadant på fysiken, och ändå sitter jag här och ler åt mina vg på båda proven. Lycklig tjej!

Igår blev det scones(med under bar och gullig marmelad) och te och risifrutti till middag. Dock så satt jag fast med min kub så jag var inte så hjälpsam i baket, men det klarade Mathias alldeles utmärkt själv.
Men såklart så måste jag ju få fundera på frågan, "hur klantig är jag egentligen?". På bordet står brödfatet och jag ska ta en scones men märker inte att det ligger ett bröd ovenpå min scones, förrän det har trillat ner på golvet. Trodde jag. Precis när brödet borde ha träffat marken skvätter det upp vatten, "va fan?" tänker jag, det visar sig att nedanför bordet stod kastrullen med tevatten. Så jag har alltså lyckats putta ner brödet rätt i kastrullen och skvätt vatten över golvet och mattan. Och där nere låg ett genomblött bröd och simmade.

Det mesta är packat, hoppas jag, och jag drar till Falun i eftermiddag.

Ha det underbart!
Pussar

Just like you imagine

Här, framför datan, sitter jag halv elva en onsdag. Vad är det med mig, jag som brukade somna som en stock vid tio, eftersom jag brukade ha ett enormt sömnbehov. Jag var död om jag inte fick sova alla mina timmar, helst tio. Denna vecka har jag varit pigg framemot elva, då jag lagt mig i sängen för att ligga vaken ännu en timme och sedan blir jag så irriterad att jag sätter på musik. Och någon gång närmare gryningen har jag somnat. Och jag har inte varit sådär halvdöd heller denna vecka som jag annars brukade vara . Detta är mycket underligt...

Idag blev det både mat på stan och sedan födelsedagsfika hos Julia. Det var mycket trevligt, trångt och gott och Julia såg glad ut över presenterna. Även fast hon trodde hon fått bara ett tomt kuvert, hahaha ;)

Nej, nu ska jag skärpa mig med sömnen. Sängen väntar(liksom biologiboken, suck)!

Ha det underbart!
Pussar

För mycket tid att tänka

Kvällen avslutades med att jag och Sabina gick hem. Som vanligt så blir det en deep-talks-promenad. Då blir jag alltid så filosofisk och tänker sådär lite för mycket som jag kan göra ibland. Någon gång, när vi börjar närma oss våra hem, tror jag att det mesta slutade i att jag tänker för lite i vissa stunder. Typ Sabina är smart och jag kan vara korkad ibland, eller något liknande. Det som är helt sant iallafall är att jag älskar våra depp-talks-promenader och att Sabina är riktig gullig ibland. Och Sabina, jag ska rädda dig från hemskheter hahaha.

Och en till sak. Det känns som att det var evigheter sedan jag umgicks med Karro, visst träffas vi ibland men ändå... Jag minns sist vi hade en AnnaKarro kväll och det var sjukt längesedan, och fan vad jag saknar det. Vi får skärpa oss och planera in en gammal hederlig mysig kväll framöver!!

Och Kicki sa idag att min skapelsemys var bra! Helt oootroligt, det är den första komplimangen jag får för något jag skrivit sedan vi började gymnasiet. Jag är överlycklig, typ.

Och! Anna har fyllt år under lovet! ETT RIKTIGT STORT GRATTIS TILL ANNA!!!

Och så kan jag ju avsluta med Karros gamla citat.
 "Livet är som en ketchupflaska. Först kommer ingenting sen kommer allting på en och samma gång. Precis som Per Gessle sjunger: här kommer allting på en och samma gång."

Ha det underbart!
Pussar


Nu åker jag iallafall...

Det är egentligen alldeles för tidigt för att vara vaken nu och jag är påväg till mormor och morfar alldeles strax. Jag vill inte, jag kommer bli galen av för stor tristess. Överlever jag är jag hemma på söndag...

Ha det bra!
Pussar

Anna njuter av livet

I förrgår sent på kvällen började jag gå runt och småle för mig själv. Igår när jag vaknade kände jag lyckan börja bubbla i mig som sockerdricka och jag gick runt och fnittrade hela dagen, thihihi. Och för att inte tala om idag, såhär var det extremt längesedan jag var ;)


Och dessutom så lyckades jag laga en god middag igår. Min specialare, matvetesallad á la Anna :)



Snart beger jag mig till Anna för att bara mysa.

Ha det underbart!
Pussar

Det är väl tanken som räknas ändå

Nej nu är jag less på tårtor och sådant.
Men ändå, grattis till lillebror som blivit lite större nu!!

Och denna vecka är det farmor som utan tvekan står för. Vi sitter och tittar på längdskidor på tv och farmor upptäcker någon med ful frisyr, han började bli flintskallig. Då säger hon: "han borde ju inte få vara utan mössa när han ser ut sådär!" Liksom hallå! Han tävlar just då i vm i längdskidor, spaler det då någon roll hur han ser ut?

Och jag vet fortfarande inte om jag ska stanna hemma mot slutet av lovet eller om jag ska följa med till mormor och morfar :/

Ha det underbart
Pussar

RSS 2.0