23 juni


Jag är förvirrad.
Jag antar att ni har rätt, jag tror jag vill. Men varför måste det bli så krångligt och utdraget?
Kan det inte bara lösa sig. Snälla?

Jag älskar knäppa människor, jag behövde nog den där dyblöta promenaden i spöregn ikväll.
Det var över en vecka sedan jag träffade Karro, så för våran första promenad på länge trotsade vi vädret regelt.
Min regnjacka kommer inte torka på ett långt tag, men det var det värt :)

Jag älskar mitt sommarjobb(oj, vad jag älskade saker nu).
Kling och Klang och charader! Vilken lunch vi hade idag. Typ världens tjejsnack(Andreas var såklart med också). Men det var kul och behövligt, tror jag.
Sedan klantade jag såklart till allting. Glömde titta på solglasögon på stan. Klant! Missade första bussen hem, så jag fick vänta på nästa. Klant! Strässade i mig middag så jag skulle hinna in med nästa buss för att träna. Sporthallen var stängd idag. Klant! Sedan missar jag första bästa buss hem, så jag får vänta på nästa även denna gång. Klant!

Men det har varit en dag av bästa sort! Tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjort på sommarjobbet nu, haha ;)

Ha en bra dag(eller natt, tolka det som du vill)
Pussar från mig

Sluta förvirra mig, eller fortsätt om det leder till något bra...

Lystring alla spöken!

Nu är jag i Stockholm och hälsar på släkten.
Idag var det midsommar så då stod man och glodde på en midsommarstång hela dagen ;) Det var så sjukt kul och extremt underhållande och intressant!.....Not....

Friidrottsskolan tog slut igår. Det var lite sorgligt, jag kommer sakna alla gulliga barn.
Men såklart så är det även skönt med en timmes längre sovmorgon och att inte behöva hålla koll på barnen som inte lyssnar. Igår sprang Måns upp till sekretariatet och ställde sig och skrek(!) i mikrofonen så att det över hela stan hördes "Lystring alla spöken!!!"
Men mitt liv fortsätter lika hurtigt nästa vecka. Cykeln är det ända rätta transportmedlet till sommarjobbet. På tal om hurtig så blir det nog ingen måltid på Max(inklusive glass till efterätt) innan träningen nästa vecka. Det var inte så lyckat att springa snabbhets-intervaller med den där goda glassen i magen.
Men vi hade kul på Max iallafall! Även fast vi stod i kö alldeles för länge än vad man orkar och även fast hamburgaren(med guacemole) var jättesvår att äta ;)
Och sedan våran lilla cykeltur med stopp i stan, iklädd klarblå tröja med LEDARE på ryggen och tightsen, behöver verkligen inte förklaras i detalj. Jag tror vi spar detaljerna för allmännheten. När man är trött är man flum, och så är det med det.

Nu har det slutat regna. Jag vet inte om jag kan komma på någon midsommarafton det inte har regnat, så varför skippa traditionerna i år?
Det är trist här, vi kom fram klockan fyra i natt, jag var uttråkad då och jag är fortfarande uttråkad. Men nu hittade jag en bok med en massa låtar, precis bredvid datorn. Så jag ska tråka ut tristessen och spela lite gitarr.

Ha en bra midsommar
Puss

Jag antar att jag vill, nu. Fan också!
Please forgive me...

Today is a good day

Först vill jag bara ge Emma och Maria ett STORT tack(igen, ja!) för eran  uppvaktning:) .  Ni hade verkligen inte behövt! Så tack för igårkväll. Men jag tror Maria får fortsätta lära mig spela fotoll, haha.

Idag var det poängjakt! Nej, åka tillbaka  till hofvallen efter nästan en timmes vila hemma.  Nej, det finns ingen starter  där när  tävlingarna ska börja. Vårat lopp.
Men ja, pers i kulan. 10.73 ungefär :) Kulkul. Sedan ett 100m lopp utan någon som helst fart i benen och utan någon  pepp kvar. Den försvann på kulan ;) Men jaja, starten var iallafall bra. Jag ska inte klaga.
Btw nästa helg är det VU. Nu till helgen är det midsommar(nästan ingen fattar det komiska i att vi  diskuterade det i nästan en timme. fan vada stört. haha xD)

På väg hem från Hofvallen höll jag och  Eve på att dö på Johannas cykel, medan hon och Rebecca lugnt cyklade bredvid, haha. Men vi överlevde och kan skratta åt det ;)
Vi har världens sommaruppdrag(jag  och min själsfrände). Det är till största del hemligt,  men handlar om att alla ska uppfatta oss som jättesmarta;) mohaha hahaha

Godnattpuss från mig

Ibland känns det okej att allt är som det är... kanske inte bra, men okej iallafall.

Min dag, idag

Jag känner att jag och min familj har blivit väldigt bra på att fira varandras födelsedagar på sistånde.
Ifjol var jag i Härnösand och tävlade på den 16 juni och i år kliver jag upp innan sju för att inte komma hem förrän vid nästan fyra. Då jag kommit hem åker mina bröder och mamma iväg på fotboll och pappa lägger nytt tak på huset. Så grymt lyckat..,  men ändå. Vad spelar en av 365 dagar för roll egentligen? Jag har haft kul idag iaf ;)

För idag började friidrottsskolan! Jobbigt ibland när man varit på Hofvallen i många timmar och ingen lysslar och flera står och skriker. Men för det mesta var de små friidrottarna riktigt snälla och gulliga. Speciellt en liten kille, Axel. Han var sjukt gullig, verkligen! Alla hans kommentarer blir föralltid ihågkomna.
Vi har egentligen väldigt slappt sommarjobb. Jobba i typ en och en halv vecka. haha ;)
Så detta blir en bra ekonomisk sommar. Jag har fortfarande kvar hela vårlönen för att ha varit konfaledare plus att det alltid är bra för ekonomin att fylla år ;) haha

Hoppar ni har det sjukt bra!
Puss från lilla mig

Orka skriva rubrik idag

Idag kom stora delar av min släkt och gav mig presenter och smakade av min supergoda tårta! Det var trevligt. Farmor och farfar ger mig alltid alldeles fför mycket. Oftast för mycket pengar och hittar alltid på någon ursäkt. Ifjol att jag fyllde femton och att det var speciellt(ehm jaha? varför det?) och i år att jag fyllde 16 och nyss hade gått ut nian.
Men lilla farmor och farfar, har ni inte hört att pensionärer har lite pengar och borde köpa billig mat istället?

Nu har vi nyss haft msn-möte om friidrottsskolan, för imorgon börjar vi jobba :)
Jag har en känsla att det kommer bli flummigt. Ojoj, men kulkul och jobbigt jobbigt. Vi har en timmes lunch mellan de två grupperna och kom på att om de första barnen går en halvtimme efter att de slutat och nästa barn kommer en helvtimme för tidigt så hinner vi inte äta alls. Hjälp!
Jag ska upp innan sju imorgon. Det kommer bli svårt att klara av det. Borde nästan gå och lägga mig nu ;)

Ha ett bra liv saknade klass och resten av världen ofc!
Puss från mig

Varför är jag bättre än resterande världen på att krångla till allting?

Kanske är jag bara alldeles för bra på att förstöra allting som är bra

Varför ska jag sabba allting?! Varför måste jag alltid misslyckas? Kan jag inte få, för bara en enda gång åtminstonde, lyckas med någonting. Men nej, det verkar inte så. Det börjar bra, men sen, när jag tror att det äntligen har hänt något bra lyckas jag sabba det.
Kanske är det här bara så som jag ser det, eller så som det känns för att jag börjar bli trött nu...
För tillfället känner jag mig bara som en misslyckad idiot.

Ändå var dagen på Jämtkraft arena med cirkusen kul. Och gårdagen var också bra. Och jag är överlycklig över att det är sommarlov och att grundskolan äntligen är avklarad. Det är jag verkligen.

Jag ska inte sitta här längre och klaga. Man ska inte klaga. Jag hatar ju själv när andra klagar eller går och surar. Det är så mycket bättre och enklare att bli förbannad och ledsen. Skrika rätt ut.

Men ibland saknar jag dig...

Andra dagen(på rad) jag glömde, när jag går(!) hem att jag glömt något med två hjul och ett styre

Okej, bara för att jag är bäst på att vara glömsk och klantigt!
Det är ju nästan så att jag skrattar åt det själv.
Igår kom jag ju iaf ihåg innan jag kommit hem att "oj, nej nu har jag glömt något på skolan va? Cykeln, javisst ja!" Idag gick jag hem glad över att det faktiskt är skolavslutning snart och kom aldrig på att jag glömt något. Sedan ett antal timmar senare, när jag är påväg hem från cirkusen kommer smarta, lilla jag på att Karro har sin cykel hemma. Men, då måste ju jag ha min cykel på skolan fortfarande! Då var det bara att cykla hem med den och hoppas att ingen märker att min hudton är lite för gul och blek än den borde vara. Men då märks det ju iallafall att det var kul att måla ansiktsmålning ;)

Och påtal om skolavslutninigen, som jag nämde någon gång nyss, borde det inte börja kännas något snart? Lite sorgligt känns det, och lite härligt, men inte mer än så. Jag väntar fortfarande på den där speciella skolavslutninngs-känslan. Den där känslan man hade som liten och när man kände att nu är det något riktigt speciellt som jag har sett fram emot jättelänge. Som när man fyllde år och man ligger vaken jättelänge och hör hur mamma gör iordning fika och presenter och sedan låtsas sova och vara jättetrött när familjen sjungandes kommer in i ens rum. Och födelsedagen kändes då som en vecka nu. Samma sak upprepades vid jul och skolavslutningen.
Skolavslutnings-känslan kom flera veckor före sommarlovet började och allt var jättebra och man vamdrade ständigt runt på rosa moln.
Men känslan!! Hörru, vart tog du vägen?! Du bara försvann långsamt år för år. Jag saknar dig skolavslutningskänslsan!

Men vad jag än gör så är det skolavslutning om lite mer än 30 timmar  och så är det bara. Efter den dagen finns inte 9:1a längre(och det kommer antagligen aldrig mer finnas någon 9:1a för ingen normal skulle döpa en klass till det). Det är sjukt svårt att fatta, att efter tio år så är det slut!
Men jag ska ta vara på den dagen! Fredagen den 13 juni 2008. Tänk en sån efterlängtad dag!!

Och imorgon, alla nior är det avslutningsmiddag!! Ja!!!  :)
Jag längtar!

Nu ska jag gå och träna på att sova.
Puss från en kinesgul och kul liten hemul(hade bara lust att rimma ikväll. Haha)

Don't let a good thing die

Det ska vara dåligt väder på skolavslutningen! Jättetrevligt...

Lite komiskt hur dåligt det går för de förra vm-finalisterna i fotboll. Frankrike spelade oavgjort mot Rumänien. Rumänien!! Och nu ligger Italien under med 2-0 mot Holland. Okej, kanske inte lika oväntat, men det var ju bara två år sedan det var vm sist så lite bättre borde det väl gå...
Den vm-finalen var riktigt kul. Sportscamp -06. Shit vad kul det var!

http://youtube.com/watch?v=mhcFdFsGvrc
För alla som vill se ett bra tygnummer med Lea Weber.

Nu ska jag försöka sova snart, gick inte så bra förra natten.
Godnatt och puss från mig
 


Jag har väntat på ett sommarregn jag kan förlora mig i...

Hejsan.
Nu sitter jag här på min röda älsklingsstol, har fönstret öppet, lyssnar på regnet och spelar en Winnerbäck-skiva.
Och jag kom nyss på att regn faktiskt kan vara riktigt mysigt.
Men det känns bara så typiskt, som att regnet vill säga " ja, nu är det slut på det roliga. Imorgon är det måndag igen."
Men jag ska sitta och njuta av att det fortfarande är helg, ett tag till. Men det är iallafall sovmorgon imorgon, så jag överlever nog dagen, även om det är musikal hela dagen...
Och jag har några "nyårslöften" såhär på början av sommaren.
· Jag ska tänka och grubbla på saker mindre, påminn mig om det ...
· Jag ska vara mera positiv, ännu mera.
· Jag ska verkligen ta vara på denna sommar!! :)
· Och så ska jag bli brun också. Detta ska bli mitt första år jag inte är bland de vitaste.
· Jag ska sova mindre och på något mirakulöst sätt ska jag lära mig att sova effektivare. Sova ordentligt kan man göra när man är pansionär!

Ha det bra gott folk!

Årets första myggbett idag. Bakom örat av alla ställen...

Alltså det går knappt att tro på att det är snart slut.
Snart är tiden på valla slut, efter tio jobbiga, sega, men ibland grymt roliga år!!
Jag kommer stå där med mascara rinnande nerför kinderna och röda, blöta ögon. Men jag lovar att stora delen kommer vara lyckotårar. För detta har jag längtat länge efter länge. Även fast klassen kommer vara saknad. Men det blir klassträff om tio år hoppas jag ;)

Det är 10 dagar kvar, 240 timmar kvar, 14400 minuter kvar, 864000 sekunder kvar(från 12 i natt). Det ni!!

Det var ju nästan lite synd om Lina idag. När hon satt och var helt förstörd över att knappt någon hade förberett sig inför någon av de muntliga redovisningarna: "this is my key/shoe, it's very importent to me". Men alltså vad trodde hon egentligen? haha ;)

Idag lyckades jag också tjata till mig den dära riktigt blåa klänningen från Rut och silverhjärtans-örhängena, som jag varit förälskad i länge :)
Även ett par hög-i-midjan shorts och en till klänning(som jag inte vet om jag ska behålla, den satt lite konstigt)

Ne nu kan jag inte sitta och dega här längre.
Ha det bra!
puss

Hur kan allting vara bra och konstigt, samtidigt?

Storsjöspelen i helgen.
Årets första utomhustävling och det är tom bra väder, nästan lite för bra. Kanske några grader för varm och solen stekte kanske lite för mycket. Men man ska inte klaga, det lär vara regn resterande tävlingar.
Iallafall så börjar allt för min del med 100m 13.30 på lördagen. Loppet blev uppskjutet nästan tio minunter tror jag. Pga problem med startpistolen. Då önskade man att solen inte skulle skina så mycket och att man varit smart att ta med vattenflaskan, det var extremt varmt.
När vi tillslut kunde starta fick jag för första gången i mitt liv en bra start. Kanske var det chocken av det som gjorde att jag spände mig och tappade all teknik och fart mot slutet. Men konstigt nog så blev tiden okej iaf.
Sedan, en kvart försent, anmälde vi ett stafettlag också. Men alla växlingar gick åt helvete, jag tror jag klantade till det mest(ajaj inte bra). Så det gick inte så värst vidare bra.
Söndag 13.30 var det dags för kula(jag hade samma starttid båda dagarna, haha).
Hittade min blivande klasskamrat och flumkompis(Emma) så jag hade nån att värma upp(och flumma runt) med.
Min kulteknik stämmer ungefär var tionde stöt. Men idag lyckades jag ändå persa!! Och vann med tre centimeter också. Mest tur, men det är hemligt ;)
Jag stötte kula i dyblöt tröja(eftersom alla alltid är så snäll mot mig. Kan ingen förbjuda vattenflaskor! ;) )

Igår kväll blev det favorit i repris hos Anna. Nästan lite läskigt ;)
Fast det läskigaste var ändå att få skjuts på Sabinas cykel ;) men jag tror det berodde mer på nerförsbacken och pakethållaren än på Sabina.

Ha det bra världen!!
Puss på er

RSS 2.0