Juli 30, 2011

Jag sitter i sängen och äter frukost, har en mysmorgon för mig själv innan jag börjar jobba. Och mathias får inte heller vara med för när han åkte och jobbade låg jag och sov som en stock.

Yran hittills har varit helt underbar, som alltid! Fast det känns som att det går så himla fort, det är redan lördag och sista yrandagen för i år, snyft... Fast det kanske är tur, jag hade nog inte klarat av att jobba på dagarna. Imorgon väntar mördarpasset, jag ska jobba tolv till tio elva nångång, jag kommer vara död, gå runt sovandes.

Västkusten var helt underbar förresten. Här kommer en bild från fina Smögen


YRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nu är jag i Östersund igen! Efter en vecka på västkusten och en typ fjorton timmars tågresa är jag här igen, alldeles lagom till yran. När jag får tillbaka kameran ska jag lägga upp lite fina bilder, glömde den jäveln i valla idag.

Jag hade egentligen inget vettigt att skriva, kände bara att det var dags för ett inlägg snart.

Jag sitter och peppar till The sounds, ska snart duscha och sen börja laga maten till mig och tjejerna idag.



P.s. ursäkta för att min stora återkomst blev ett så himla tråkigt ilägg

Ensamma dar har jag saknat mitt huvud mot ditt bröst

Hej

Här sitter jag och väntar på att nagellacket kan torka så att jag kan gå och lägga mig.

Mer hade jag nog inte att berätta.

...eller jo förresten, Mathias är väldigt söt (hoppas han läser det här nu och ser detta) och den här låten är väldigt bra, har haft den på hjärnan hela dagen.


Semestersvenne

Jag börjar förstå den här svenssoniga semesteruppståndelsen. Det här med att alla blir precis likadana så fort de får semester. Man slutar raka sig och går med veckogammal stubb, man klär sig i skabbiga semesterkläder, man struntar i att tvätta håret några dagar bara för att man kan, man hälsar glatt på alla man känner på ica och säger: "jaha, har du fått semester än då?" sådär "klämkäckt", man dricker kaffe i hammocken till fågelkvitter (i sina skabbiga kläder och otvättat hår men med semesterleendet på läpparna) och såklart ska det ätas massor med jordgubbar.

Jag känner att jag börjar komma in i den här semestergrejen. Jag är ledig på onsdagar och torsdagar och det känns så lyxigt att vara ledig mitt i veckan, det blir mer som semester än som att ha helg. Så mina två semesterdagar passar jag på att vara en så typisk semestersvenne jag bara kan.


Walking on sunsnine

Jag åt en asgod ciabatta till frukost, det gick bra att jobba idag, jag drack en sjukt god latte idag som jag dessutom gjort själv efter att jag lärt mig espressomaskinen, träffade Rebecca och Frida idag, kom hem och mamma hade gjort pannkakor (jag ÄLSKAR pannkakor), jag har världens underbaraste pojkvän, solen skiner, jag är ledig i två dagar och vi ska snart få skjuts av Tommy till en middag hos honom.

Livet är allt bra underbart ibland!

Lördagen den 2 juli

Ville bara säga att jag är stolt som klarade av mitt jobbpass igår såpass bra. Att jobba tolv timmar och att efter elva timmar fortfarande vara trevlig och glad och inte tycka att det var så jobbigt är bra tycker jag. Att sista timmen var riktigt tung var en annan sak, men då var klockan också elva på kvällen iochförsig.

Nu är klockan halv elva och jag sitter och lyssnar på säkert och är trött. Om nån minut måste jag gå till jobbet igen, hoppas på en bra dag.

Förresten kolla vilken söt liten sak som har flyttat in på våran gård!

RSS 2.0