Kreta

Sabina klagar på mig att jag inte har skrivit ett inlägg på helt sjukt länge nu. Och jag har nog inget att skylla på, förutom veckan på Kreta då, men det var ju ett tag sedan. Så på min familjs sista lediga dag kan jag ju sitta och lata framför datan och skryta över att jag har två lediga dagar till. Erik börjar gymnasiet imorgon, lillebror börjar bli stor och det känns lite skumt, fast kul för han dårå ;)

Kreta var totalt underbart. Vattnet var turkost, sanden var brännande het och ljust beige, himlen var konstant blå och jag hade Mathias vid min sida. Dessutom var maten underbar och de sålde drinkar för 4 euro. Kan det bli bättre?


Puss på er!

YRAN!

Det finns bara ett ord för årets yra: Underbart!

På torsdagen blev det finmiddag i Lungvik hos Madde och Tommy (de hade tillochmed fiskat fisken själva, det kallar jag klass på maten :P). Sedan hann vi knappt till Miss Li, men lite såg vi iallafall. Under Europe protesterade jag och Madde mot våra onda hungriga kroppar och satt och och väntade på Tomme och Jens. Vid det här laget var Mathias helt försvunnen, som vanligt, men tillslut visade det sig att han gått hem för att han mådde dåligt. Sedan slutade kvällen med att jag tryckte i mig en langos och missade Maskinen.
På fredagen blev jag bjuden på middag av Mathias. Även Rebecca fick smaka när hon kom hungrig till våran uppladdning inför kvällen, lilla stackaren hade inte hunnit äta på hela dagen. Sedan fick jag hjälpa Mathias nerför trapporna och resten av kvällen var lite dimmig och helt underbar! Jag och Mathias vann en nalle, dock sista pris men vi var lika lyckliga för det :)
Lördagen var helt fantastisk, Winnerbäck var underbar och Teddybears sjukt bra. Dock så såg vi inget på presidenttalet för vi fick sämst plats, det går skyllas på behovet av jäger och rose. Sedan avslutades kvällen i Mathias lägenhet med Tommy som spelade Winnerbäck på gitarren och jag och Madde som tappert försökte sjunga med tills jag tappade den sista orken och somnade.

Bästa Yran hittills helt enkelt!

RSS 2.0